- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αυτό είναι η διαφορά της μεγαλοφυΐας από την ιδιοφυΐα... Προβολή συνημμένου 40664
Η μια είναι μεγάλη, ενώ η άλλη είναι ίδια?
Αυτό είναι η διαφορά της μεγαλοφυΐας από την ιδιοφυΐα... Προβολή συνημμένου 40664
Αν την μάθεις με τον κύκλο των πέμπτων για φυσαρμόνικα του κυρ Στέφανου, είναι τουλάχιστο πολύχρωμη.Να πω επίσης, ότι η θεωρία, είναι ενδιαφέρουσα (και καθόλου βαρετή) αν την μάθεις με τον σωστό τρόπο.
Συνήθως οι μεγαλοφυίες διακρίνονται σε πολλούς τομείς ενώ οι ιδιοφυίες σε έναν μόνο τομέα. Οι μεγαλοφυίες είναι σπάνιες περιπτώσεις, άσχετα αν την έννοια αυτή την έχουμε "ξεχειλώσει" και την χρησιμοποιούμε/αποδίδουμε σε κάποιους καταχρηστικά. Εδώ ακόμα και η έννοια "ταλέντο" έχει χάσει την σημασία της πλέον, αυτή κι αν την έχουμε ξεφτιλίσει εντελώς. Ζούμε σε μια χώρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους, εκ των οποίων τα...15 εκατομμύρια είναι ταλέντα...?Η μια είναι μεγάλη, ενώ η άλλη είναι ίδια?
αυτή τη στιγμή μου ήρθε οίστρος να δουλέψω το mastering ενός νέου κομματιού μου που το ονόμασα MONTAGE μιας και δεν μπορώ τα πάρω το ΜΟΝΤΑGΕ γιατί πεινάω και τι παλεύω τώρα?Συνήθως οι μεγαλοφυίες διακρίνονται σε πολλούς τομείς ενώ οι ιδιοφυίες σε έναν μόνο τομέα. Οι μεγαλοφυίες είναι σπάνιες περιπτώσεις, άσχετα αν την έννοια αυτή την έχουμε "ξεχειλώσει" και την χρησιμοποιούμε/αποδίδουμε σε κάποιους καταχρηστικά. Εδώ ακόμα και η έννοια "ταλέντο" έχει χάσει την σημασία της πλέον, αυτή κι αν την έχουμε ξεφτιλίσει εντελώς. Ζούμε σε μια χώρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους, εκ των οποίων τα...15 εκατομμύρια είναι ταλέντα...?
Η αληθεια μπορει να στεναχωρει, μπορει να ποναει, αλλα δεν βλαπτει ποτε.
Πες μου οτι το θυμασαι κουναβε?Ριφάρα έχει, χάνετε όσοι δεν το έχετε ακούσει.
Κουοτ για να μη χαθεί στην αλλαγή σελίδαςΤΑΞΙΤΖΗΣ:
Ησουν μεγαλο ταλεντο
Τρελος γκολτζης
Που η μοιρα ομως σου εμελε, να γινεις ταξιτζης
Στα δεκαοχτω σου τα χρονια
Στης πρωτης εθνικης τα σαλονια
Τα γκολ να πεφτουν βροχη
Και πρωτη μουρη να εισαι εσυ
Μα ηρθε ο τραυματισμος σου
Που σου κατεστρεψε το ποδι
Κ απο τοτε φιλε Φωτη
Δεν ξανακλωτσησες το τοπι
Ο πληγωμενος εγωισμος σου
Μα κι ο πατερας σου κ ο αδερφος σου
Που απο εσενα περιμεναν πολλα
Σε ωθησαν να βρεις δουλεια
Να φερεις στο σπιτι λεφτα
Σπουδαιος να νιωσεις ξανα
Να γινεις χρησιμος κ εσυ
Κ ετσι πηρες το ταξι
Δωδεκα ωρες τη μερα
Απο Ηρακλειο στη Δραπετσωνα
Για σενα που ολοι λεγαν
Να'τος ο νεος Μαραντονα
Ο νεος Μαραντονα
Ο νεος Μαραντονα
Ο νεος Μαραντονα
Τα καλά έργα μου μένουν.Πες μου οτι το θυμασαι κουναβε?
Σε έναν που έχει βλέψεις για επαγγελματική καριέρα, βιοπορισμό για το είδος και πρέπει αναγκαστικά να έχει μια πορεία ή να πληρεί έστω και μόνος του κάποια κοινώς αποδεκτά του χώρου στάνταρ, που όσο εξελίσσεται η ανθρωπότητα και ιδιαίτερα λόγω της καπιταλιστικής αντίληψης που υπερέχει την κινεί, εκεί χρειάζεται να κριθεί αυστηρά
1 λεπτό πριν, manosx είπε
Μπααα αναποδη φασολαδα που σκαει σε μι ητανε τα βερς. Σιγα να μην ηταν φασολαδα δηλαδη τοτε.Κουοτ για να μη χαθεί στην αλλαγή σελίδας
Τα καλά έργα μου μένουν.
|: A A E A F D A A~|~A G F E D C B A F~|~F F C F D E D G~|~G G D G E F E C :|
(Νομίζω)
Δεν υπαρχει φιουζιε, αλλα αν υπηρχε καλο θα ηταν να μην ακουστει ετσι οπως ηταν παιγμενο/τραγουδισμενο ?Ε βάλτε το βρε αν υπάρχει, να το ακούσουμε κι εμείς ...