- Πόντοι
- 453
Μεγάλη μορφάρα ο τύπος. Δεν ξέρω αν ζει ακόμα, έχω να τον συναντήσω χρόνια. Πέρναγες κάτι χειμωνιάτικα βράδια απ'την γέφυρα της Χαλκίδας, μιλάμε για 3-4 το πρωί, και τον έβλεπες να έχει αράξει το αμάξι με ορθάνοικτες τις πόρτες πάνω στο πεζοδρόμιο λίγο πριν τα σκαλάκια της παραλίας και δίπλα ακριβώς στη γέφυρα, να ακούει στη διαπασών Καζαντζίδη και να τραγουδάει μαζί.?
Έσκαγε και στα χωριά της Εύβοιας και πούλαγε ή έδινε τζάμπα το CD του.
Εχω και καλυτερη ιστορια.
Πολλα χρονια πριν στην Ομονοια, ειχαμε κατεβει ποιος ξερει τι διαλα θα θελαμε, κανα δισκο; Anyway.
Και οπως περπαταμε εκει στο κατω μερος, ξαφνικα νομιζαμε οτι ειμασταν στην Ιερουσαλημ το 33 μ.Χ.
Ειναι τυπος κανονικα, χιτωνας, μαλουρα, γενιαδα, πανω σε γαιδαρο, με τον σταυρο, μεγαλο σταυρο, full size, dreadnought, οχι αυτους που τους φορας, αυτους που σε σταυρωνουνε.
Λοιπον ειναι πανω στο γαιδαρο τωρα αυτος, με το σταυρο στους ωμους, κανονικα, και ξα γινεται απο πισω χαος, πορεια κανονικη, σταματημενα αμαξια τωρα να κορναρουν και τετοια, και "μπραβο" και "ζητω" και "μεγαλε" και τετοια.
Τη φατσα του φιλου που ειχαμε κατεβει μαζι ακομα τη θυμαμαι, κατι αναμεσα σε κουφαθηκα, καραφλιασα και κοντευω να μεινω στον τοπο απο τα γελια.
Να μη στα πολυλογω, καποια στιγμη παω να ψηφισω, και βλεπω τον τυπο κανονικα, με γαιδαρο σταυρο κλπ πρωτη μουρη στο ψηφοδελτιο, με κομμα δικο του.
Και τιποτα αλλο να μην ξερεις απο την Ελλαδα, με αυτη την ιστορια εισαι καλυμμενος πιστευω.