- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,718
Τι να σου πω, πραγματικα δεν το εχω δει.
Δηλαδη δεν εχω δει ατομο να εχει κατσει και να εχει στρωσει κωλο, και να μην καταφερει να φτασει σε ενα x επιπεδο.
Ουτε επισης εχω δει ατομο να ξεκιναει πρωτη φορα και να μενεις μαλακας.
Εχω δει βεβαια περιπτωσεις νοοτροπιας πανκ, που φυσικα δεν εκαναν τιποτα.
Εχω δει περιπτωσεις ψωνιου, που νομιζαν οτι ΗΔΗ εχουν κανει, και φυσικα δεν εκαναν τιποτα.
Και δυστυχως εχω δει και περιπτωσεις με εμφανη σωματικη δυσπλασια, οπου ηταν λυπηρο εμποδιο. Και παλι, απο τα ψωνια πιο καλα επαιζαν.
Και φυσικα, ο πλανητης ειναι γεματος απο ανθρωπους που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν τιποτα, γιατι πολυ απλα η μουσικη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, η τουλαχιστον δεν τους νοιαζει αρκετα.
Αλλα ανθρωπο να στρωσει κωλο και να μη φτασει σε ενα επιπεδο αξιοπρεπες, να μπορει ρε παιδακι μου να παιξει τα κομματακια που του αρεσουν, οχι κονσερτα και τετοια, δεν εχω δει.
Δεν το αποκλειω να υπαρχει βεβαια, αλλα νομιζω οτι καποιας μορφης δυσπλασιας θα ειναι και αυτο.
Η τεμπελια.
Η ψωνιο.
Η καταστροφη απο ασχετο δασκαλο.
Η ελλειψη συγκεντρωσης, ADHD, πως τα λενε.
Αν τα αποκλεισουμε ολα αυτα, θα μεινει αυτο που λεμε "ελλειψη ταλεντου".
Ας κανουν οι ψυχολογοι ερευνα, εγω ακρη δε βγαζω.
Δηλαδη δεν εχω δει ατομο να εχει κατσει και να εχει στρωσει κωλο, και να μην καταφερει να φτασει σε ενα x επιπεδο.
Ουτε επισης εχω δει ατομο να ξεκιναει πρωτη φορα και να μενεις μαλακας.
Εχω δει βεβαια περιπτωσεις νοοτροπιας πανκ, που φυσικα δεν εκαναν τιποτα.
Εχω δει περιπτωσεις ψωνιου, που νομιζαν οτι ΗΔΗ εχουν κανει, και φυσικα δεν εκαναν τιποτα.
Και δυστυχως εχω δει και περιπτωσεις με εμφανη σωματικη δυσπλασια, οπου ηταν λυπηρο εμποδιο. Και παλι, απο τα ψωνια πιο καλα επαιζαν.
Και φυσικα, ο πλανητης ειναι γεματος απο ανθρωπους που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ να κανουν τιποτα, γιατι πολυ απλα η μουσικη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, η τουλαχιστον δεν τους νοιαζει αρκετα.
Αλλα ανθρωπο να στρωσει κωλο και να μη φτασει σε ενα επιπεδο αξιοπρεπες, να μπορει ρε παιδακι μου να παιξει τα κομματακια που του αρεσουν, οχι κονσερτα και τετοια, δεν εχω δει.
Δεν το αποκλειω να υπαρχει βεβαια, αλλα νομιζω οτι καποιας μορφης δυσπλασιας θα ειναι και αυτο.
Η τεμπελια.
Η ψωνιο.
Η καταστροφη απο ασχετο δασκαλο.
Η ελλειψη συγκεντρωσης, ADHD, πως τα λενε.
Αν τα αποκλεισουμε ολα αυτα, θα μεινει αυτο που λεμε "ελλειψη ταλεντου".
Ας κανουν οι ψυχολογοι ερευνα, εγω ακρη δε βγαζω.