Αν ειχατε ολα τα λεφτα που θα θελατε!

γεια σου ρε whitenoise :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια σου και απο μενα whitenoise

και....

ελπιζω να μην εχετε φουρνους εδω στο ΝΟΙΖ γιατι εχω μια μικρη αλεργια
Αν μπεις στον NOIZ-Φούρνεν θα σου περασει η αλεργια :lol: :lol: :lol:
Σωστος 8)

Ενταξει ρε παιδια αμα ειναι για την πατριδα να μπω. Φταιω εγω που ηθελα να σας λυσω το προβλημα.

Αλλα γι' αυτο αυτη η χωρα παει πισω ' date=' γιατι τις ωραιες ιδεες τις κανουμε σαπουνι (εδω δακρυζετε μπου χου χου ου ααααα χαχαχαχαχαχαχα)[/quote']

Ακομα στο σαπουνι εισαι..............γαλακτωμα για μετα την αποτριχωση φτιαχνουμε τωρα :lol:

έχουμε εξελιχθεί πλέον φίλε disco...δε θα πονέσεις καθόλου.όλα γίνονται με ενα κουμπί τώρα πια' date=' μέχρι να το συνειδητοποιήσεις θα έχεις γίνει αφρόλουτρο!!! :D :D[/quote']

ετσι ετσι!!!!!! :D :D

και....

Σωστος 8)

Ενταξει ρε παιδια αμα ειναι για την πατριδα να μπω. Φταιω εγω που ηθελα να σας λυσω το προβλημα.

Αλλα γι' αυτο αυτη η χωρα παει πισω ' date=' γιατι τις ωραιες ιδεες τις κανουμε σαπουνι (εδω δακρυζετε μπου χου χου ου ααααα χαχαχαχαχαχαχα)[/quote']

Ακομα στο σαπουνι εισαι..............γαλακτωμα για μετα την αποτριχωση φτιαχνουμε τωρα :lol:
Αντε να δω μεχρι που θα το τραβιξουμε!! :lol:

και....

Σωστος 8)

Κώδικας Da Vinci θα γινει η παράθεση!!! :lol: :lol: :lol:

και....

Σωστος 8)

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πάντως για την ιστορία, η ιδέα σου disco δεν είναι καλή.

Το ζήτημα δεν είναι που θα βρούμε 50.000 για να φτιαχτεί ένα στούντιο (αυτά στα δίνει οποιαδήποτε τράπεζα) αλλά πως θα καταφέρουμε να επενδύσουμε αυτά τα ευρώ ώστε να υπάρχει παραγωγή και κέρδη από ένα τέτοιο στούντιο.

Γιατί;

Διότι - αν δεν το έχεις προσέξει - αν αφήσεις το δωμάτιο σου απεριποίητο και ακαθάριστο σύντομα θα φυτρώσουν καρχαρίες από το πάτωμα. Κάθε χώρος χρειάζεται συντήρηση, επίσης έχει έξοδα (ΔΕΗ π.χ.) και επίσης ένα στούντιο θα χρειάζεται προσωπικό για να ρυθμίζει τις εισόδους-εξόδους των ενδιαφερομένων και πολλά-πολλά άλλα.

Με ποιο τρόπο θα καλύπτονται αυτά τα έξοδα, θα προσφέρεις εσύ (ή κανένας άλλος) απλήρωτη εργασία; Και θα είσαι συνεπής ή θα σε ψάχνουμε;

Οπότε, άστα αυτά περί καλών ιδεών που πάνε χαμένες.

και....

Σωστος 8)

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καλα εγω συνεχιζω την βλακεια :wink:

Πάντως για την ιστορία' date=' η ιδέα σου disco δεν είναι καλή.Το ζήτημα δεν είναι που θα βρούμε 50.000 για να φτιαχτεί ένα στούντιο (αυτά στα δίνει οποιαδήποτε τράπεζα) αλλά πως θα καταφέρουμε να επενδύσουμε αυτά τα ευρώ ώστε να υπάρχει παραγωγή και κέρδη από ένα τέτοιο στούντιο.

Γιατί;

Διότι - αν δεν το έχεις προσέξει - αν αφήσεις το δωμάτιο σου απεριποίητο και ακαθάριστο σύντομα θα φυτρώσουν καρχαρίες από το πάτωμα. Κάθε χώρος χρειάζεται συντήρηση, επίσης έχει έξοδα (ΔΕΗ π.χ.) και επίσης ένα στούντιο θα χρειάζεται προσωπικό για να ρυθμίζει τις εισόδους-εξόδους των ενδιαφερομένων και πολλά-πολλά άλλα.

Με ποιο τρόπο θα καλύπτονται αυτά τα έξοδα, θα προσφέρεις εσύ (ή κανένας άλλος) απλήρωτη εργασία; Και θα είσαι συνεπής ή θα σε ψάχνουμε;

Οπότε, άστα αυτά περί καλών ιδεών που πάνε χαμένες.[/quote']

Καλα ρε συ την πειρες στα σοβαρα την ιδεα? Αυτα εννοειτε οτι γινονται μονο στα παραμυθια. Εδω αυτες οι επιχειρησεις πεφτουν εξω απο 1 ιδιοκτητη. Οχι απο 1000 ατομα που ο καθενας θα λεει το μακρι του και το κοντο του....

Παντως αυτο που ειπα για την Μ3....αν θελετε ισχυει χιχιχιχιχι

Καλα ρε συ την πειρες στα σοβαρα την ιδεα?
Αμέ.

Πάντα είμαστε ανοιχτοί σε νέες επενδυτικές προτάσεις.

Εγω θα επαιρνα στρατο και μυστικες υπηρεσιες και θα εγκαθιδρουσα(καλα το εγραψα?) μια παγκοσμια σοσιαλιστικη προσωποκεντρικη δικτατορια.Μετα θα επαιρνα ενα καινουργιο ηλεκτρικο σιδερο στη μαμα μου και για μενα το καινουργιο cd κουρκουλη πειρατικο απο μελος της νιγηριανης μαφιας
δεν υπάρχεις φίλε, είσαι θεος....

Εγω θα επαιρνα στρατο και μυστικες υπηρεσιες και θα εγκαθιδρουσα(καλα το εγραψα?) μια παγκοσμια σοσιαλιστικη προσωποκεντρικη δικτατορια.Μετα θα επαιρνα ενα καινουργιο ηλεκτρικο σιδερο στη μαμα μου και για μενα το καινουργιο cd κουρκουλη πειρατικο απο μελος της νιγηριανης μαφιας
δεν υπάρχεις φίλε' date=' είσαι θεος....[/quote']

Καλα μιλαμε δεν ειχα προσεξει τι ειχες πει ρε ακι αλλα εγραψες ιστορια!!!!!!!!!!!!!!! :wink: 8)

Αν και σε ολα αφτα προσθεσεις πως θελεις να καταστρεψεις τον πλανητη γη και να την κανεις για τον αρη μαζι με 1000πιπινια με το δικο σου διαστιμικο λεοφοριο το Αντουανιξ ε τοτε θα σε κανω εικονισμα συνφωνεις arpeggios :?: 8)

Εγώ παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον ποιητή της παρέας, θα αγόραζα όλον τον ελεύθερο χρόνο που λείπει σ'εμένα και τους οικείους μου.

Στον δικό μου ελεύθερο χρόνο θα κοπάναγα το φτηνό, καλό μου σετάκι Rockstar Custom EFX και τα φτηνιάρικα τσίκι-τσίκι πιατινάκια της Stagg.

Δε χρειάζονται πολλά για την ψυχή μας.

Χωρίς καμιά δόση μελαγχολίας,

Κώστας

επίσης θα προσλάμβανα κάποιον σύμβουλο επί πληρωμή για να μου λέει ιδέες για το πως να ξοδέψω τα λεφτά μου :lol: :lol:

Εγώ παιδιά, χωρίς να θέλω να κάνω τον ποιητή της παρέας, θα αγόραζα όλον τον ελεύθερο χρόνο που λείπει σ'εμένα και τους οικείους μου.
Στον δικό μου ελεύθερο χρόνο θα κοπάναγα το φτηνό, καλό μου σετάκι Rockstar Custom EFX και τα φτηνιάρικα τσίκι-τσίκι πιατινάκια της Stagg.

Δε χρειάζονται πολλά για την ψυχή μας.

Χωρίς καμιά δόση μελαγχολίας
Συμφωνώ απόλυτα....Αλλά αυτό είναι κάτι εφικτό μες στις άκρες ενώ τώρα λέμε για πράγματα φανταστικα..... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back