Κάτι σαν αυτά:Σου προτείνω να συγχονεύσεις την ikea και την rockinger και να πουλάτε συναρμολογήσιμα έπιπλα και κιθάρες......![]()
Τελικά είστε φτηνιάρηδες ;D ;D....solega είπε:Αν ειχα καποια αρκετα λεφτα ηθελα πολυ να ειχα αυτην
Αυτή την εποχή...μπορώ και με λιγότερα λεφτά από όσο νομίζειςTerry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ πάλι αν είχα λεφτά θα ήθελα... αυτόν. Αλλά είναι πανάκριβος ο μπαγάσας ;D ;D ;D
Ωχ!Τελικα παιζει και καποιο οργανο?Αλλα ειχα ακουσει!Terry RoscoeBeck5 είπε:Εγώ πάλι αν είχα λεφτά θα ήθελα... αυτόν. Αλλά είναι πανάκριβος ο μπαγάσας ;D ;D ;D
Καλά τα είχες ακούσει...απλά το κρατάω...και παίζει playbackgvour είπε:Ωχ!Τελικα παιζει και καποιο οργανο?Αλλα ειχα ακουσει!
Πρωτοποριακά. Χωρίς το άγχος του χρόνου ή της μελωδίας.gvour είπε:Τελικα παιζει και καποιο οργανο?
Θα παραιτούμουν για να κάνω τον χρόνο μου ότι θέλω.Αν ειχατε ολα τα λεφτα που θα θελατε!
Ετσι εξηγειται.Δεν μπορει λεω,"αυτοι"ξερουν. ;D ;Dmarathon είπε:Καλά τα είχες ακούσει...απλά το κρατάω...και παίζει playback![]()
![]()
και ο Γιώργης αποδίπλα 8) ;D
...ενώ εσείς με τον ενισχυτή στο 11...προσφέρετε μελωδία...Δώστε και κανένα depon μετά....audiokostas είπε:Χωρίς το άγχος του χρόνου ή της μελωδίας.
Μόνο μουσική μην κάνεις....έχεις σκεφτεί το κέντημαaudiokostas είπε:Θα παραιτούμουν για να κάνω τον χρόνο μου ότι θέλω.
Να μην ανοίξω το στόμα μου τώρα... Διότι άλλοι έχουν το όνομα αλλά άλλοι την χάρηmarathon είπε:...ενώ εσείς με τον ενισχυτή στο 11...προσφέρετε μελωδία...Δώστε και κανένα depon μετά....