Αν ειχατε ολα τα λεφτα που θα θελατε!

Aν είχα όλα τα λεφτά που ήθελα θα τα έκανα διπλάσια! :lol:

Θα αγόραζα το ebay μαζί με όλες τις vintage κιθάρες που πουλιούνται μέσα

Θα αγόραζα το Τhomann

Tην Rockinger

Την IKEA

Ένα δάσος με κουρδισμένα δέντρα

Kαι φυσικά με τα μέσα και τα φράγκα που θα είχα θα άνοιγα το πρώτο και μοναδικό Coffee Shop στην Ελλάδα :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Μετα απο όλες τις επενδύσεις που θα είχες κάνει όχι μόνο coffe shop θα άνοιγες..... Αλλά μάλλον θα έκανες το δικό σου κράτος....

Σου προτείνω να συγχονεύσεις την ikea και την rockinger και να πουλάτε συναρμολογήσιμα έπιπλα και κιθάρες...... :)

Σου προτείνω να συγχονεύσεις την ikea και την rockinger και να πουλάτε συναρμολογήσιμα έπιπλα και κιθάρες...... :)
Κάτι σαν αυτά:

gc_sideshot.jpg

redchair_hudson.jpg

chair1.jpg

tablebig.jpg

Coffee.jpg

:D :D

Ναι κάτι τέτοιο....Και θα μπορούσε μάλιστα να προωθήσει τις καινούργιες κιθάρες υπο την ονομασία: Noiz Vintage Series.....

Κατι μου λέει ότι θα γινόμασταν το πιο γνωστό forum στον κόσμο...

Eίναι λίγο εκτός μόδας όμως!! :lol: Πολύ 80's :lol:

Όσο για τα coffee shop, χωρίς παρεξήγηση έτσι δεν είμαι χρήστης απλά πλέον όπου και να γυρίσεις όλοι την πίνουν! Γιατί να τα οικονομάνε οι απατεώνες?

Καλα οι φωτο μαμανε για δες τι εχουνε κανει οι ψυχακιδες......Cool 8O

το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εκανα τετοιες αγορες ωστε να δινω στοχο οτι εχω τοοοοοσα πολλα λεφτα γιατι θα αποδεικνυονταν εφιαλτης.

οσο αναφορα υλικα και μουσικα δεν εχω σκεφτει πιστεψτε με. εξαλλου εκτιμω βαθια αυτα που εχω επειδη τα αποκτησα με δυσκολια.

αυτο ομως που σιγουρα θα εκανα θα ηταν ενα πολυχωρο ΜΟΝΟ για μουσικη ροκ μπλουζ τζαζ φανκ με το καλυτερο ηχο και εξοπλισμο με εξαιρετικα φτηνο ποτο και αψογη ποιοτητα υπηρεσιων χωρις να ενδιαφερει η κερδοφορια μονο και μονο για να χτυπησω την απατεωνια της νυχτας και των σκυλαδων που εκμεταλλευονται το κοσμο και την αναγκη για διασκεδαση.

θα ηθελα να βοηθησω επισεις και ανωνυμα φτωχα παιδια που θελουν αν γινουν μουσικοι αλλα η φτωχια τα εμποδιζει.

Εγώ θα μίσθωνα δυο τρια jets για να πάω όλους τους πλούσιους φίλους μου ένα τουρ στα ορφανοτροφεία των υπό ανάπτυξη χωρών. Και ένα παιδί να ζούσε λίγο καλύτερα μετά, κέρδος θα ήταν.

(Τα αυτοκίνητα και τις κιθάρες τις ονειρεύομαι τώρα που είμαι φτωχός. Όταν γίνω πλούσιος θα είμαι μια χαρά με αυτά που έχω.)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα αγοραζα σπτι στο miami στην αμερικη,καθως επισης και στο περου.θα αγοραζα επισης ενα μπασο Rickenbacker !!! και οτι αλλο μου κατεβαινε εκεινη τη στιγμη.

DREAM ON,DREAM ON,DREAM ON

Ανασταση του θεματος διοτι υπαρχουν καινουριες αναγκες για να καλυφθουν (GAS).

Αν ειχα καποια αρκετα λεφτα ηθελα πολυ να ειχα αυτην

http://imageshack.us/photo/my-images/27/2959975116592dab01ae.jpg/

Μια που δεν υπαρχουν ομως 3495€.....ψαχνω να βρω τροπο να την "προσεγγισω"  :-\

solega είπε:
Αν ειχα καποια αρκετα λεφτα ηθελα πολυ να ειχα αυτην
Τελικά είστε φτηνιάρηδες ;D ;D....

εάν υπήρχαν τα λεφτά του τίτλου, θα θελα αυτήν και αυτόν....

A223401C794144C9.jpg

sysk11.png

και θα είχα ΑΚΡΙΒΩΣ ότι θα ήθελα. Άσε που θα απαιτούσα αποκλειστικότητα 8)

Εγώ πάλι αν είχα λεφτά θα ήθελα... αυτόν. Αλλά είναι πανάκριβος ο μπαγάσας  ;D ;D ;D

Και θα τον έβαζα να βάφει συνέχεια... Μώβ  ;D ;D ;D ;D ;D

Marathon.jpg

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εγώ πάλι αν είχα λεφτά θα ήθελα... αυτόν. Αλλά είναι πανάκριβος ο μπαγάσας  ;D ;D ;D
Αυτή την εποχή...μπορώ και με λιγότερα λεφτά από όσο νομίζεις :D  :D :D Καταραμένη εφορία....θα ρίξουμε τη ποιότητα ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εγώ πάλι αν είχα λεφτά θα ήθελα... αυτόν. Αλλά είναι πανάκριβος ο μπαγάσας  ;D ;D ;D
Ωχ!Τελικα παιζει και καποιο οργανο?Αλλα ειχα ακουσει!

gvour είπε:
Ωχ!Τελικα παιζει και καποιο οργανο?Αλλα ειχα ακουσει!
Καλά τα είχες ακούσει...απλά το κρατάω...και παίζει playback :D :D :D και ο Γιώργης αποδίπλα 8) ;D

gvour είπε:
Τελικα παιζει και καποιο οργανο?
Πρωτοποριακά. Χωρίς το άγχος του χρόνου ή της μελωδίας.

Αν ειχατε ολα τα λεφτα που θα θελατε!
Θα παραιτούμουν για να κάνω τον χρόνο μου ότι θέλω.

Στα άλλα (λίγο - πολύ) καλά είμαι.

marathon είπε:
Καλά τα είχες ακούσει...απλά το κρατάω...και παίζει playback :D :D :D και ο Γιώργης αποδίπλα 8) ;D
Ετσι εξηγειται.Δεν μπορει λεω,"αυτοι"ξερουν. ;D ;D

audiokostas είπε:
Χωρίς το άγχος του χρόνου ή της μελωδίας.
...ενώ εσείς με τον ενισχυτή στο 11...προσφέρετε μελωδία...Δώστε και κανένα depon μετά....

Για το χρόνο...έχεις και κάποια δίκαια... 8)

audiokostas είπε:
Θα παραιτούμουν για να κάνω τον χρόνο μου ότι θέλω.
Μόνο μουσική μην κάνεις....έχεις σκεφτεί το κέντημα :D...που παίρνει αρκετό χρόνο?

marathon είπε:
...ενώ εσείς με τον ενισχυτή στο 11...προσφέρετε μελωδία...Δώστε και κανένα depon μετά....
Να μην ανοίξω το στόμα μου τώρα... Διότι άλλοι έχουν το όνομα αλλά άλλοι την χάρη  ;) (και το... νολουμέ του ενισχυτή στο... 12)  ;) ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back