Ομοιως ;τι και που θα γινει ακριβως.Το λεω μηπως κατεβασω κανενα Rhodes .marmelaki είπε:Αν και ακομα δεν εχει τελειωσει το project, ειλικρινα συγχαρητηρια για το κουραγιο, την αφοσιωση και το μερακι σου!
Εισαι φοβερος!
Αναφερθηκε καποια εκθεση στις 30 Ιουνιου. Σορυ για την αγνοια μου, αλλα περι τινος προκειται?
Συγνώμη για την μπέρδεμα που προκαλέσαμε με αυτή την αναφορά.pericles είπε:Ομοιως ;τι και που θα γινει ακριβως.Το λεω μηπως κατεβασω κανενα Rhodes .
Αχχχχχχχ !!!!! ;Dnasokosm είπε:Ετοιμο και το πάνω καπάκι
Κάτι λεπτομέρειες να λεπτύνει ομοιόμορφα και προχωράμε.
Ναι γιατι το μαδερι του ξυλου που ξεκινησα ηταν περιπου ισο με το ξυλο που χρειαζοταν, αλλα δεν υπαρχει ανησυχια θα καλυφθει απο το binding.shelter είπε:Αυτό το επίπεδο περιθώριο στην ακρη των καπακιών ήταν αναπόφευκτο?
Οκ με το καλό να τη δούμε απο κοντά!shelter είπε:O.κ.
Ωραία δουλειά στο μπράτσο πάντως. Όταν είδα τα abalone inlays στην αρχή σκέφτηκα ότι δεν θα ταιριάζουν χρωματικά, αλλα τελικά έγινε πολύ ωραίο. Και σου υπενθυμίζω ότι όταν την τελειώσεις πρέπει να την δούμε απο κοντά. ;D
Θα βάλεις σταθερή γέφυρα ή χορδιέρα και μετακινούμενο καβαλάρη σαν τον E.G?
Αυτά τα φιλέτα υπάρχουν στο εμπόριο συνήθως στους προμηθευτές για είδη οργανοποιίας και είναι απο έλατο ή μαόνι ή basswood ή απο κάποιο άλλο μαλακό ξύλο.messalion είπε:nasok
Ερωτηση - αυτα τα φιλετα τα φτιαχνεις εσυ ? ή υπαρχουν ετοιμα ? και απο τι ξυλο ειναι ?
επισης αν ειναι ετοιμα ποσο κοστιζουν στο περιπου ?
Μια χαρα προχωραει το προτζεκτ και με σταθερα βηματα
Μην ξεχνιωμαστε ετσι ? την "παλιά" σου την θελω εγω ;D
Απλό και ωραίο!!! Μπράβο! Δίνεις ωραίες ιδέες!!nasokosm είπε:Αυτά τα φιλέτα υπάρχουν στο εμπόριο συνήθως στους προμηθευτές για είδη οργανοποιίας και είναι απο έλατο ή μαόνι ή basswood ή απο κάποιο άλλο μαλακό ξύλο.
Εγώ τα φτιάχνω μονος μου απο έλατο κόβοντας ξύλο που το κάνω τριγωνικού προφίλ με ροκάνι ή ρούτερ και το χαράζω με το σύστημα της ανάποδης σέγας που παραθέτω..
ΠΡΟΣΟΧΗ στη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων τα δακτυλάκια μας τα θέλουμε όλα..
Οσο για τη παλιά μου θα μπείς και συ στη σειρά..