- Πόντοι
- 338
Αρχίζει να ομορφαίνει!
Ξεκίνα εσυ ES να ξεκινήσω εγω les paul specialargytar είπε:Mάλλον θα κρατήσω το thread σου για tutorial και με βλέπω Ιουλιο να ξεκινάω και γω για ES!
Με το σκαρπέλο? ψιλοκόλαση!E.G. είπε:πλεον το εχω και εγω. το κακο ειναι οτι οταν εφτιαχνα την es335 δεν το ειχα και ανοιξα το καναλι με το χερι με σκαρπελο, ασε
Δεν το έχω σκεφτεί να σκάψω απο πρίν...argytar είπε:Πολύ ωραίο το τζιγκ για σκάψιμο πάνω σε καρβαρισμένο καπάκι.
Πώς και δεν έσκαψες τους μαγνήτες όταν ήταν φλατ το καπάκι?? Υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει να γνωρίζουμε? Πχ εμποδίζει τον τρόπο που θα γίνει η γωνία με το μπράτσο ή κάτι τέτοιο??
Είσαι ακόμα?? Πμnasokosm είπε:Δεν το έχω σκεφτεί να σκάψω απο πρίν...
Αλλο ειναι να δίνεις καμπύλη σε ενα ξύλο και άλλο σε ξύλο με .. τρύπες
Επίσης στη σύνδεση του μπράτσου δεν ξέρεις οτι θα πέσει ακριβώς κέντρο μπορεί να φύγει και λίγο εκτός και να σου μεινουν οι τρύπες λάθος, να καταλάβεις προσέχω πολύ τις τρύπες της γέφυρας θέλω να πέσει ομοιόμορφα υπολογίζω ακόμα και το πάχος της Μι μπάσο ;D
Για να στηριχτούν τα τεμπλειτς τα βίδωσα στη μια άκρη εκεί που πέφτουν τα κενά για τους μαγνήτες για να μή φαίνεται η τρύπα
Σήμερα ήμουν Σαλονίκη αλλά δεν έπαιζε καποιο τηλ να σε πάρω.
Θα ληφθεί σοβαρά υπ όψηbihlas87 είπε:Όχι άλλο cherry σε 335, το 'σχάθκε το μάτι μας