- Πόντοι
- 48
Πολύ ωραίος ήχος Νάσο! Χίλια μπράβο!
Στο λέω σίγουρα!nklshp είπε:Ίσως οι ενισχυτές (και γενικότερα οι συνθήκες ηχογράφησης να αδικούν την κιθαρα).
Ένα χαρακτηριστικό της κιθάρας είναι ότι το χέρι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.Οι σκληρές μεσαίο-υψηλές που θέλεις να διορθώσεις, ναι ακούγονται...
+1THEOD είπε:Νάσσο ειναι υπεροχη !!!!!!!
Μπραβο
Έτσι...!RayDTutto είπε:Περιμένουμε ήχο τώρα...
+1000cigaret13 είπε:Το κακό έχει παραγίνει.......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Nasokosm, αλλά και τ'άλλα παιδιά (Hellfire, Fidelis, Argytar που είσαι βρε γιατρέ..., e.t.c.), με τις δημιουργίες σας μας κολάζετε τέτοιες δύσκολες εποχές..... > ;D
Nasokosm ίσως η πιο όμορφη κιθάρα (για τα γούστα μου και χωρίς "παρεξήγηση" από τ'άλλα παιδιά.... :), που έχω δει εδώ, από εσάς τους μάγους-Μάστορες......Εύγε!
Έτσι...!
cigaret13 είπε:Το κακό έχει παραγίνει.......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Nasokosm, αλλά και τ'άλλα παιδιά (Hellfire, Fidelis, Argytar που είσαι βρε γιατρέ..., e.t.c.), με τις δημιουργίες σας μας κολάζετε τέτοιες δύσκολες εποχές..... > ;D
Πες το ψέματα αν είσαι από την άλλη πλευρά αυτές οι κιθάρες ειναι δέλεαρ και γω παθαίνω με τις κιθάρες των άλλων, μου κάνουν κλικ και πάω στην επόμενη ;D
Ευχαριστώ άπαντες!
για ήχο θα επανέλθω να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη πρώτα ;D
Για τη γέφυρα από αυτές που υπάρχουν στο νετ πιστεύω ειναι η καλύτερη, αργότερα θα φτιάξω μια μονοκόμματη χωρίς βίδες γιατί ο καβαλάρης δίνει αρκετό ακουστικό τόνο στο όργανοmakam είπε:Μπράβο Νάσο, απίστευτη φαίνεται η κιθάρα!!!
Πολύ ωραίο το 3piece neck και τα ebony bridge, pickguard και tailpiece!
Η συγκεκριμένη γέφυρα, αν πρόκειται για την Γερμανική, πιστεύω είναι ότι καλύτερο!
Πως στήριξες τον humbucker; στο pickguard; γιατί δεν βλέπω pickup ring...
Ανυπομονώ κι εγώ να την ακούσω!!!
Το κακό έχει παραγίνει.......ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Nasokosm, αλλά και τ'άλλα παιδιά (Hellfire, Fidelis, Argytar που είσαι βρε γιατρέ..., e.t.c.), με τις δημιουργίες σας μας κολάζετε τέτοιες δύσκολες εποχές..... > ;D
Nasokosm ίσως η πιο όμορφη κιθάρα (για τα γούστα μου και χωρίς "παρεξήγηση" από τ'άλλα παιδιά.... :), που έχω δει εδώ, από εσάς τους μάγους-Μάστορες......Εύγε!
Έτσι...!