Σ'έυχαριστώ.nasokosm είπε:Βασίλη στη τρίτη φωτο φαίνεται η αλοιφή και τη δίνει και ο Γιάννης
Κανονικά είναι 3θέσιοι οι διακόπτες των Tele.nasokosm είπε:Μια απορία για να μην φάω το νετ, ο διακόπτης που προμηθεύτηκα έχει τέσσερεις θέσεις περίμενα τρεις με δύο μονούς που θα βάλω, τι παίζει γιατί έως τώρα τις tele τις έβλεπα μόνο στις φωτογραφίες ;D
Με αυτή την αλοιφη μπορείς να ξανακάνεις τα θαμπά μέρη να γυαλίζουνkbasilis είπε:Σ'έυχαριστώ.
Η μπογιά της κιθάρας μου στο σημείο των knobs έχει κάνει αυτές τις μικρές γρατζουνιές και έκανε θαμπάδα,με αυτήν τη αλοιφή μπορώ να το δουλέψω ή θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν στις μπογιές των αυτοκινήτων βάζουν τπτ σκληριντικά και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τις αλοιφές.
Καλά τι να πω... θέλω μαθήματα! Θα γίνεται του σκάσιμου το κάγκελο! Ευχαριστούμε Νασο!!!!nasokosm είπε:Τελείωσε , με τετραθέσιο διακόπτη και με ήχο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ οπως πρέπει να έχει μια tele
Τα κλειδιά ειναι αριστερόχειρης πάνε για αλαγή
Φίλε Αργύρη τώρα που έπαιξα κατάλαβα οτι ειναι the real thing, σκάσιμο απέραντο sustain ατελείωτο ήχος που βγαίνει πάνω απο οτιδήποτε, πάω σούμπιτος για το Telecaster forum, μήπως ειναι τυχαίο οτι μολις γεράσει ο άνθρωπος ζητάει telecaster?argytar είπε:Θα γίνεται του σκάσιμου το κάγκελο! Ευχαριστούμε Νασο!!!!
Aυτο δεν περιμενα ποτε να το πεις! ;D ;Dnasokosm είπε:Φίλε Αργύρη τώρα που έπαιξα κατάλαβα οτι ειναι the real thing, σκάσιμο απέραντο sustain ατελείωτο ήχος που βγαίνει πάνω απο οτιδήποτε, πάω σούμπιτος για το Telecaster forum, μήπως ειναι τυχαίο οτι μολις γεράσει ο άνθρωπος ζητάει telecaster?
Γιατί βρε Γιώργο και ο Scofield τελευταία παράτησε την Ibanez του και παίζει με Strat άσε που βρήκε τον τύπο που κατείχε μια παλιά tele που την είχε ο Sco έφηβος και την ξαναπήρε στη κατοχή τουgvour είπε:Φαινεται υπεροχη!Aυτο δεν περιμενα ποτε να το πεις! ;D ;D
Μ'αυτη τη ροζουλι λες? ;D ;Dnasokosm είπε:Γιατί βρε Γιώργο και ο Scofield τελευταία παράτησε την Ibanez του και παίζει με Strat
Πραγματικα χαιρομαι!Μέθυσα απο τον ενθουσιασμό φίλε μου
Σίγουρο αυτό?nasokosm είπε:ο Scofield βρήκε τον τύπο που κατείχε μια παλιά tele που την είχε ο Sco έφηβος και την ξαναπήρε στη κατοχή του
Με χτύπησες στη καρδιά τώρα... Για να μην πω πουθενά αλλου! ;Dnasokosm είπε:Φίλε Αργύρη, μήπως ειναι τυχαίο οτι μολις γεράσει ο άνθρωπος ζητάει telecaster?