Hollow Body κατασκευές

μια ερώτηση, τα τριγονάκια τα βάζεις λίγο ποιο ψηλά για να τα φέρεις πρόσωπο με τα πλαϊνά η το κάνεις αυτό όταν τα κολλάς (να τα φέρεις πρόσωπο )?

ratman είπε:
μια ερώτηση, τα τριγονάκια τα βάζεις λίγο ποιο ψηλά για να τα φέρεις πρόσωπο με τα πλαϊνά η το κάνεις αυτό όταν τα κολλάς (να τα φέρεις πρόσωπο )?
Οταν τα κολλάω φροντίζω να ειναι πάντα λίγο πάνω απο τα πλαινά και τα γιαλοχαρτάρω μετα πριν κολήσω τα καπάκια θα το δείξω  οταν φτάσει αυτό το στάδιο :D

Ωραίο το μπλε!!

Αν έπαιρνα hollow, θα έτεινα προς το violin burts

Για να δούμε...

μμμμμ ωραία .... δεν τρως πολύ χρόνο στο χρατσα χρουτσα ? σου βγαίνει κομπλέ με αυτόν τον τρόπο δλδ εφάπτει κανονικά το καπάκι και τα τριγωνάκια μαζί με τα πλαϊνά ?

Για σκέψου το ανάποδα: τι ειναι μισή ώρα παραπάνω για ένα Οργανο που θα έχεις μια ζωή?

:-X  :-X  :-X ...δεν το σκέφτηκα  αυτό  ...έχεις απόλυτο δίκιο ..

Σαββατοκύριακο.

Ωρα για δουλειά.

Περιμένουμε φωτογραφίες με την πρόοδο

Να δω ποτέ θα με φέρει ο dimirass να δω τα αριστουργηματα απο κοντά  :)

Έλεγα και γω να δουλέψω, αλλά με τραβάει η γυναίκα στας αγοράς. Το απόγιομα όμως που θα πάει στο συνέδριο θα συνεδριάσω και γω με τα πριόνια! μουα χα χα χαχα χα χα

Πότε είναι η έκθεση ερασιτεχνών Νάσο!!????

Τώρα τρέχω να προλάβω ενα jazz bass  σήμερα το βάφω γκρί μαύρο για τον Γυιό μου 8)

Παιζει καπου μέσα Μαίου μπορει να ανεβάσω φωτο.

Η έκθεση ειναι  16 Ιουνίου πάλι θα τρέχω να τελειώσει η χοντρή..

Ντίνο σας περιμένω!

Τι έγινε ρε φίλε, ανυπομονώ να τελειώσει, βάλτο μπροστά άμεσα! :)

Σε ευχαριστώ βρε Στράτο για τη παρακίνηση και γω την έχω στο μυαλό μου και μαζί με τη νέα 335 που έχει μείνει πίσω αλλά ξεκόλησε-αυτή δουλεύω τώρα- στόχος για το επόμενο διάστημα :D

Πώς περνά ο καιρός ???

Ο καιρός δεν ειναι για βάψιμο οπότε έδωσα συνέχεια στο ξεχασμένο πρότζεκτ hollow :D

Το πάνω κέδρινο καπάκι σκάφτηκε και απο μέσα και ήρθε στο επιθυμητό πάχος περίπου 6.5χιλ στη κεντρική περιοχή και 4.5-5 χιλ στα άκρα και θα φορεθεί X bracing σύμφωνα με το βιβλίο του Benedetto

Εγινε και η σχετική προσπάθεια για κούρδισμα να φύγουν τα πολλά διακροτήματα που σημαίνει ανομοιομορφία στο πάχος του καπακιού και να έχει παρόμοιο ήχο αριστερά και δεξιά σε όλη την επιφάνεια

Μετά φτιάχτηκε template για τα f holes γιατί ειναι 2-3 εκ μεγαλύτερα απο της 335 και τοποθετήθηκαν ακριβώς στο επιθυμητό σημείο σύμφωνα με το μήκος χορδής του οργάνου(25in)

Με τη βοήθεια του template και pin routing έγιναν τα f holes λίγο μεγαλύτερα γιατί θα μπεί και binding

DSC_0255b.jpg

DSC_0256b.jpg

DSC_0257b.jpg

εργασιών συνέχεια τώρα που τέλεισαν τα μπάσα ;D

Μπήκαν τα X-braces στο καπάκι

φτιάχτηκε και το πίσω καπάκι, ήρθε στο επιθυμητό πάχος, κουρδίστηκε και κόλησε στα πλαϊνά

αρχισε να μοιάζει με όργανο :D

Καλό μήνα!

20150517_213934b.jpg

20150517_214019b.jpg

DSC_0400b.jpg

DSC_0401b.jpg

DSC_0402b.jpg

DSC_0404b.jpg

DSC_0405b.jpg

Kαλο μηνα Νασο,καλο μηνα σε ολους!

Ομορφιες,βαζε να βλεπουμε,μεχρι να την πιασουμε και να παιξουμε. ;D ;D

gvour είπε:
μεχρι να την πιασουμε και να παιξουμε. ;D ;D
Ευχαριστώ παληκάρια!

Εχω φανατιστεί Θέλω να της περάσω χορδές μέχρι την έκθεση μην έρθει ο ψηλός και φύγει

άπρακτος ???

δεστε εδώ εκτιθέμεθα και πάλι ;D

http://www.noiz.gr/index.php?topic=207369.msg861136;topicseen#new

Νίκο φιλαράκι που είσαι όλο το πρωινό σε έψαχνα για να δω τη Paisley απο κοντά :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back