Banners στην σελίδα αγγελιών

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
Πόντοι
4,208
Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του.

Όταν βγαίνει αυτό, όλη η σελίδα είναι "νεκρή".

Δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα, όλα είναι ανενεργά.

Έκανα τρεις φορές refresh στην σελίδα, για να φύγει, και να ξαναγίνουν ενεργές οι επιλογές σ' αυτήν.

Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική.

Παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Σε σημείο να διώχνει αυτούς που πρωτοεπισκέπτονται τις αγγελίες.

Κάποιος είχε αναφέρει το ίδιο πρόβλημα πριν 2-3 εβδομάδες νομίζω.

(Μάλλον ήταν  μέσω status update γιατί δε βρίσκω το post)

Mε κινητό είσαι? Γιατί στο PC δεν βλέπω κάτι.

Σε pc είμαι.

Δεν βγαίνει κάθε φορά.

Μου έχει τύχει όμως μερικές φορές (όπως πριν λίγο).

Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική.
Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο γίνεται εσκεμμένα.

Περισσότερο για κάποιο (intermittent) bug μου μοιάζει που δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν.

Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο γίνεται εσκεμμένα.

Περισσότερο για κάποιο (intermittent) bug μου μοιάζει που δεν έχουν καταφέρει να το εντοπίσουν.

Δεν είναι απίθανο, γι' αυτό το έγραψα.

Μπας και ...

Έχει ειπωθεί σχετικά πρόσφατα το ίδιο ζήτημα. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει, αλλά είναι κάτι που πρέπει να μας διαφωτίσει ο admin.

Ρε να μην πάρω ο βλάκας ένα print screen....

Κάτι μου λέει ότι δεχόμεθα κυβερνοεπίθεση......  image.gif

Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του.

Αν διαφημιζει parker η gibson αγνοησε το. Αν ομως διαφημιζει fender telecaster θα πρεπει να το λαβεις σοβαρα υποψιν σου.

Καλα, και ποιος πληρωνει τους ιφλουενσερς ασουμε και εχουμε γεμισει νηματα λατρειας;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back