- Πόντοι
- 4,208
πέρκα λεμονάτη στο φούρνο με πατατ'ς τσίκνισα ...
Χοιρινό πρασοσέλινο εδώ.
πέρκα λεμονάτη στο φούρνο με πατατ'ς τσίκνισα ...
Αυτό ακριβώς... Και στο τσάι και λίγη ρίγανη για να σφίξουν οι... ποποί ?Πρωτη μέρα τσάι και φρυγανιά, και ρύζι εάν πεινάσεις
4 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε
Εμεις πάντως στείλαμε αυτό στον Σταροβα.Παμε για πρώτο βραβείο.
Πολυ σύντομα θα παρακαλάς για ένα αυτόγραφο η έστω μια σελφι .Tης ανοιχτής ...,
Εγώ ικετεύω από τώρα. ?Πολυ σύντομα θα παρακαλάς για ένα αυτόγραφο η έστω μια σελφι .
17 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε
Εμεις πάντως στείλαμε αυτό στον Σταροβα.Παμε για πρώτο βραβείο.
Η ηχογράφηση είναι από κινητό. Περίμενα από το στούντιο να μου στείλει τα ηχητικά για να κάνω μιξ με την εικόνα αλλά μας έγραψε κανονικά.Δεν κΣερο τη λαίνε ι αλι,εγο γλιΕπο ένα εκολαΦτομενο ροΟυκ σταρΖ!
Βάλε ρε φιλωΟυζ τι φΟνι πΓιο δινατα.
Να παμαι να των διρουμαιΗ ηχογράφηση είναι από κινητό. Περίμενα από το στούντιο να μου στείλει τα ηχητικά για να κάνω μιξ με την εικόνα αλλά μας έγραψε κανονικά.
κόψε τόνα, κόψε τάλλο....τι θα μείνει ωρε να ακούσει ο 35χρόνιας?Καλυτερα που δε στα εστειλε, γιατι αν τα εβαζες θα σε ακυρωνε ο 35 χρονια ειμαι στη φαση. Και αν στα στειλει μη τα βαλεις, κανε και σε αυτο που εστειλες κανα high cut στα 8 kHz και κανα low cut στα 250, να ακουγεται σαν τρανζιστορακι για να εισαι σιγουρος, ποτε δεν ξερεις.
20 λεπτά πριν, Andrew Wires είπε
Τελικά θα παίξει και τις πλήρεις παραγωγές
Και το ανακοινώνει 21 μέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού; Κάποιος μπορεί να είχε πλήρη παραγωγή και να μην έστειλε λόγω του αρχικού άκυρου
Επειδη εχουμε πει πολλα στο συγκεκριμενο θρεντ, τελικα.... ε κ λιγα ειπαμε?Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ....
Κάτι προσλήψεις στο δημόσιο ίσως ....
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά όπως τα άκουσα μου φάνηκε ότι η "βάρκα" γέρνει λιγάκι προς το έντεχνο.Ωραίες μουσικές απ'τα παιδιά, ανεξαρτήτου γούστου και είδους μουσικής...
Όπως διευκρίνισε ο Σταρόβας θα το πάει με το είδος.... Κάθε βίντεο θα έχει και διαφορετικό είδος. Σε αυτό τα έντεχνα, σε άλλο τα ροκ, σε άλλο τα heavy e.t.c e.t.cΔεν θα διαφωνήσω, αλλά όπως τα άκουσα μου φάνηκε ότι η "βάρκα" γέρνει λιγάκι προς το έντεχνο.
Ψηφίζω Mario's Swing- οι άτιμες οι "καραμούζες" ασκούν γοητεία ?