Όσοι μουσικοί προσέλθετε..! StarovasTV. Μουσικός διαγωνισμός.

Άσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι  ?

Περαστικά!.Την πέρασα και εγω προ ημερών, και με ζορισε αρκετά.

Πρωτη μέρα τσάι και φρυγανιά, και ρύζι εάν πεινάσεις. Απο δεύτερη μέρα ρύζι και στήθος κοτόπουλο. Τρίτη μέρα βάζεις και παρατουλα οφτή. Μετά τις 5 μέρες οι φυτικές ίνες, σταδιακά.

17 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

Εμεις  πάντως στείλαμε αυτό στον Σταροβα.Παμε για πρώτο βραβείο. 

Δεν κΣερο τη λαίνε ι αλι,εγο γλιΕπο ένα εκολαΦτομενο ροΟυκ σταρΖ!

Βάλε ρε φιλωΟυζ τι φΟνι πΓιο δινατα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν κΣερο τη λαίνε ι αλι,εγο γλιΕπο ένα εκολαΦτομενο ροΟυκ σταρΖ!

Βάλε ρε φιλωΟυζ τι φΟνι πΓιο δινατα.
Η ηχογράφηση είναι από κινητό. Περίμενα από το στούντιο να μου στείλει τα ηχητικά για να κάνω μιξ με την εικόνα αλλά μας έγραψε κανονικά. 

Η ηχογράφηση είναι από κινητό. Περίμενα από το στούντιο να μου στείλει τα ηχητικά για να κάνω μιξ με την εικόνα αλλά μας έγραψε κανονικά. 
Να παμαι να των διρουμαι

Καλυτερα που δε στα εστειλε, γιατι αν τα εβαζες θα σε ακυρωνε ο 35 χρονια ειμαι στη φαση. Και αν στα στειλει μη τα βαλεις, κανε και σε αυτο που εστειλες κανα high cut στα 8 kHz και κανα low cut στα 250, να ακουγεται σαν τρανζιστορακι για να εισαι σιγουρος, ποτε δεν ξερεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Καλυτερα που δε στα εστειλε, γιατι αν τα εβαζες θα σε ακυρωνε ο 35 χρονια ειμαι στη φαση. Και αν στα στειλει μη τα βαλεις, κανε και σε αυτο που εστειλες κανα high cut στα 8 kHz και κανα low cut στα 250, να ακουγεται σαν τρανζιστορακι για να εισαι σιγουρος, ποτε δεν ξερεις.
κόψε τόνα, κόψε τάλλο....τι θα μείνει ωρε να ακούσει ο 35χρόνιας?

20 λεπτά πριν, Andrew Wires είπε

Τελικά θα παίξει και τις πλήρεις παραγωγές

Και το ανακοινώνει 21 μέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού; Κάποιος μπορεί να είχε πλήρη παραγωγή και να μην έστειλε λόγω του αρχικού άκυρου 

Και το ανακοινώνει 21 μέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού; Κάποιος μπορεί να είχε πλήρη παραγωγή και να μην έστειλε λόγω του αρχικού άκυρου 

Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ....

Κάτι προσλήψεις στο δημόσιο ίσως ....

Το πρώτο βίντεο με τις πρώτες δέκα συμμετοχές στον διαγωνισμό του Σταρόβα...

Ωραίες μουσικές απ'τα παιδιά, ανεξαρτήτου γούστου και είδους μουσικής...

Έστειλε κάποιο μέλος από εδώ κομμάτι του;

Ωραίες μουσικές απ'τα παιδιά, ανεξαρτήτου γούστου και είδους μουσικής...
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά όπως τα άκουσα μου φάνηκε ότι η "βάρκα" γέρνει λιγάκι προς το έντεχνο. 

Ψηφίζω Mario's Swing- οι άτιμες οι "καραμούζες" ασκούν γοητεία ?

Δεν θα διαφωνήσω, αλλά όπως τα άκουσα μου φάνηκε ότι η "βάρκα" γέρνει λιγάκι προς το έντεχνο. 

Ψηφίζω Mario's Swing- οι άτιμες οι "καραμούζες" ασκούν γοητεία ?
Όπως διευκρίνισε ο Σταρόβας θα το πάει με το είδος.... Κάθε βίντεο θα έχει και διαφορετικό είδος. Σε αυτό τα έντεχνα, σε άλλο τα ροκ, σε άλλο τα heavy e.t.c  e.t.c

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back