- Πόντοι
- 2,148
πως γίνεται?
πρέπει να τα ακούσουμε κι όλας? Δεν γλυτώνουμε?
πρέπει να τα ακούσουμε κι όλας? Δεν γλυτώνουμε?
Άμα το ανεβάσει θα είναι πασιφανές και η απόδοση αμελητέα.αφού δεν το έχει ανεβάσει ακομη ρε μαν
ένας φίλος τζογαδόρος ψάχνει μόνο τις μπόμπες.Άμα το ανεβάσει θα είναι πασιφανές και η απόδοση αμελητέα.
ένας φίλος τζογαδόρος ψάχνει μόνο τις μπόμπες.
Είσαι άτριχος; Μόνο αυτό πες μου, τέλος.Προτιμω να ακούω την χειρότερη μουσική του κόσμου δηλαδητην τζαζ
Σορρυ φίλος μαρεσουν οι γυναίκες.Είσαι άτριχος; Μόνο αυτό πες μου, τέλος.
Πάρε μία λοιπόν, αλλά μη μας κακοκαρδίζεις με την τζαζ.Σορρυ φίλος μαρεσουν οι γυναίκες.
Ο Ρουβάς; Μήπως είναι αυτός;Είσαι άτριχος; Μόνο αυτό πες μου, τέλος.
2 λεπτά πριν, trolley είπε
Πάρε μία λοιπόν, αλλά μη μας κακοκαρδίζεις με την τζαζ.
Και μπράβο σου (το τονίζω) που αναφέρεις το Τηλέραμα και την διαύγεια του- καθότι συντάκτης του από τον... περασμένο αιώνα ?Διοτι ακομα και οι διαγωνισμοι στο Τηλεραμα και στο Μπλεκ, ειχαν ξεκαθαρους ορους, προυποθεσεις και μαλιστα παρεπεμπαν αν θυμαστε και σε συμβολαιογραφους για τη διαδικασια τους.
Και μπράβο σου (το τονίζω) που αναφέρεις το Τηλέραμα και την διαύγεια του- καθότι συντάκτης του από τον... περασμένο αιώνα ?
Let me guess... Φωτορομαντζα;
Χμμμμμμ... Στη μακρά και λαμπρή καριέρα μου, ίσως, πιθανώς, ενδεχομένως να έχει συμβεί και αυτό ?Εγώ λέω ζώδια.
Ινδός γκουρού με κληρονομικό χάρισμα λέμε.
Χμμμμμμ... Στη μακρά και λαμπρή καριέρα μου, ίσως, πιθανώς, ενδεχομένως να έχει συμβεί και αυτό ?
Ενδεχομένως... Αλλά ενδεχομένως να επανέλθει η μνήμη μου σε κάποια Noiz μπυροποσία (που ελπίζω να μπει στα πλάνα μας σύντομα), στην οποία βέβαια ελπίζω ότι θα έχουμε την τιμή της παρουσίας σου.Να ήταν Πρωτοχρονιά άραγε? ?
Η (συγγραφική) καθέδρα του Φιούζιου απειλείται. Εξαιρετικός ?Τα ζωδια της εβδομαδας απο το noiz.gr
Είμαι Κριός και έβαλα 010-038 για τα γενέθλια μου που είναι την Κυριακή.Κριος: Η εβδομαδα σας ξεκιναει με αγχος. Δεν μπορειται να βρειτε την καταλληλη ισοροπια αναμεσα σε υψηλη και χαμηλη αποκριση. Αν ομως βαλετε χορδες 10- 38 στην τελε, η χαμενη σας ισορροπια θα ξαναβρεθει