Όσοι μουσικοί προσέλθετε..! StarovasTV. Μουσικός διαγωνισμός.

Τι τσιπρας και βαρουφακης, οταν πηγε να απαγορεψει το κοκορετσι η  ΕΕ, εκει ηταν η κριση η μεγαλη.

Βεβαίως! Γιατί εκεί θίγεται ο πυρήνας της ελευθερίας. Όπως τρώει ο σκωτσέζος εκείνο το χάγκις πώς διάολο το λένε και ο σουηδός εκείνες τις ρέγκες τις σάπιες και ο καθείς με την ανωμαλία του ναούμε, έτσι δικαιούμεθα κι εμείς (εγώ δεν τα τρώω τα σπλάχνα - είμαι εκλεκτός κώλος) να τρώμε ό,τι λαχταρά η καρδούλα μας.

να τρώμε ό,τι λαχταρά η καρδούλα μας
Η καρδούλα μας δε συμφωνεί με τίποτε απ' όλα αυτά, είναι το μόνο βέβαιο. Αλλιώς θα ψάχνουμε να βρούμε πως θα καθαρίσουμε τα Σκάφη λαίμαι.

Εγώ μέχρι να βγει ποσοστικοποιημένη έρευνα που να αναλύει:

Α. Την επιβάρυνση της καρδιάς λόγω ακατάσχετης κατανάλωσης σκατολοϊδίων.

Β. Την επιβάρυνση της καρδιάς λόγω ακατάσχετου άγχους.

Γ. Την επιβάρυνση της καρδιάς λόγω ακατάσχετου άγχους που προκαλεί η ενοχή της ακατάσχετης κατανάλωσης σκατολοϊδίων.

...Θα τρώγω ό,τι με ευχαριστεί. Αν δείτε όμως ότι αργώ κανα μήνα να μπω να γράψω καμια φορά, ακολουθείτε πιστά τις συμβουλές του γιατρού σας.?

Ελα ρε σιγα, δεν παθαινεις τιποτα, τρως εκει τρεις μεριδες κοκορετσι, μισο κιλο κοντοσουβλι, εναμισι παιδακια, και βαζεις μετα και εναν Πανταζη για να χωνεψεις και τελειωσε.

Έχει δίκιο ο κβαντικός εδώ έχουν γράφει στίχοι για Νόμπελ όπως:

Πάρε μου μια πίπα/Να κόψω το τσιγάρο/γιατί έγινε η καρδιά μου/ μαύρη σαν το φουγάρο» 

"Παρτου μια μπύρα,παρτου μια μπύρα το παλικάρι στην αγάπη δεν είχε πείρα"

Τι να κλάσει ο Morisson φιλωουζ

Για να μην αναφέρω στίχους υπερβατικούς και ακατάληπτους όπως:

Σε προκαλώ. Να με αγαπήσεις σε προκαλώ.

Να πυρπολήσεις τα κύτταρα μου, δυνατά.

- Απομαγνητοφώνηση μπουτλεγκ Κωνσταντινόπουλου/Πλακιά κάπου, κάποτε, γύρω στις 5 παρά 20 το πρωί.

Παρατηρήστε πώς ο στιχουργός δημιουργεί ένταση και τριβή, διατηρώντας το αντικείμενο δίπλα στο μεταβατικό ρήμα, αλλά συγχρόνως παραθέτοντας ένα επίθετο κοινό και εύπλαστο, που επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών.

Δε νομίζω κάποιος Γουσικονσινίτης να εκτιμούσε. Αφτός χάνη.

Βγαίνει και στα εγγλέζικα όμως καλά.

I dare you. To love me; I dare you.

To immolate my cells, strongly(?) viciously(?), vehemently(?), renlentlesslly(?) Δύσκολη η δουλειά του μεταφραστή...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συνοδεύεται με την φωνή της Έρθα Κιττ ή της Μέριλιν ή και της Μαντόννα(ς) να τραγουδά με νάζι:

¨... and hurry down the CHIKNI tonight ..." :-)
Άσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι  ?

Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ....

Όσο νυχτώνει η πείνα μεγαλώνει. Μαύρη και κατάρα, πόσες φρυγανιές να φάω για να παραμυθιαστώ...

Mprizola.jpg

paidakia.jpg

tsiknopempti-1.jpg

Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ....

Όσο νυχτώνει η πείνα μεγαλώνει. Μαύρη και κατάρα, πόσες φρυγανιές να φάω για να παραμυθιαστώ...

Προβολή συνημμένου 34172

Προβολή συνημμένου 34173

Προβολή συνημμένου 34174
AdonisGeorgiadis.png

Ας είναι καλά που θεσμοθέτησε το ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

Σήμερα ας φάμε και ας πιούμε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ!!!!!

Όχι να τα λαίμαι και αφτά!!!!!?

Άσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι  ?
Έχασες εμφάνιση Yameth, λεπτός, ανανεωμένος, κούκλος. Οι λοιποί 2 δεν είχαμε τύχη δίπλα του.

Έχασες εμφάνιση Yameth, λεπτός, ανανεωμένος, κούκλος. Οι λοιποί 2 δεν είχαμε τύχη δίπλα του.
Έριξα όλες τις ευαίσθητες παρουσίες που βρίσκονταν 10 το πρωί σε καφέ συνταξιούχων. Η αλήθεια να λέγεται.

Πάντως, κι εγώ πέρκα λεμονάτη στο φούρνο με πατατ'ς τσίκνισα και ήταν μούρλια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back