Η καρδούλα μας δε συμφωνεί με τίποτε απ' όλα αυτά, είναι το μόνο βέβαιο. Αλλιώς θα ψάχνουμε να βρούμε πως θα καθαρίσουμε τα Σκάφη λαίμαι.να τρώμε ό,τι λαχταρά η καρδούλα μας
Έχει δίκιο ο κβαντικός εδώ έχουν γράφει στίχοι για Νόμπελ όπως:
Πάρε μου μια πίπα/Να κόψω το τσιγάρο/γιατί έγινε η καρδιά μου/ μαύρη σαν το φουγάρο»
Τι είναι πάλι τούτο; Με γρίφους μιλάς γέροντα.Κωνσταντινόπουλου/Πλακιά
Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος - ΦωνήΤι είναι πάλι τούτο; Με γρίφους μιλάς γέροντα.
Και τι παιζανε? Ελληνικο ροκ?Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος - Φωνή
Πάνος Πλακιάς - Κλαρίνο
Πάλκο - Πριπυάτ (παραλίγο Τσερνόμπιλ)
Ελληνικό* Malt & Ale.Και τι παιζανε? Ελληνικο ροκ?
Άσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι ?Συνοδεύεται με την φωνή της Έρθα Κιττ ή της Μέριλιν ή και της Μαντόννα(ς) να τραγουδά με νάζι:
¨... and hurry down the CHIKNI tonight ..."![]()
https://www.news247.gr/ygeia/epidimia-gastrenteritidas-kai-stin-ellada-giati-emfanistike-tora-pos-tha-tin-antimetopisoyme.9940510.htmlΆσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι ?
Αααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ....
Όσο νυχτώνει η πείνα μεγαλώνει. Μαύρη και κατάρα, πόσες φρυγανιές να φάω για να παραμυθιαστώ...
Προβολή συνημμένου 34172
Προβολή συνημμένου 34173
Προβολή συνημμένου 34174
Έχασες εμφάνιση Yameth, λεπτός, ανανεωμένος, κούκλος. Οι λοιποί 2 δεν είχαμε τύχη δίπλα του.Άσε φίλος, γιατί έμεινα με τη χαρά... Είμαστε όλοι με γαστρεντερίτιδα. Εγώ είμαι από τα ξημερώματα σε... βάρδια. Μ' έχει πάει πριονοκορδέλα λαίμαι ?
Έριξα όλες τις ευαίσθητες παρουσίες που βρίσκονταν 10 το πρωί σε καφέ συνταξιούχων. Η αλήθεια να λέγεται.Έχασες εμφάνιση Yameth, λεπτός, ανανεωμένος, κούκλος. Οι λοιποί 2 δεν είχαμε τύχη δίπλα του.