- Πόντοι
- 78
αφου το δει φυσικαΌπως όμως ο καλλιτέχνης έχει την ελευθερία της έκφρασης στο έργο του,έτσι και ο θεατής έχει δικαίωμα να το κρίνει.
αφου το δει φυσικαΌπως όμως ο καλλιτέχνης έχει την ελευθερία της έκφρασης στο έργο του,έτσι και ο θεατής έχει δικαίωμα να το κρίνει.
αφου το δει φυσικα
Μα αν δεν το δει, δεν ειναι "θεατης"Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι,μιας και οι αντιδράσεις αφορούν το καστ και όχι απλά κάποιες εικασίες για το τελικό αποτέλεσμα.
Μα αν δεν το δει, δεν ειναι "θεατης"
ΟκΕίναι θεατής της επιλογής του καστ και σε περιπτώσεις όπως αυτή,αρκεί για να αποδοκιμάσεις το έργο.
Αν έβαζαν τον Ταμτάκο να παίξει στη βιογραφία του Φρέντι Μέρκιουρι, δε θα χρειαζόταν να γίνω θεατής του έργου.
Θα αρκούσε να παραμείνω θεατής της βλακείας που δέρνει τον κόσμο..
Οκ
Ομολογω οτι δεν γνωριζα τον ορο του "θεατη της επιλογης του cast".
Φανταζομαι οτι αντιστοιχα θα υπαρχει και ο "ακροατης των ενορχηστρωσεων" (που μπορει να κρινει την ενορχηστρωση ή τους μουσικους που παιζουν χωρις να ακουσει το αποτελεσμα).
Ετσι κι αλλιως παντως αυτοι οι οροι δεν με αφορουν. Προτιμω να βλεπω τις ταινιες και να ακουω μουσικη.
Δεν χρειαζεται να το απλοποιησεις.Κάτσε να στο απλοποίησω για να μπορέσεις να το καταλάβεις.
Αν εσύ προλογισεις ένα γεύμα σαν κοτόσουπα ενώ στη συνταγή περιλαμβάνεις και κάνα δυο βατράχια,εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να την αποδεχθώ σαν κοτόσουπα,ούτε να την φάω για να σου πω ότι είναι μάπα.
Ελπίζω να βοήθησα.
Π.χ. εμένα περισσότερο με ξένισε ο Ντέημον ως Οδυσσέας, παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτός είναι ο "πολυμήχανος" σκέφτηκα.
Είναι, είναι, εδώ κατάφερε να φύγει από τον Άρη, την Ιθάκη δεν θα βρει...;
Δεν είναι πολυμήχανος σε αυτή τη βερσιον. Έιναι "a complicated man". Και από εκεί νομίζω ξεκινάνε τα όποια προβλήματα.Π.χ. εμένα περισσότερο με ξένισε ο Ντέημον ως Οδυσσέας, παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτός είναι ο "πολυμήχανος" σκέφτηκα.
Αλλά, όπως είπα, όσοι είδαν την ταινία συνομολογούν ότι όλο αυτό λειτουργεί.
Σωστά.
Άντε, να κάνουμε το δικό μας casting.
- Οδυσσέας: Tom Hanks
- Πηνελόπη: -
- Ελένη: είπαμε... την Ανδριολάτου
- Αχιλλέας: Theo James
- Τηλέμαχος: -
- Αντίνοος: Edward Norton
- Αθηνά: Anne Hathaway
- Καλυψώ: Charlize Theron, αλλά στο μελαχροινό
- Κίρκη: -
- Ήρα (αν έχει): Kelly Reilly
Not bad!
Πηνελόπη: Monica Belucci (ιδανική στην τωρινή ηλικία)
Τηλέμαχος: Austin Butler
Κίρκη: Eva Green
Εγώ.....εγώ είμαι... Εγώ είμαι ο βασιλιάς της φωτιάς!
Και δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός ή έστω μωαμεθανός να αυτοανατιναχτεί στα γυρίσματα που θα είναι όλοι αυτοί μαζεμένοι;Οδυσσέας: Κώστας Σόμμερ
Πηνελόπη: Δήμητρα Ματσούκα
Ωραία Ελένη: Εννοείται η Κλέλια
Πολύφημος: Γιάννης Στουρνάρας.
Κίρκη: Παναγιώτα Βλαντή
τα άλλα βαριέμαι.
Και δεν θα βρεθεί ένας χριστιανός ή έστω μωαμεθανός να αυτοανατιναχτεί στα γυρίσματα που θα είναι όλοι αυτοί μαζεμένοι;
edit Τώρα που την έψαξα ΟΚ η Κλέλια μπορεί να παίξει την Ελένη, αλλά έτσι που το ξεκίνησες μου ανέβασες την πίεση