- Πόντοι
- 1,788
Το αντίθετο για εμένα.Μπορεί να πειστείς και εσύ. Όσο μεγαλώνουμε καμπτωνται οι αντιστάσεις.
Τώρα είναι που δεν πείθομαι με τίποτα.
Το αντίθετο για εμένα.Μπορεί να πειστείς και εσύ. Όσο μεγαλώνουμε καμπτωνται οι αντιστάσεις.
Α, είτε ξεκαθαρίζουμε, είτε όχι τη θέση μας, αν η γυναίκα έχει κάποιο πλάνο για εμάς χωρίς φυσικά να μας ρωτήσει αν θέλουμε να είμαστε μέρος του, είναι το ίδιο και το αυτό.?Πρέπει, αν μετράω καλά , να με έχουν χωρίσει 5-6 , ίσως και παραπάνω, επειδή ΔΕΝ ήθελα να τις παντρευτώ και να κάνω παιδιά.
Η πλάκα είναι ότι εγώ είχα ξεκαθαρίσει τη θέση μου από την day 1...... ?
Είπαμε καθείς εφ' ω ετάχθη.Ακόμη και αυτά που λειτουργούν ΤΩΡΑ για τον Λάκη, δε σημαίνει ότι θα λειτουργούν για πάντα. Προσωπικά ενοχλούμαι (δικό μου πρόβλημα είναι, δεν δικάζω κανέναν) όταν κάποιος μου λέει ότι είναι ευτυχής που έμεινε ανύπαντρος και δεν έκανε παιδιά και δεν έχει υποχρεώσεις και δεν έχει δάνεια και όλα αυτά τα μποέμικα, διότι έχω δει ανθρώπους να τον πίνουν πολύ σκληρά ένεκα τέτοιων επιλογών και άλλους να τον πίνουν πολύ σκληρά ένεκα άλλων επιλογών.
Ανδενέχεις παιδιά κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα.
Τι κορεκτεντ μωρέ;κορεκτεντ...(αν τα εχεις κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ φυσικα αλλοιως φασκελοκουκουλωστα)
Και πως μοιάζει ο Θεός? είναι λευκός, ασιάτης, μαύρος?Ο άνθρωπος ειναι εικόνα Θεού
Ο Θεός είναι ο Χριστός.Και πως μοιάζει ο Θεός? είναι λευκός, ασιάτης, μαύρος?
Και ο Υιός του Θεού ποιος είναι?Ο Θεός είναι ο Χριστός.
Ο άνθρωπος Χριστός καθώς έχει δύο υποστασεις.Και ο Υιός του Θεού ποιος είναι?
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν όλοι στα ποπκορν. Τα πατατάκια είναι έτη φωτός καλύτερα.
Έχω να φαω ποπκορν απ'τα '90s.? Αλλά το gif κολλάει στην συζήτηση. Θα πρότεινα σοκολάτα Lacta μαζί με πακοτίνια, δεκαετίες ολόκληρες προτείνω αυτόν τον κορυφαίο συνδυασμό, αλλα΄gif γι αυτόν ακόμα δεν υπάρχει.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι βρίσκουν όλοι στα ποπκορν. Τα πατατάκια είναι έτη φωτός καλύτερα.
Εγω βλέπω αυτούς που έχουν δύο και βάλε και με πιάνει τρέλα, πως αντέχουν........