- Πόντοι
- 1,848
Ξέρω γω, "βαρετό απλοϊκό ροκ"?...Δηλαδή ωρέ Καταρράκτη, για πες μας πως λέγεται το είδος που παίζουν οι RS
Τώρα ποιοι είναι καλύτεροι σε αυτό δεν ξέρω, μάλλον εκεί οι RS κρατάνε τα πρωτεία.
Οι DP δημιούργησαν νέο ήχο και είδος στο rock, ήταν πρωτοπόροι και καινοτόμοι, γι αυτό και η επιρροή τους ξεπερνάει τα στενά πλαίσια του είδους τους. Είναι αυτό που λέμε "μία σχολή από μόνοι τους", μια φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση τους και που συνήθως χρησιμοποιούμε κατά κόρον και σε λάθος περιπτώσεις.Οι Deep Purple δηλαδή πού είναι εμβληματικοί; Σε άλλο είδος από αυτό που καταπιάνονται;
Ζήτω οι Rolling stones ?
Τρεις απαντήσεις μόνο, και μάλιστα Κυριακάτικα. ΝΟΙΖ τι έχεις πάθει? Που πήγαν όλοι?? Σε άλλες εποχές θα είχε γίνει του Γαλατικού Χωριού σε τέτοιο θέμα.? Τέσπα, με την ευκαιρία έψαξα να βρω κάποια άλμπουμς των RS στη δισκοθήκη μου. Μεγάλη η χάρη τους, μου πήρε περίπου ένα 20λεπτο να βρω καμιά δεκαριά άλμπουμς τους, αλλά έχω κι άλλα. Τώρα που τα έχω είναι ένα ερώτημα. Γιατί τα κρατάω είναι ένα μεγαλύτερο ερώτημα...?