- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 373
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Ντοκουμέντο! Που το βρήκες ρε θερίο?
Πλάκα κάνεις; Τα είχα όλα και μάλιστα στην ελληνική έκδοση. Μη μου θυμίζεις τι μαλάκας ήμουν και τα έχασα σε κάποια μετακόμιση...
Ντοκουμέντο! Που το βρήκες ρε θερίο?
Τέτoια γνώση να πάει χαμένη...?[SIZE=15.4px]...τα έχασα σε κάποια μετακόμιση...[/SIZE]
Είσαι πολύ παράξενος... μου αρέσουν αυτά που γράφεις. Έχω ξεκινήσει να βλέπω X Files εδώ και κάτι μήνες και όλα αρχίζουν να δένουν σιγά σιγάΥπήρξε ένα περιστατικό απαγωγής από εξωγήινους παλιά για να γίνει κάποιο πείραμα.
Κατέβηκαν 2 εξωγήινα όντα, απήγαγαν μια νεαρή παρθένα κοπέλα και τη γονιμοποίησαν με εξωγήινο dna.
Το παιδί που γεννήθηκε λοιπόν είχε εξωγήινο και ανθρώπινο dna.
Το παιδί μεγάλωσε εδώ στη Γη με τη μητέρα του και τον άντρα της.
Μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι είχε κάποιες ικανότητες ανώτερες των υπόλοιπων ανθρώπων.
Το ίδιο είδαν και κάποιοι αξιωματούχοι οι οποίοι θορυβήθηκαν με το γεγονός.
Αποφάσισαν να σκοτώσουν το άτομο αυτό.
Το όνομα αυτού?
Υπάρχουν καταγεγραμμένα σε βιβλία που κάνουμε στο σχολείο και άλλα περιστατικά με πειράματα εξωγήινων και με ανθρώπους αλλά και με ζώα.
Μόλις τώρα, trolley είπε
Η μόνη σειρά που κατεβάσανε διότι έλεγε τα πάντα (συγκαλλυμένα βέβαια) είναι η παρακάτω:
Να και κάτι που μάθαμε σήμερα, ο Tom Hanks έπαιζε στη σειρά Love Boat.
Και να γιατί απαγορεύονται οι συζητήσεις θρησκευτικού περιεχομένου.
Τα μηνύματα αποκρύπτονται, παρακαλώ να σταματήσει εδώ αυτό το παρακλάδι της αρχικής κουβέντας.
Δεν διαφωνούμε σε τίποτα. Απλώς ήθελα να επικεντρώσω στο τί μας επιτρέπεται, προκειμένου να αποδείξω οτι ΑΝ μας επιτραπεί, όλα είναι δυνατά.Διαφωνω... Όλα Σχεδόν εξαρτώνται από μας
Αν νομίζεις ότι αυτό το άτομο ήταν ο Χριστός κάνεις λάθος. Δεν υπάρχουν εξωγήινοι πάρα μόνο άγγελοι και δαίμονες.Υπήρξε ένα περιστατικό απαγωγής από εξωγήινους παλιά για να γίνει κάποιο πείραμα.
Κατέβηκαν 2 εξωγήινα όντα, απήγαγαν μια νεαρή παρθένα κοπέλα και τη γονιμοποίησαν με εξωγήινο dna.
Το παιδί που γεννήθηκε λοιπόν είχε εξωγήινο και ανθρώπινο dna.
Το παιδί μεγάλωσε εδώ στη Γη με τη μητέρα του και τον άντρα της.
Μεγαλώνοντας κατάλαβε ότι είχε κάποιες ικανότητες ανώτερες των υπόλοιπων ανθρώπων.
Το ίδιο είδαν και κάποιοι αξιωματούχοι οι οποίοι θορυβήθηκαν με το γεγονός.
Αποφάσισαν να σκοτώσουν το άτομο αυτό.
Το όνομα αυτού?
Υπάρχουν καταγεγραμμένα σε βιβλία που κάνουμε στο σχολείο και άλλα περιστατικά με πειράματα εξωγήινων και με ανθρώπους αλλά και με ζώα.
Εξαιτίας της εντροπίας.Υπάρχει η θεωρία του ντετερμινισμου έως και με την θρησκευτική έννοια, αφού και η Αποκάλυψη και η Κρίση περιγράφονται ως αναπόφευκτα γεγονότα, και της ελεύθερης βούλησης που επιλέγει δρόμους που όμως καταλήγουν σε ένα και μοναδικό αποτέλεσμα, της φθοράς και της καταστροφής.
Δεν υπάχει όμως ή το ένα ή το άλλο. Γιατί η κατανόηση του πως λειτουργούν μπορεί επιτευχθεί μόνο με Κβαντική σκέψη και λογική.
Θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε το πως μας επηρεάζει η ιδέα του ότι έχουμε ζήσει πράγματα οι ίδιοι σε ένα παράλληλο σύμπαν που τα θέλουμε σε αυτό αλλα δεν μπορούμε να τα ζήσουμε και μάλιστα μπορεί στο άλλο να μην τα θέλουμε και να θέλαμε να ζήσουμε τα πράγματα που ζούμε σε αυτό και ο Θεός ξέρει τι απαντήσεις θα μπορούσαμε να δώσουμε.
Παρακαλώ παιδιά να μιλάμε απλά, για να μας καταλαβαίνη ο κόσμοςΕξαιτίας της εντροπίας.
Στη Θερμοδυναμική εντροπία αναφέρεσαι?Εξαιτίας της εντροπίας.
Ναι στο ότι τα πάντα τείνουν προς την αταξία την καταστροφή και εν τέλει στην παύση της ζωής.Στη Θερμοδυναμική εντροπία αναφέρεσαι?
Το πιο απλό που βρήκα.Παρακαλώ παιδιά να μιλάμε απλά, για να μας καταλαβαίνη ο κόσμος
Aυτό που εσύ θεωρείς αταξία όμως μπορεί να είναι η προκαθορισμένη τάξη τους σύμπαντοςΝαι στο ότι τα πάντα τείνουν προς την αταξία την καταστροφή και εν τέλει στην παύση της ζωής.
Μιλάμε για το τι οριζειη φυσική ως εντροπία. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφικά ερωτήματα.Aυτό που εσύ θεωρείς αταξία όμως μπορεί να είναι η προκαθορισμένη τάξη τους σύμπαντος
Εγω δεν έχω φτάσει σε τέτοια σημεία ακόμα, ακόμα την παλεύω λίγοΚαι το ον αυτό δεν διαφέρει σε τίποτα από εσένα και εμένα πάρα στο ότι έφτασε στο υψηλότερο σημείο θεωσης που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος.
Και το έχουν καταφέρει αρκετοί.Ονομαζονται Άγιοι.
Καλημέρα!Alex προσπαθώντας να καταλάβω απο τα γραφόμενα σου τι ακριβώς σε προβληματίζει,θα τολμήσω να υποθέσω.Τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά πεσμένος, για διάφορους λόγους, μουσικούς και μη.
Μέσα στις όλες σκέψεις που με ρίχνουν, είναι και αυτές που σκάνε με την ιδέα ότι υπάρχουν πολλά που δεν έχω ποτέ τη δυνατότητα να κάνω, να βιώσω, να αποκτήσω, να εξερευνήσω, να καταφέρω.
Ο κύριος παράγοντας μάλλον είναι ο χρόνος, κυρίως αυτός που έχει ήδη περάσει.
Μέσα στις όλες σκέψεις που με ρίχνουν, είναι και αυτές που σκάνε με την ιδέα ότι υπάρχουν πολλά που δεν έχω ποτέ τη δυνατότητα να κάνω, να βιώσω, να αποκτήσω, να έχω.