- Πόντοι
- 1,848
Χλωμό...O Keith Emerson, θαρρώ.
Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις πρώτα τα δικά σου "υδραυλικά", υπάρχει μεγάλη διαρροή...?μετά που θα υπογράψουμε το σύμφωνο να ξες στο ζμπιτ τα υδραυλικά θα τα σιάχνω εγώ
Χλωμό...O Keith Emerson, θαρρώ.
Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις πρώτα τα δικά σου "υδραυλικά", υπάρχει μεγάλη διαρροή...?μετά που θα υπογράψουμε το σύμφωνο να ξες στο ζμπιτ τα υδραυλικά θα τα σιάχνω εγώ
Χλωμό...
Σύντροφε, δεν ομιλείς εύμορφα που θα πεις για τα υδραυλικά μου, αντί να ειδείς το χάλι σου που κάθε έξι ώρες αλλάζεις κατεύθυνση. Μαζέψου γιατί θα σε χωρίσω και θα μείνεις με το Πατατανατσίου και το πλάμπερ.Εσύ να κοιτάξεις να φτιάξεις πρώτα τα δικά σου "υδραυλικά", υπάρχει μεγάλη διαρροή...?
Έλα!? Ε λοιπόν δεν θα με πιστέψεις, αλλά δεν το κατάλαβα. Ευτυχώς που το διευκρίνισες.?Επρόκειτο για ήπιο σαρκασμό...
Πες μας και ποιος σοφός δικτάτορας το είχε πει, τουλάχιστον να μείνει κάτι από τη συζήτηση για τις επόμενες γενιές.καθώς μου απέδωσες σύμπνοια με ρητό δικτάτορα.
...αρχίζουν οι παραπομπές σε λεγόμενα τρίτων, μπας και μάς αλλάξουν τώρα στα γεράματα τη γνώμη για τον Bowie.[SIZE=15.4px]...όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα...[/SIZE]
Έτσι είμεθα εμείς οι Χαλκιδαίοι φίλος. Σε έξι ώρες θα γράψω υπέρ του Bowie και κατά των ELP?αντί να ειδείς το χάλι σου που κάθε έξι ώρες αλλάζεις κατεύθυνση.
Λυπάμαι επ' αυτού.Trolley αρχίζεις και (με) κουράζεις
Να, στο τέλος το χάλασες, κι ότι είχα όλη την καλή διάθεση να σου αφήσω τον τελευταίο λόγο. Αλλά μετά από αυτό το "Άντε καληνύχτα" δεν μπορώ παρά να σου απαντήσω, λόγω έμφυτης ευγένειας όπως γνωρίζεις, κι έτσι θα έχω εγώ τον τελευταίο λόγο.?bla.....
Άντε καληνύχτα.
David Bowie = Σάκης Ρουβας από τα 70ς'.Όσο ακραίο είναι να ειπωθεί πως οι Deep Purple δεν έχουν αφήσει κληρονομιά(τεράστια η επιρροή τους στο μετέπειτα χώρο της hard rock/ metal) άλλο τόσο ακραίο είναι να μην παραδέχεται κάποιος ότι ο Bowie είναι ένας εμβληματικός stand alone καλλιτέχνης.
Θαρρώ δεν υπάρχει καν ανάγκη για επιχειρήματα.
Ποιος δεν παραδέχεται ότι ο "Bowie ήταν ένας εμβληματικός stand alone καλλιτέχνης"? Πήγαινε πίσω στη σελίδα 4 και ξαναπάρε τη συζήτηση απ'την αρχή, προφανώς δεν κατάλαβες τι ειπώθηκε, τι υπονοήθηκε και από ποιους.Όσο ακραίο είναι να ειπωθεί πως οι Deep Purple δεν έχουν αφήσει κληρονομιά(τεράστια η επιρροή τους στο μετέπειτα χώρο της hard rock/ metal) άλλο τόσο ακραίο είναι να μην παραδέχεται κάποιος ότι ο Bowie είναι ένας εμβληματικός stand alone καλλιτέχνης.
Οι DP επηρέασαν στο μέγιστο το rock, και όχι μόνο το σκληρό rock ή το metal. Οι Rainbow ήταν μια τρίχα τους, if you know what i mean.Την επιρροή στο μέταλ την άσκησε Blackmore και ο Dio με τους Rainbow, οι Deep Purple ήταν μια πρωτόγονη κατάσταση και έπαιξαν και αυτοί το ρόλο τους στην ιστορία της ροκ.
Επίσης, στο "εμβληματικός stand alone καλλιτέχνης" πρόσθεσε το "στο είδος του".
Αγαπημένε μου σύντροφε και μέλλοντα σύζυγε, μην τους ακούεις και μην πέσεις στην παγίδα τους. Θέλουν τη διαγραφή σου αι αλήται. Αδιαφόρησε για τα λεγόμενά τους, σώπασε, μην απαντάεις, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι οι αφελείς.Οι DP επηρέασαν στο μέγιστο το rock, και όχι μόνο το σκληρό rock ή το metal. Οι Rainbow ήταν μια τρίχα τους, if you know what i mean.
Btw, η δισκογραφία των DP είναι μια παρανυχίδα στο σώμα της μουσικής συλλογής του Waterfall, η οποία αριθμεί αρκετές χιλιάδες άλμπουμς σε Rock, Jazz, Blues κλπ. Aν o Waterfall είχε ακούσει στη ζωή του 200-300 άλμπουμς, και τα μισά ήταν Bowie, Rolling Stones, U2 και Beatles, ίσως τότε κι αυτός να θεωρούσε "icon" τον Bowie, ή ίσως να έβλεπε ακόμα και τους RS σαν κάτι ιδιαίτερο και ανώτερο από αυτό που πραγματικά είναι, μια μπαντούλα δηλαδή που γράφει απλοϊκά τραγουδάκια του σωρού και απευθύνεται στις μάζες.
Ευτυχώς για τα αυτιά του, ο Waterfall δεν ανήκει στην κατηγορία του μέσου ακροατή, ίσα ίσα που απέχει έτη φωτός μακριά από την κατηγορία αυτή.