Εύκολα...με σπρέυ...το ίδιο εύκολα εάν το κάνεις θα τα καταστρέψεις. Αυτά λεβέντη μου ΔΕΝ βάφονται...εάν θέλεις χρυσά, τα αγοράζεις.sakis29 είπε:παιδια η ερωτηση τα λεει ολα, θελω να βαψω χρυσα τα μεταλλικα σημεια (κουρδιστηρια κλπ) της κιθαρας. εχετε ιδεα πως γινεται αυτο?
δημητρης
αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει?Εύκολα...με σπρέυ..
Εσύ...που είσαι και σοβαρός άνθρωπος...θα έριχνες μπογιά στα κλειδιά?...Και μετά από 1-2 μέρες, πώς θα τα γύρναγες?E.G. είπε:αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει?
Οι πληκτράδες...μπορούν να μην ανακατεύονται σε τεχνικά κιθαριστικά θέματα?...Άντε μπράβο!Μανώλης Χναράκης είπε:;D ;D
marathon είπε:Οι πληκτράδες...μπορούν να μην ανακατεύονται σε τεχνικά κιθαριστικά θέματα?...Άντε μπράβο!
Κύριε - κύριε.... είδατε; είπε ότι έχω δίκιο :...ο μανωλης εχει δικιο ;D
Ρε παλιάνθρωποι, και οι 2...σας έχει κάνει τίποτα το παλικάρι για να καταστρέψει τη κιθάρα του? ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Κύριε - κύριε.... είδατε; είπε ότι έχω δίκιο :![]()
Αυτά που λέμε δεν αφορούν το παλικάρι αλλά εσένα. Για να μάθεις πέντε πράγματα που αφορούν βαψίματα και γενικότερα τις κιθάρες ;Dmarathon είπε:Ρε παλιάνθρωποι, και οι 2...σας έχει κάνει τίποτα το παλικάρι για να καταστρέψει τη κιθάρα του? ;D ;D
Μα αυτό λέω και εγώΜανώλης Χναράκης είπε:Ρε παιδιά... τι λέτε τώρα;
Μεταλλικά μέρη είναι αυτά που έχουν τριβή κατά στο γύρισμα (κούρδισμα). Τι και που να βάψεις;
Τα αγοράζεις έτοιμα. Αντικατάσταση.
Και το τονίζω πως θέλει ΤροΜερΗ λεπτομέριατα βάψει κανείς,εκτός αν βάλεις βαζελίνη γράσσο στα σημεία που δεν θέλεις να πιάσει η μπογιά αλλά θέλει ΤροΜερΗ λεπτομέρια.