γινεται να βαψω τα επιχρωμιωμενα μεταλλικα σημεια της

sakis29

Νέο μέλος
Πόντοι
1
παιδια η ερωτηση τα λεει ολα, θελω να βαψω χρυσα τα μεταλλικα σημεια (κουρδιστηρια κλπ) της κιθαρας. εχετε ιδεα πως γινεται αυτο?

δημητρης

sakis29 είπε:
παιδια η ερωτηση τα λεει ολα, θελω να βαψω χρυσα τα μεταλλικα σημεια (κουρδιστηρια κλπ) της κιθαρας. εχετε ιδεα πως γινεται αυτο?

δημητρης
Εύκολα...με σπρέυ...το ίδιο εύκολα εάν το κάνεις θα τα καταστρέψεις. Αυτά λεβέντη μου ΔΕΝ βάφονται...εάν θέλεις χρυσά, τα αγοράζεις.

Εύκολα...με σπρέυ..
αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει?

E.G. είπε:
αν ριξει και ενα βερνικακι απο πανω λες να κρατησει? δεν το εχω κανει, εσυ το εχεις επιχειρισει?
Εσύ...που είσαι και σοβαρός άνθρωπος...θα έριχνες μπογιά στα κλειδιά?...Και μετά από 1-2 μέρες, πώς θα τα γύρναγες? :D :D

marathon είπε:
...πώς θα τα γύρναγες? :D :D
;D ;D

84-055.jpg

Μανώλης Χναράκης είπε:
Οι πληκτράδες...μπορούν να μην ανακατεύονται σε τεχνικά κιθαριστικά θέματα?...Άντε μπράβο! :D :D

χαχαχα, μια σκεψη εκανα, και στην τελικη ο μανωλης εχει δικιο  ;D

Μανώλης Χναράκης είπε:
Κύριε - κύριε.... είδατε; είπε ότι έχω δίκιο  ::)
Ρε παλιάνθρωποι, και οι 2...σας έχει κάνει τίποτα το παλικάρι για να καταστρέψει τη κιθάρα του? ;D ;D

marathon είπε:
Ρε παλιάνθρωποι, και οι 2...σας έχει κάνει τίποτα το παλικάρι για να καταστρέψει τη κιθάρα του? ;D ;D
Αυτά που λέμε δεν αφορούν το παλικάρι αλλά εσένα. Για να μάθεις πέντε πράγματα που αφορούν βαψίματα και γενικότερα τις κιθάρες  ;D
@ sakis29

Μην ακούς αυτά που λέμε(ω). Ούτε για αστείο.

(Den einai tyxaio to oti to plhktrades rimarei me to alhtarades... :D :P )

Για να σοβαρευτούμε πάντως, οποιαδήποτε βαφή είναι τόσο ισχυρή όσο το πρώτο στρώμα της δλδ αυτό που ακουμπάει κατευθείαν στο άβαφτο υλικό. Δεν πα να ρίξεις και τσιμέντο από πάνω. Αν η μπογιά δεν κολλάει, θα φύγει με το τσιμέντο που έχει από πανω.

Για να πιάσει η μπογιά θέλει "αγρίεμα" με κάποιο γυαλόχαρτο όσο ποιο ψιλό γίνεται,αν βάψεις κατευθείαν πάνω σε υλικό(τελείως άβαφο) θάλει αστάρι πρώτα που την θεωρείς ποιό "χοντρή" μπογιά(γι'αυτό και δεν στάζει τόσο εύκολα)και μετά βάζεις το χρώμα αν την περάσεις και βερνίκι στο τέλος τότε "σκλυρένει" και δεν φεύγει εύκολα ή να ξεθωριάζει.

Αν τα βάλεις όλα αυτά πάνω σε κλειδιά τότε θές αλυσοκάβουρα(που λέει ο λόγος) για να να γυρίσεις ή αν τα γυρίσεις θα σπάσεις την μπογιά οπότε δεν είναι ότι καλύτερο να τα βάψει κανείς,εκτός αν βάλεις βαζελίνη γράσσο στα σημεία που δεν θέλεις να πιάσει η μπογιά αλλά θέλει ΤροΜερΗ λεπτομέρια.

Ρε παιδιά... τι λέτε τώρα;

Μεταλλικά μέρη είναι αυτά που έχουν τριβή κατά στο γύρισμα (κούρδισμα). Τι και που να βάψεις;

Τα αγοράζεις έτοιμα. Αντικατάσταση.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Ρε παιδιά... τι λέτε τώρα;

Μεταλλικά μέρη είναι αυτά που έχουν τριβή κατά στο γύρισμα (κούρδισμα). Τι και που να βάψεις;

Τα αγοράζεις έτοιμα. Αντικατάσταση.
Μα αυτό λέω και εγώ :)

τα βάψει κανείς,εκτός αν βάλεις βαζελίνη γράσσο στα σημεία που δεν θέλεις να πιάσει η μπογιά αλλά θέλει ΤροΜερΗ λεπτομέρια.
Και το τονίζω πως θέλει ΤροΜερΗ λεπτομέρια  ;)

ευχαριστω παιδια, ενταξει καταλαβα θα παρω καινουργια χρυσα κλειδια!

Δεν γινεται, μην το προσπαθησεις, δεν υπαρχει αλλο να πουμε.

Τελος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back