Τραγουδίστριες - για να ακούω αγαπημένες...

Μιας και αναφέρθηκε η PJ που εκ βαθέων απεχθάνομαι, να προσθέσω στην (κατακριτέα από μερικούς  ;)  ;D) λίστα μου την μούσα της: Patti Smith.

Μέτρια τραγουδίστρια και στιχουργός αλλά η απόλυτη ροκ φιγούρα. Το ζει ολοψύχως and that's what is all about  ;)

Να προσθεσω και γω μια απο τις αγαπημενες μου φωνες...

Susan Tedeschi

Και μια δευτερη...Angela Strehli, αλλα δε βρηκα καποιο κλιπ στο σωληνα που να μου αρεσει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gregg είπε:
Να προσθεσω και γω μια απο τις αγαπημενες μου φωνες...

Susan Tedeschi
+1

Ειδικά οι δύο τελευταίες της δουλειές με την Verve είναι καταπληκτικές.

Προτιμώ το Hope & Desire (το Evidence ειδικά αν θυμάμαι καλά, μου άρεσε πάρα πολύ)

Είναι προφανές ότι έχει δουλέψει πολύ τη φωνή της από το παρελθόν.

Δεν μου αρέσουν απαραίτητα όλες από πλευράς δισκογραφίας, ούτε όλες από πλευράς ποιότητας φωνής. Ορισμένες τραγουδάνε κομμάτια που δε με απασχολούν, άλλες έχουν τεχνικά και από πλευράς δυνατοτήτων μέτρια φωνή. Παρ'όλα αυτά είτε λόγω φωνής ειτε λόγω ερμηνείας οι παρακάτω είναι για μένα μεγάλες τραγουδίστριες:

Tori Amos, Shakira, Sharon den Adel, Shania Twain, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Cass Elliot ("Mama Cass"), Elaine Page, Anastacia, Christina Aguilera, Agnetha Fältskog (Abba), Patty Andrews (Andrews Sisters), Kylie Minogue, Cesaria Evora, Amy Winehouse, Gal Costa, Βίκυ Μοσχολιού, Ρένα Κουμιώτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Fairouz,σε ενα εξαιρετικο κομμάτι..

Aπολυτη ερμηνεία.

Να παραθέσω μία νέα κοπέλα που πραγματική έχει τρομερή φωνη...

Για όσους τουλάχιστον γουστάρουν JAZZ φωνες...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back