- Πόντοι
- 48
Αντ, που σημαίνει μυρμήγκι και χόμινεμ που σημαίνει βυζάντιο ρε φίλε, έλεοc.fusiongtr είπε:Η έκφραση είναι από την Θεσσαλονίκη?
Γι' αυτό δεν την ξέρω.
Αντ, που σημαίνει μυρμήγκι και χόμινεμ που σημαίνει βυζάντιο ρε φίλε, έλεοc.fusiongtr είπε:Η έκφραση είναι από την Θεσσαλονίκη?
Γι' αυτό δεν την ξέρω.
Μην αγχώνεσαι... Οι γαργάρες για καλό γίνονται... συνήθως.Superfunk είπε:Λαθος εντυπωση σου εδωσα μαλλον: θεωρω τον τιτλο ΤΡΑΓΙΚΟ,το περιεχομενο..απογοητευτικο και τις περισσοτερες απαντησεις στο thread.....ΚΟΛΑΦΟ... ;D
Αμάν, δηλαδή εγώ που λέω την θεία μου αντ, την βρίζω?atreu73 είπε:Αντ, που σημαίνει μυρμήγκι
Δεν είπε κανείς ότι δεν ήταν "κομψότατη". Απλώς το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν ότι ήταν φαιδρή.matawan είπε:Προφανώς και δεν ηταν επιδίωξή μου να υπάρξω πολιτικώς ορθός σε μια τόση προβληματική στη βάση της κουβέντα. Η διατύπωσή μου ηταν κομψότατη.
Σούπερμαν, σόρρυ που στο λέω αλλά θα ήθελες να είσαι κακεντρεχής. Ούτε αυτό το έχεις όμως. Απλή ηχώ γαργάρας είσαι.Οποτεδήποτε κάποιος διατυπώνει οποιαδήποτε άποψη , ερώτηση , οτιδήποτε, το οποίο δεν άπτεται κάποιας "αντικειμενικής" αλήθειας, σε οποιαδηποτε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας, λυπάμαι που σου το λέω, αλλά υπάρχουν πάντοτε κακεντρεχείς σαν εμενα που θα του την πουν.
Το σχόλιό μου περί κακεντρέχειας ήταν προφανώς αυτοσαρκαστικό, δεν πειράζει που δεν το έπιασες. Επίσης, εχω κάνει ενα μικρό edit σ'αυτα που έγραψα.RayDTutto είπε:Δεν είπε κανείς ότι δεν ήταν "κομψότατη". Απλώς το κύριο χαρακτηριστικό της ήταν ότι ήταν φαιδρή.
Το γιατί το εξήγησα παραπάνω αλλά τελικά μήπως αντί για social skills των άλλων πρέπει να εξετάσεις τα δικά σου "reading skills";
Σούπερμαν, σόρρυ που στο λέω αλλά θα ήθελες να είσαι κακεντρεχής. Ούτε αυτό το έχεις όμως. Απλή ηχώ γαργάρας είσαι.
Θα ακολουθήσω τις παραινέσεις σου κατά γράμμα. Το υπόσχομαι.RayDTutto είπε:Εντάξει αλλά μη διαβάζεις πολλά κόμικς γιατί σου μπαίνουν ιδέες.
Αν δεν ξέρω να διαβάζω, πώς το έχω παρακάνει διαβάζοντας κόμικς, μη με μπερδεύεις -φάσκεις και αντιφάσκεις και είμαι περιορισμένης αντίληψεως νεος. ???RayDTutto είπε:Χαίρομαι. Σου έχω μια ακόμα - πολύ σημαντικότερη. Μάθε να διαβάζεις.
Οπως το δει κανεις....RayDTutto είπε:Μην αγχώνεσαι... Οι γαργάρες για καλό γίνονται... συνήθως.![]()
Όταν μεγαλώσεις, θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ κόμικς και διαβάσματος.matawan είπε:Αν δεν ξέρω να διαβάζω, πώς το έχω παρακάνει διαβάζοντας κόμικς, μη με μπερδεύεις -φάσκεις και αντιφάσκεις και είμαι περιορισμένης αντίληψεως νεος. ???![]()
Δηλαδη μεχρι τωρα τελευταια αναρωτιοσουν γιατι επιλεγουν αντρες?RayDTutto είπε:Τελευταία βλέπω ότι ένας αυξανόμενος αριθμός συγκροτημάτων επιλέγει γυναίκες για τη φωνή. Δεν έχω αντίρρηση - πέρα του ότι ορισμένα covers δεν θεωρώ ότι ταιριάζουν στα γυναικεία φωνητικά - απλώς εκφράζω μια απορία.
Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;
+1000JIMMYPAP είπε:Πολλές μπάντες που θέλουν να παίζουν είτε διασκευές, είτε πρωτότυπο υλικό με ψηλά φωνητικά τύπου Guns n roses, Whitesnake κλπ, επειδή είναι λιγο δύσκολο να βρουν αρσενικό να φτάνει τόσο ψηλά και να μην είναι ευνούχος, προτιμούν γυναίκες![]()
Τα εχουμε πει αυτα...εδω και χρονια...ο ΘΕΟΣ κανει λαθη ... ο SF ποτέ ;D ;D ;DΚαι φωτιά θα πέσει να με κάψει αλλά ο Σούπερσπαστ νομίζω έχει κάποιο δίκιο...
+1audiokostas είπε:Για μένα (και σκοτιστήκαμε για σένα Κώστα) θα είχε πολύ περισσότερο κοινωνιολογικό ενδιαφέρον (και πιασάρικος) ο τίτλος "Που είναι οι ροκ τραγουδίστριες στην Ελλάδα ;".
(χωρίς το κοινωνιολογικό ενδιαφέρον.. :P )
Προσωπικά θα ξενέρωνα αφάνταστα αν άκουγα Dickinson, Coverdale και αλλους από γυναικεία φωνή, ανεξάρτητα αν ήταν καλή. Ή βρες τραγουδιστή που μπορεί ή μην τα παιξετε καθόλου. Η ντεμί λύσεις σπάνια πετυχαίνουν.Lord_Goumis είπε:Αν η μπάντα παίζει βάσει του μουσικού της γούστου και τυγχάνει αυτό να είναι π.χ. hard rock - Metal, οι περισσότερες από αυτές τις μπάντες έχουν τραγουδίστρια ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί τραγουδιστής που να ερμηνεύσει ικανοποιητικά Maiden, Guns 'n' Roses κτλ. Είναι τόσο απλός ο λόγος. Αν έβρισκαν κάποιο αρσενικό λαρύγγι που να μπορεί να πιάσει Dickinson και Coverdale φυσικά και θα τον προτιμούσαν έναντι της τραγουδίστριας.
(αν και οι προαναφερθέντες τραγουδιστές δεν είναι του γούστου μου), ένα συγκρότημα με γυναικεία φωνή, που θα αποφάσιζε να ερμηνεύσει τους παραπάνω καλλιτέχνες, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αν το αντιμετώπιζε ως διασκευή, αλλάζοντάς του τα φώτα (προσωπική μου άποψη).theoctapus είπε:Προσωπικά θα ξενέρωνα αφάνταστα αν άκουγα Dickinson, Coverdale και αλλους από γυναικεία φωνή, ανεξάρτητα αν ήταν καλή. Ή βρες τραγουδιστή που μπορεί ή μην τα παιξετε καθόλου. Η ντεμί λύσεις σπάνια πετυχαίνουν.
+1theoctapus είπε:Προσωπικά θα ξενέρωνα αφάνταστα αν άκουγα Dickinson, Coverdale και αλλους από γυναικεία φωνή, ανεξάρτητα αν ήταν καλή. Ή βρες τραγουδιστή που μπορεί ή μην τα παιξετε καθόλου. Η ντεμί λύσεις σπάνια πετυχαίνουν.