Τραγουδίστριες - για να ακούω αγαπημένες...

Για μένα δεν έχει βγει καλύτερη φωνή από την "μητριάρχη" της soul - όπως έχει χαρακτηριστεί - την μεγάλη Aretha Franklin.Κάθε φορά που ακούω το "walk on by" ανατριχιάζω! Από τις πιο νέες:

- Beth Gibbons

- Norah Jones

- Η τραγουδίστρια των "bermunda triangle"

- εεε...μμμ,... η Kylie :D

- Και όσο κι αν δεν μ'αρέσει η μουσική της ιδιαίτερα, η Alicia Keys

Από εξωτερικό Nina Simone, Sharon den Adel, χμμμμμμ δεν ακούω και πολλά γυναικεία η αλήθεια είναι. Μου αρέσουν πολύ η Tori Amos, η Shakira, η Anastacia αλλά κατά τη γνώμη μου οι δύο πρώτες έχουν απλά καλή φωνή και η τρίτη μου τη σπάει λόγω ηχοχρώματος αν και είναι πολύ καλή.

Από ελλάδα, απ'όσες παίζουν στις μέρες μας, κι εγώ την Πέγκυ Ζήνα ξεχωρίζω. Η Μοσχολιού είχε καλή φωνή αλλά την κατέστρεψε σε αηδιαστικό βαθμό, σε σημείο που μου έρχεται αναγούλα όταν ακούω τραγούδια της (κυριολεκτικά μιλάω). Η Μαρινέλα είχε καλή φωνή επίσης, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας... Α, ξέχασα την Πασπαλά. Τι άλλο, τι άλλο...... Αυτές νομίζω :)

Μα καλά, είναι δυνατόν να ανέφεραν μόνο 2 άτομα την πρώτη των πρώτων, την Billie Holiday??? Και κανένας την Shirley Bassey??? !!! Ε όχι!!!

ξαναδιάβασε προσεκτικά... :wink:

Anneke van Giersbergen

Beth Gibbons

Shakira :oops:

Δυστυχώς δεν έχω μελετήσει blues/soul, οπότε χάνω πολλά... :(

Χαιρομαι που μπηκαν στο post η Anneke και η Lisa Gerrard (και πρωτη πρωτη κιολας!) αλλα ρε παιδια που πατε χωρις την Bjork?

Ωχ, σόρι ρε συ Npap! Έχεις δίκιο! Την είχες αναφέρει τη Shirley! Ανέβηκες στην εκτίμησή μου! Αν και βέβαια, θα ήθελα να την αναφέρουν και πολλοί περισσότεροι...

η αληθεια είναι οτι Shirley Bassey και Bjork είναι απαραίτητες....

Lisa GerrardAnneke van Giersbergen

Ofra Haza
Lisa Gerrard,ισως η πιο "εγκεφαλικη" τραγουδιστρια που εχω ακουσει.Μυστηριωδης και surreal.Απλα,ουσιαστικη και τέλεια.

Δινω απο ΕΝΑΝ ψηφο(αλα fame story,big brother κ.τ.λ.)

στην Beth Gibbons των portishead και φυσικα στην Aretha Franklin...

Ας μην ξεχασουμε την Σωτηρια Μπελλου,καθε φορα που ακουω τα

"της Ελλαδος παιδια"μου σηκωνεται το τριχιδιο των ..αυτιων.. :lol: :lol:

Ας μην ξεχασουμε την Σωτηρια Μπελλου' date='καθε φορα που ακουω τα "της Ελλαδος παιδια"μου σηκωνεται το τριχιδιο των ..αυτιων.. :lol: :lol:[/quote']
Σε ποιο τραγούδι ακριβώς αναφέρεσαι;

Ας μην ξεχασουμε την Σωτηρια Μπελλου' date='καθε φορα που ακουω τα "της Ελλαδος παιδια"μου σηκωνεται το τριχιδιο των ..αυτιων.. :lol: :lol:[/quote']

ground-kangaroo.jpg

Η Βέμπο το τραγούδησε ρε κάγκουρα... :lol: :lol: :lol:

Η Βέμπο το τραγούδησε ρε κάγκουρα... :lol: :lol: :lol:

Κεκτημενη ταχυτητα ,ρε παιδια.Κατεβαστε τα οπλα να γινουμε ολοι

φιλοι.ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ,πως το λενε :D

Απ'το forum συγχωρείσαι...Στην επόμενη πρόβα όμως θα αυτομαστιγωθείς λίγο... :D :D 8O

Απ'το forum συγχωρείσαι...Στην επόμενη πρόβα όμως θα αυτομαστιγωθείς λίγο... :D :D 8O
Μα τον μπαγάσα... με τρέλλανε... πολύ twilight zone η δήλωσή του. Τώρα για να τιμωρηθεί πρέπει να αναφέρει τρία τραγούδια της Μπέλλου και μετά να τα ακούει για δέκα μέρες ασταμάτητα...

Trending...

Νέα θέματα

Back