Τραγουδίστριες - για να ακούω αγαπημένες...

Τζένη Βάνου, Δ. Γαλάνη, Κατερίνα Κυρμιτζή. Οι Ελληνίδες μου είναι πιο εύκολες...

Annie Lenox, Sade, Sharon Den Adel, Alicia Keys, Shania Twain και καμμιά 50αρια άλλες μη-Ελληνίδες (sic !) που ως συνήθως (σε τετοιες περιπτώσεις) δεν μπορώ να θυμηθω.

Είναι πολλές αλλα θα αναφέρω αυτές που θεωρώ πιο ιδιαίτερες φωνές

Beth Gibbons

Ειδικά απο το 1.50 και μετά ανατριχιάζω!

Αυτά μου ήρθαν πρόχειρα στο μυαλό

Aretha Franklin

Sade

Anastasia

Anna Vissi (Tην γραφω στ αγγλικα,κανει διεθνη καριερα εδω και αρκετα χρονια.. :P)

Μαρια Δημητριαδη

Ριτα Σακελαριου(Πριν (εξ) ευτελιστει...

Μαρινελλα, Τζενη Βανου, Αλεκα Κανελλιδου.

Freerock καλημερα.. η Ριτα δεν εξευτελιστηκε ποτε, ακομα και το ποιο τραγουδακι της πλακας,το εκανε χιτ εκεινη την εποχη.

Freerock καλημερα.. η Ριτα δεν εξευτελιστηκε ποτε, ακομα και το ποιο τραγουδακι της πλακας,το εκανε χιτ εκεινη την εποχη.
+10000000000000000

τετοιοι ογκολιθοι δεν εξευτελιζονται ΠΟΤΕ.

Korgious είπε:
Kαλημερα φιλε Korgius!

Για να την αναφερω θα πει οτι την εχω πολυ ψηλα σαν φωνη,απλα στα τελευταια τραγουδησε κατι..μην πω...Παιρνω πισω το εξ...ηταν υπερβολικο,το οτι ευτελιστηκε ομως ειναι νομιζω αληθεια.

Ασε που γενικα νομιζω οτι ΟΛΟΙ ειναι δυνατο να εξευτελιστουν οσο ταλεντο και να χουν...το θεμα ειναι η δυνατοτητα συγχωρεσης του καθενος ;)

απο τις πιο νεες αυτή :

Deborah Dyer

Skunk+Anansie+Performing+Milan+PNOpLKyfaYhl1.jpg

Να μη γεμίσω τον τόπο youtubia... ;D

Anita O'Day

Anneke van Giersbergen

Beth Gibbons

Βίκυ Μοσχολιού

Ελένη Βιτάλη

Sandra Nasic

Angela Gossow (HORNS UP!!!!)

Αρλέτα

Τάνια Τσανακλίδου

Mavis Staples

Μαργαρίτα Ζορμπαλά

Helen Meril

Σαβίνα Γιαννάτου

Joni Mitchell

Αφροδίτη Μάνου

Mahalia Jackson

Edith Piaf

Jo Ann Kelly (η μεγαλύτερη λευκή μπλουζ φωνή)

Χάρις Αλεξίου

Allison Krauss

Μαρία Φαραντούρη

Bessie Smith

Μαρίζα Κώχ

Koko Taylor

Σοφία Βέμπο

Σωτηρία Μπέλλου

ουφ.......... εχω καμμιά κατοσταριά ακόμα από αυτές που δεν αναφέρθηκαν και με έχουν συγκινήσει....

Βρε σεις τζαζίστες, πως την λέγαν εκείνη την καταπληκτική (λευκή) τζαζ τραγουδίστρια με την "παιδική" φωνή;

Αστε......το βρήκα..........Blossom Dearie  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
P J Harvey  Να μου πει το Henry Lee στο αυτί και ας πεθάνω .......ωχ έρχεται  η κυρ Αγγέλα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back