Γιατί προτιμούν τραγουδίστριες;

Γιατι η τραγουδιστρια ΕΧΕΙ προφανως κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ο τραγουδιστης (στη χροια της φωνης της) και γιατι ο τραγουδιστης ΕΧΕΙ κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ η τραγουδιστρια....(λιγοτερο ταλεντο,ΒΑΘΟΣ στη φωνη και λιγοτερο ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλο)...δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο...

leon7pap είπε:
Γιατι η τραγουδιστρια ΕΧΕΙ προφανως κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ο τραγουδιστης (στη χροια της φωνης της) και γιατι ο τραγουδιστης ΕΧΕΙ κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ η τραγουδιστρια....(λιγοτερο ταλεντο,ΒΑΘΟΣ στη φωνη και λιγοτερο ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλο)...δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο...
Το δοκίμασα αυτό για να ρίξω γκόμενα αλλά δεν πιάνει. Οπότε, δεν είναι αυτό.

atreu73 είπε:
Το δοκίμασα αυτό για να ρίξω γκόμενα αλλά δεν πιάνει. Οπότε, δεν είναι αυτό.
Αυτό φίλως λέγεται αξίωμα, δεν με πείθεις γιατί προφανώς η γυνή ήταν άνωθεν των κυβικώνε σου λαίμαι.Βρες άλλη, ξαναπροσπάθησε, μη το βάζεις κάτωνε. Τα έχει αυτά η ζωήνε.

Ευχαριστώνε

Όπως τα είπατε και οι περισσότεροι, γιατί μια γύναικα σε μία μπάντα κάνει την διαφορά, φέρνει κόσμο , άλλη σκηνική παρουσία, άλλο ύφος της μπάντας κ.α. Είναι διαφορετικό μια καλή γυναικεία φωνή σε μια μπάντα απο έναν τυπά-επίσης με καλή φωνή.

Σε ό,τι αφορά τις μπάντες που διαλύονται, η γνώμη μου είναι ότι κατα 90% φταίνει οι άντρες και όχι οι γυναίκες. Η γύναικα ξέρει ότι αργά η γρήγορά κάποιος θα της την πέσει και πάει προετοιμασμένη, ενώ ο ελεύθερος κλασσικός πέφτουλας αρσενικός τρίβει τα χέρια του με τον ερχομό γυναικείου μέλους.

Άμα η μπάντα είναι σοβαρή και ξέρει καλά για ποιο λόγο ψάχνει γυναικεία φωνή, το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατόν ανα περίπτωση, άμα οι λόγοι κατα βάθος είναι άλλοι, το αποτέλεσμα θα είναι ή να διαλυθεί η μπάντα ή να μείνει με δύο μέλη λιγότερο.

peace

Εγω περιμενω μια γυναικα συμφορουμιστρια να μπει, αλλα δεν βλεπω...

Holystone είπε:
Εγω περιμενω μια γυναικα συμφορουμιστρια να μπει, αλλα δεν βλεπω...
Γιατι εσυ αν ησουν γυναικα θα εμπαινες ποτε σε φορουμ με τετοιο θεμα?

Θα ηταν σα να ησουν Εβραιος το 1938 στη Γερμανια και να ηθελες να γινεις μελος στο site της εθνικοσοσιαλιστικης γερμανικης νεολαιας  ;D

Και για μια ακόμη φορά υπερβάλλεις.

Την πρώτη φορά, οκ, έγινε αποδεκτό ως πλάκα.

Η επανάληψη όμως δείχνει κακοήθεια.

Ομιλω κυριως δια τον ΤΙΤΛΟΝ του θεματος (ο οποιος ειναι λιαν απωθητικος & φυσικα δεν νομιζω καμμια γυναικα να προχωρουσε στη αναγνωση του θεματος με τετοιο τιτλο)

Ισως αν γινει πιο κομψος γινει κατι....

Οχι βεβαια πως θεωρω και το περιεχομενο της...ερωτησης και κανενα μνημειο πολιτικης ορθοτητας βεβαια... ;D

Eγώ έχω άλλο ερώτημα. Γιατί είναι τόσο περίεργη η ''χρήση'' γυναικών τραγουδιστριών ώστε να χρειάζεται η παρουσία ενός τέτοιου thread? Είναι κάποια απορία που πρέπει να λυθεί?

Στα γιάννενα όπου και ήμουν σχετικά δραστήριος με μπάντες και τα συναφή...απλά οι τραγουδίστριες ήταν πιο πολλές από τους τραγουδιστές. Ήταν καθαρά λειτουργικό το θέμα. Δεν έβρισκες τραγουδιστή.

Mark Davies είπε:
ενώ ο ελεύθερος κλασσικός πέφτουλας αρσενικός τρίβει τα χέρια του με τον ερχομό γυναικείου μέλους.
Το λες σαν να είναι κάτι κακό.

atreu73 είπε:
Το λες σαν να είναι κάτι κακό.
μάλλον, επειδή δεν κατάγεται από την ερωτική Θεσσαλονίκη μας, ατρέγιου, γι'αυτό τα λέει αυτά.

χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, τέτοιου τύπου ερωτήσεις πραγματικά με κάνουν να αναρωτιέμαι , αν όχι για οτιδήποτε αλλο πιο βαρύ, το λιγότερο για τα social skills ορισμένων.

αποστασιοποιούμαι απο την ερώτηση κι απλά δηλώνω οτι οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ πραγματικά ενδιαφέρουσες φωνές που έχω ακούσει στην ημεδαπή τα τελευταία χρόνια ήταν όλες γυναικείες. και διαθέτουν εκτός απο εξαιρετικά skills και σαφώς πολύ καλύτερο γούστο / αισθητική, όπως θέλετε πείτε το. αυτό.

matawan είπε:
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, τέτοιου τύπου ερωτήσεις πραγματικά με κάνουν να αναρωτιέμαι , αν όχι για οτιδήποτε αλλο πιο βαρύ, το λιγότερο για τα social skills ορισμένων.
Social skills; O rly!

Για γράψτο και στα ελληνικά μπας και καταλάβεις πόσο οξύμωρο είναι αυτό που γράφεις στην πρόταση που το εντάσσεις και πόσο βλακώδες ακούγεται να μιλάει για "social skills" κάποιος που κάνει ad hominem επίθεση σε συμφορουμίτη που δεν του απηύθυνε καν το λόγο.

Και καλό θα ήταν να μάθεις να διαβάζεις. Όπως π.χ. το πρώτο ποστ.

Ή θα το κάνεις κι εσύ γαργάρα μετά και θα μιλάς για τον τίτλο;

Λαθος εντυπωση σου εδωσα μαλλον: θεωρω τον τιτλο ΤΡΑΓΙΚΟ,το περιεχομενο..απογοητευτικο και τις περισσοτερες απαντησεις στο thread.....ΚΟΛΑΦΟ... ;D  

Φυσικα σε σχεση με το Thread για την Κοντσιτα ειναι peanuts....

mustafank είπε:
μάλλον, επειδή δεν κατάγεται από την ερωτική Θεσσαλονίκη μας, ατρέγιου, γι'αυτό τα λέει αυτά.
Άσε ρε συ, εμείς όταν κοιμόμασταν κάτω από φώτα κόκκινα αυτοί τρώγανε καλαμάκια. Τι να λέμε τώρα. Ούτε το αντ χομινεμ δεν ξέρουν.

RayDTutto είπε:
Social skills; O rly!

Για γράψτο και στα ελληνικά μπας και καταλάβεις πόσο οξύμωρο είναι αυτό που γράφεις στην πρόταση που το εντάσσεις και πόσο βλακώδες ακούγεται να μιλάει για "social skills" κάποιος που κάνει ad hominem επίθεση σε συμφορουμίτη που δεν του απηύθυνε καν το λόγο.

Και καλό θα ήταν να μάθεις να διαβάζεις. Όπως π.χ. το πρώτο ποστ.

Προφανώς και δεν ηταν επιδίωξή μου να υπάρξω πολιτικώς ορθός σε μια τόση προβληματική στη βάση της κουβέντα. Η διατύπωσή μου ηταν κομψότατη.

Οποτεδήποτε κάποιος διατυπώνει οποιαδήποτε άποψη , ερώτηση , οτιδήποτε, το οποίο δεν άπτεται κάποιας "αντικειμενικής" αλήθειας, σε οποιαδηποτε έκφανση της ανθρώπινης δραστηριότητας, λυπάμαι που σου το λέω, αλλά υπάρχουν πάντοτε κακεντρεχείς σαν εμενα που όταν βγαινουν απο τα ρουχα τους, θα του την πουν, δεν ειναι κακό αυτό. Είναι απολύτως αναμενόμενο. Και βασικά ειναι και υγιες, και στα πλαίσια του διαλογου και ολα.

atreu73 είπε:
Ούτε το αντ χομινεμ δεν ξέρουν.
Η έκφραση είναι από την Θεσσαλονίκη?

Γι' αυτό δεν την ξέρω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back