- Πόντοι
- 36
Πάντως ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι τουλάχιστον στο drive δεν θα μου άρεσε η TL όπως και έγινε ;D Πιστεύω τα περισσότερα drive της πεταλιέρας είναι ένα απο τα μελάνά της σημεία.
O σκοπός του πείραματος ήταν να επαληθεύσουμε αν είναι βάσιμες οι απόψεις:Superfunk είπε:Αν και δεν χρησιμοποιω τα drive της πεταλιερας (οι βρωμικοι "ενισχυτες" ειναι η ...γκαζο-δυναμη τηςκαι οχι τα πεταλια της) την ψιλοαδικησες ;D μια και δεν χρησιμοποιησες τα 2 καλυτερα της drive pedal δηλ. το boutique & το fuzz
Επισης το κορυφαιο πεταλι delay ειναι βεβαια το multi tape το οποιο αφηνει στη λασπη οτιδηποτε πεταλακι delay κυκλοφορει![]()
Το Fuzz? Σου αρέσει το fuzz της TL? Εμένα καθόλου...Superfunk είπε:δεν χρησιμοποιησες τα 2 καλυτερα της drive pedal δηλ. το boutique & το fuzz![]()
Σε αυτό θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑSuperfunk είπε:Για αυτο τελικα ειναι ματαιο μερικες φορες το να κριτικαρουμε τον "ηχο" καποιων πεταλιων μια και τελικα one man's nightmare is another man's dream
εχει μεγαλη σημασια τι θελει ο καθενας μας ξεχωριστα απο τον ηχο του![]()
Παιχ το με marshalli (δηλ οπως θα πρεπει να παιχτει) και θα δεις ασπρη μεραelavd είπε:Το Fuzz? Σου αρέσει το fuzz της TL? Εμένα καθόλου...δεν χρησιμοποιησες τα 2 καλυτερα της drive pedal δηλ. το boutique & το fuzz![]()
Να τολμήσω; Η σωστή απάντηση είναι η γ ??? ;D12AX7 είπε:O σκοπός του πείραματος ήταν να επαληθεύσουμε αν είναι βάσιμες οι απόψεις:
α) "η tl είναι πολύ κατώτερη ποιοτικά από τα stompboxes"
β) "η tl είναι πολύ ανώτερη ποιοτικά από τα stompboxes"
γ) "η tl είναι εφάμιλλη ποιοτικά των stompboxes"
-1 και απο μένα για το fuzz.Εγω γιατι νιώθω οτι σε marshall θα είναι χειρότερο;; ;Delavd είπε:Το Fuzz? Σου αρέσει το fuzz της TL? Εμένα καθόλου...δεν χρησιμοποιησες τα 2 καλυτερα της drive pedal δηλ. το boutique & το fuzz![]()
ξερω και εγω μπορει να σε πειραξε η σκορδαλια..... ;D ;DΕγω γιατι νιώθω οτι σε marshall θα είναι χειρότερο;; Grin