- Πόντοι
- 1,643
Εχω διαφορες ενστασεις σχετικα με το στήσιμο οποτε μαλλον δεν θα μπω στο κοπο
που από ότι βλέπω δεν καταδέχεσαι να τις μοιραστείς μαζί μας...?
Εχω διαφορες ενστασεις σχετικα με το στήσιμο οποτε μαλλον δεν θα μπω στο κοπο
Βασικα δεν ασχοληθηκα με το τι εκανε ο πρωτος και εχοντας δει βιντεο του πιο παλιά δεν ειχα συγκινηθει. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να επεξεργαστει κι αλλο ο Νικος το αποτελεσμα ουτε τη λογικη της συρραφης της λουπας. Τελος δεν ξερω ποσο επεμβαινουν οι browsers και το youtube στα όποια δειγματα.Ούτε να πεις τις ενστάσεις;
Βασικα δεν ασχοληθηκα με το τι εκανε ο πρωτος και εχοντας δει βιντεο του πιο παλιά δεν ειχα συγκινηθει. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να επεξεργαστει κι αλλο ο Νικος το αποτελεσμα ουτε τη λογικη της συρραφης της λουπας. Τελος δεν ξερω ποσο επεμβαινουν οι browsers και το youtube στα όποια δειγματα.Ούτε να πεις τις ενστάσεις;
Ελεος βρε σεις.που από ότι βλέπω δεν καταδέχεσαι να τις μοιραστείς μαζί μας...?
Σεβαστειτε τις υποχρεωσεις του αλλου. Κσι μην βιαζεστε. Οταν βρεθει χρόνος....
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι να επεξεργαστει κι αλλο ο Νικος το αποτελεσμα ουτε τη λογικη της συρραφης της λουπας.
Τελος δεν ξερω ποσο επεμβαινουν οι browsers και το youtube στα όποια δειγματα.
Αλλα και να ακουγα κατι (οριακα φτανω μεχρι 11500 κυκλους) τι θα σημαινε?
Θα επαιρνα ενα 24καναλο στο σπιτι?
Ή θα πεταγα τα βινυλια?
Οποτε...
δεν βιάζομαι... ΚΑΘΟΛΟΥ όμως... και είναι θέμα όντως "σεβασμού"... στην θέση σου θα "έμπαινα"όταν έβρισκα χρόνο απ ευθείας με τα επιχειρήματά μου...
Διοτι εστω και τοσο που προσπαθησα δεν καταλαβα. Δεν ειναι πυροτεχνημα. Ασχοληθηκα μεχρι ενος σημειουαν δεν έχεις καν καταλάβει προς τι το "πυροτέχνημα";
Δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι η οποια επεμβαση ειναι το ιδιο καταστροφικητο youtube ως γνωστόν επεμβαίνει απωλεστικά μεν (πλέον βέβαια με πολύ βελτιωμένους αλγόριθμους) αλλά με τον ίδιο τρόπο στα δύο δείγματα
Δεν ειμαι πλεον σιγουρος οτι η οποια επεμβαση ειναι το ιδιο καταστροφικη
Σε 64 διαφωνω.Ψαχνουμε την επιδραση του μεσου καταγραφης στη χροια. Η διαφορετικη χροια ειναι ακουστη και μεσα απο ψηφιακο αρχειο. Μπορεις να καταλαβεις τη διαφορετικη χροια ας πουμε μεταξυ λαμπατου και τρανζιστορατου ακομα και σε 64αρι mp3.
Σε 64 διαφωνω.
Valve Amp Vs Solid State Amp.mp3
3.72 MB · 41 downloads
Με αυτον το μυθο ξεμπερδεψαμε ευκολα, με τους υπολοιπους να δουμε τι θα κανουμε.
υποτίθεται όταν λέμε κάνουμε σύγκριση συγκρίνουμε ίδια πράγματα.Εδω δε μιλαμε για το ποιος παιζει, μιλαμε για διαφορα στη χροια.
Μολις τωρα λοιπον διαπιστωσα οτι η διαφορα στη χροια ακουγεται και απο τα ηχεια του κινητου ?
Οποτε συμφωνουμε οτι αρκει ακομα και αυτη η χαμηλη αναλυση για να ακουσουμε αυτη τη διαφορα, και παμε παρακατω.
υποτίθεται όταν λέμε κάνουμε σύγκριση συγκρίνουμε ίδια πράγματα.
Εδώ συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Διαφορετικές κιθάρες και διαφορετικοί παίκετες και διαφορετικοί ενισχυτές. Ενα βίντεο κυριολεκτικά του κ@λου.
και ίδιους ενισχυτες...Ρε φιλε, οτι θελεις λες;
Ο ιδιος ανθρωπος ειναι, με την ιδια κιθαρα.
και ίδιους ενισχυτες...
ίδιες εντάσεις, κλπ κλπ
κατόπιν επεξεργάστηκα στα γρήγορα το ψηφιακό με στόχο να πλησιάσει ηχητικά το αναλογικό
και γιατί έγινε, πως έγινε και με ποιό τρόπο, και πως εξασφαλίστηκε ότι δεν είχε οποιαδήποτε αλλοίωση υπέρ του ενός ή του άλλου.
η διαφορά (σε συχνοτικό και δυναμικό εύρος, θόρυβος και χροιά) του αρχικά καταγεγραμμένου σήματος το ακολουθεί αναλογικά (με την μαθηματική έννοια) σε όλα τα μέσα αναπαραγωγής του...