Το νέο forum του Noiz

Είναι πιο γρήγορο αυτό από το παλιό στις λειτουργίες, στο registration των posts κλπ. Εγώ πιστεύω πως θα το λατρέψουμε. Αυτή η πλατφόρμα είναι καλύτερη.

Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε παραπάνω, αλλά, νομίζω πως είναι πολύ δύσχρηστο το ότι στο τέλος μιας σελίδας δεν εμφανίζονται τα υπόλοιπα θέματα που τρεντάρουν, όπως πριν.
Πρέπει να ξαναπάς στην αρχική μετά την ανάγνωση της τελευταίας ανάρτησης.

Edit: Μόλις είδα το "what's new" στο τέλος της σελίδας από κινητό.

Last edited:
Edit: Μόλις είδα το "what's new" στο τέλος της σελίδας από κινητό.

Και μολις το whats new εγινε αχρηστο, διοτι πλημμυριζει σπο αγγελιες, χρειαζεται μια τετοια κατηγορια μονο για το φορουμ αλλιως ειναι περιττο

Και μολις το whats new εγινε αχρηστο, διοτι πλημμυριζει σπο αγγελιες, χρειαζεται μια τετοια κατηγορια μονο για το φορουμ αλλιως ειναι περιττο
διορθώθηκε

Καλορίζικο!!! Στις αγγελίες σε κάθε κλικ που κάνεις σου πετάει pop up διαφήμιση. Έτσι θα μείνει?

Καλημέρα παίδες!
Είμαι ο μόνος που με κουράζουν τα μάτια η επιλογή γραμματοσειράς και τα χρώματα που επιλέχθηκαν του forum;;;

Όσον αφορά το φόντο της γραμματοσειράς στο Fender (white mode), πρότασίς μου είναι να γίνουν τα γράμματα πιο bold. Είναι δυσανάγνωστα λόγω paleness. Αν γίνουν αρκετά πιο μαύρα θα είναι τέλεια. Ιδιαίτερα από τις κινητές συσκευές είναι δυσανάγωστο το font ιδιαίτερα για εμάς τους πιο γέρους που δεν γλιέπουμε πια καλά οι άμοιροι. :D

Θα συμφωνήσω στο θέμα της γραμματοσειράς που θίχτηκε νωρίτερα. Λίγο πιο bold θα βοηθούσε.

Aυτό τώρα...είναι αστείο? Ποιός από σας το έκανε?
Screenshot 2024-11-29 at 12.22.28 PM.png

Aυτό τώρα...είναι αστείο? Ποιός από σας το έκανε?
Προβολή συνημμένου 49076
Αυτά τα nicknames, αν θυμάσαι, τα είχαμε προ αμνημονεύτων ετών... Και εμένα μου βγήκε το fenderολάτρης.
Κάποιο ghost in the machine παίζει εδώ :unsure:

Σε εμένα μπορεί να αλλάξει σε Άγνωστο μέλος?
Όχι μην ανησυχείς... 😄
Αυτά που έχουν εμφανιστεί σε ορισμένους ("αρχαία" μέλη) είναι κάτι παλιά nick που μας "βάφτισε" ο Yameth. Οπότε δεν κινδυνεύεις.
Το "κλικαδόρος" του σεβάσμιου γέροντα @marathon το είχα ξεχάσει εντελώς. Ενδιαφέρον που εμφανίστηκε ξανά. Retrospective

Εγώ δεν τον πειράζω τον τίτλό μου γιατί ψέμα δεν είναι :p

Το "κλικαδόρος" του σεβάσμιου γέροντα @marathon το είχα ξεχάσει εντελώς. Ενδιαφέρον που εμφανίστηκε ξανά. Retrospective
Το κλικαδόρος δεν με πειράζει....τα & quot όμως?...Διορθώθηκε!!!!

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τίτλο από την σελίδα:

πεδίο "Προσαρμοσμένος τίτλος"
Δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου. Έχει να κάνει με το πόσα μηνύματα έχει ο καθένας? Δηλαδή εμφανίζεται αυτή η επιλογή μετά από ένα αριθμό μηνυμάτων?

Ρε παιδιά με το χρώμα/style τι γινεται ;
To αλλάζω σε dark (Gibson) μολις κανω save γυρναει πάλι σε άσπρο !
Τι λάθος κάνω ;

Ρε παιδιά με το χρώμα/style τι γινεται ;
To αλλάζω σε dark (Gibson) μολις κανω save γυρναει πάλι σε άσπρο !
Τι λάθος κάνω ;
υπήρχε το πρόβλημα αυτό αλλά λύθηκε.
Μπορείς να προσπαθήσεις πάλι;

Καλορίζικα!
Δε βλέπω να υποστηρίζονται gifs γενικώς... αυτό θα συνεχίσει να ισχύει;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back