- Πόντοι
- 1,788
Eχει LP για πούλημα;Όταν πουλήσεις το οικόπεδο, στείλε και ένα μήνυμα στον @marathon![]()
Eχει LP για πούλημα;Όταν πουλήσεις το οικόπεδο, στείλε και ένα μήνυμα στον @marathon![]()
Τόσες φτάνουν ή να προσθέσω μερικές;Mετα μένουν....όσες LP μπορώ να πάρω.
Έχει κάτι που γράφει Gibson, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι LP...Eχει LP για πούλημα;
Δε θυμάμαι αν ήταν double cut, αλλά το ανατρεπτικό του πράγματος θυμιζει έντονα Marathon.Λοιπόν, νομίζω ότι ο σεβάσμιος γέροντας πρέπει να έχει μια LP, αλλά εκείνη την "περίεργη" την double cut...
Ειχα την εντυπωση οτι ηταν LP VOS. Τέλος πάντων, ανακαλώ λόγω λήθης!Gibson double cut Pro... Μόλις επικοινώνησα με τον σεβάσμιο και σας το μεταφέρω.
ΥΓ: Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κ. συνήγορο.
Όχι ευχαριστώGibson double cut Pro... Μόλις επικοινώνησα με τον σεβάσμιο και σας το μεταφέρω.
ΥΓ: Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τον κ. συνήγορο.
Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία...Όχι ευχαριστώ![]()
ωχωχωχωχωχ....Για να απαντήσω και εγώ.
Ειμαι ανάμεσα σε αυτες τις 2 , με τάσεις προς την AV II
1) https://www.thomann.de/gr/fender_av_ii_51_tele_mn_btb.htm
2) https://www.thomann.de/gr/fender_am_pro_ii_tele_mn_btb.htm..... οπότε το 2χιλιαρο δεν το γλιτώνω.
Το Fender και το USA είναι αυτό που κρατάει την αξία και όχι τα υλικά, που αθροιστικά κάνουν 150 ευρώ.ωχωχωχωχωχ....
Η μία πεύκο, γελάει ο κόσμος, κι ή αλλη ναι μεν δεσποτάκι αλλά με τα σημερινά δεδομένα της Fender για αυτή τη σειρά, μπορεί να είναι πέντε κιλά ή πέντε κομμάτια η κιθάρα...
Επίσης σίγουρα αυτές οι κιθάρες δεν είναι επένδυση ή αποταμίευση, αλλά μάλλον ένας βέβαιος τρόπος να χάσεις το ίδιο ποσοστό αρχικού κεφαλαίου με το να αγόραζες αυτοκίνητο, ίσως και περισσότερο (ένα 30% με το που θα βάλεις το κλειδί στη μίζα σε υπολογίζω).
Κάποιες φορές μπορεί, αλλά αν δεις για παράδειγμα τις παλιές Classic Series τις Μεξικάνικες, έχουν κρατήσει αξία για αντικειμενικούς λόγους. Αντίθετα αν βάλεις κάτω τον πληθωρισμό τα περισσότερα απλά μοντέλα της Fender τα οποία δεν έχουν κάποια συλλεκτικότητα απλά χάνουν.Το Fender και το USA είναι αυτό που κρατάει την αξία και όχι τα υλικά, που αθροιστικά κάνουν 150 ευρώ.
Πριν 6 μήνες αγόρασα με 1.200€ μια Artist με αρχική 2.800€. Όπως είπα και πριν, οι απλές Fender δεν είναι επένδυση.πό εκεί και πέρα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι από καινούργια παίρνεις μόνο performer, και από used φτάνεις και σε elite πχ.
Τώρα εδώ σηκώνει μεγάλη κουβέντα... Λογικά και με βάση τα δικά μας μέτρα και σταθμά, ναι.Σε 20 χρόνια όμως θα είσαι στα λεφτά σου + τον πληθωρισμό.
Αν μιλάμε και για κάποιο κομμάτι "καλό " μπορεί να βγάλεις και κέρδος.
Ναι τα έχουμε πει 1000 φορές αυτά.Τώρα εδώ σηκώνει μεγάλη κουβέντα... Λογικά και με βάση τα δικά μας μέτρα και σταθμά, ναι.
Όμως - όπως συζητούσαμε πρόσφατα σε άλλο "νήμα"- οι τάσεις της μουσικής (εν πολλοίς) θα καθορίσουν τη ζήτηση στα όργανα και δεν είμαι σίγουρος ότι τότε ότι οι κιθάρες θα είναι και τόσο της... μοδός.
Πάντως, πάντα θα ποντάρω σε "αρρωστάκια" σαν εμάς, καθότι είμεθα διαχρονικό είδος.