Πεντάλ έντασης

Τάνια Ρόκα

Pianoteach13

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλημέρα. Έχω ένα roland fp10, και θέλω να αγοράσω ένα πεντάλ έντασης. Το ερώτημα είναι πώς θα συνδεθεί και το pedal sustain ,στο πιάνο υπάρχει μόνο μία έξοδος. Επίσης, υπάρχει κάποια πρόταση για τέτοιου είδους πεντάλ; Σας μερσώ...

Καλημέρα. Έχω ένα roland fp10, και θέλω να αγοράσω ένα πεντάλ έντασης. Το ερώτημα είναι πώς θα συνδεθεί και το pedal sustain ,στο πιάνο υπάρχει μόνο μία έξοδος. Επίσης, υπάρχει κάποια πρόταση για τέτοιου είδους πεντάλ; Σας μερσώ...
Καλημέρα. Δεν μπορείς να συνδέσεις expression pedal , δεν υποστηρίζεται μέσα σε αυτό στο όργανο γι αυτό και δεν έχει ξεχωριστή θύρα.
Μπορείς να συνδέσεις μόνο expression pedal αλλά αυτό θα είχε χρησιμότητα αν χρησιμοποιούσες το roland fp10 π.χ. σαν controller για software μιας και δέχεται και στέλνει continuous midi signal .Αλλά μετά δεν θα μπορείς μόνο με αυτό το όργανο ως controller να έχεις και sustain και expression.

Εριξα μια ματια, και απο οτι λενε στα ιντερνετ το FP 10 δεν υποστηριζει σωστα το half pedaling, δε βλεπει ολα τα values αλλα μονο 3 , οποτε δε θα μπορεσεις να εχεις smooth control του volume ακομα και αν συνδεσεις ενα συμβατο continuous padal.

Αρα αν σου ειναι απαραιτητο πρεπει να πας σε αλλη λυση. Προσωπικα την εχω καταβρει με την πεταλιερα της κιθαρας μου, εχει δυο πολυ ποιοτικα CC pedals και μεσω midi κανουν φοβερη δουλεια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back