news O Scott τα παρατάει - συνεχής ενημέρωση

YouTubers,influencers,followers,media users...Καταστάσεις που έχουν απογυμνώσει εντελώς την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση,για όποιον διαθέτει το ελάχιστο της κριτικής σκέψης.
Δεν υπάρχει τίποτα και κανένα ενδιάμεσο "ανώτερο κίνητρο" ανάμεσα στον (υπό πολλές μορφές εκφραζόμενο)εγωκεντρισμό εκείνου που προβάλλεται και την πανάρχαια ανάγκη για ξεκατίνιασμα εκείνων που παρακολουθούν.

Οι όποιες εξαιρέσεις βρίσκονται εκεί για να boostάρουν τον κανόνα.
Εγώ πάντως αν ήμουν μικρότερος, αυτή την καριέρα θα ακολουθούσα. Τώρα, δεν μπορώ.

Εγώ πάντως αν ήμουν μικρότερος, αυτή την καριέρα θα ακολουθούσα. Τώρα, δεν μπορώ.
Λες αλήθεια, αν δεις στα σχολεία, το "όταν μεγαλώσω θα γίνω YouTuber" είναι πλέον μια θλιβερή πραγματικότητα.

Γίνε ρε μικρέ, δε λέω. Αλλά δεν έχεις ιδέα σε τι πας να μπλέξεις.

Λες αλήθεια, αν δεις στα σχολεία, το "όταν μεγαλώσω θα γίνω YouTuber" είναι πλέον μια θλιβερή πραγματικότητα.

Γίνε ρε μικρέ, δε λέω. Αλλά δεν έχεις ιδέα σε τι πας να μπλέξεις.
Εγώ θα το έκανα και δε θα με σταματούσε καμία άλλη σκέψη. Θα μου ταίριαζε και θα διέπρεπα όπως και σε καθετί που κάνω και μου αρέσει. Και τώρα θα μπορούσα αλλά με τα άλλα που έχω μπλέξει δεν μπορώ να επιμεληθώ το χρόνο που χρειάζεται και θέλω να τα ολοκληρώσω. Μόλις βγω σε σύνταξη θα ανοίξω πολιτικό κανάλι και θα δω με ποιον ή ποιους θα συνεργαστώ. Αν ο θεός θέλει να είμαι ζωντανός και αρτιμελής και με σώας τας φρένας θα το κάμω. Είναι τέλειο.

Εγώ θα το έκανα και δε θα με σταματούσε καμία άλλη σκέψη. Θα μου ταίριαζε και θα διέπρεπα όπως και σε καθετί που κάνω και μου αρέσει. Και τώρα θα μπορούσα αλλά με τα άλλα που έχω μπλέξει δεν μπορώ να επιμεληθώ το χρόνο που χρειάζεται και θέλω να τα ολοκληρώσω. Μόλις βγω σε σύνταξη θα ανοίξω πολιτικό κανάλι και θα δω με ποιον ή ποιους θα συνεργαστώ. Αν ο θεός θέλει να είμαι ζωντανός και αρτιμελής και με σώας τας φρένας θα το κάμω. Είναι τέλειο.
Ποιο είναι το κίνητρο;

Ποιο είναι το κίνητρο;
Δεν μπορώ τώρα να κάνω τέτοια κουβέντα και δεν έχει και νόημα.
Ας μείνουμε στη δήλωσή μου πως θα ήθελα να γίνω ιδιαίτερα αν ήμουν μικρότερος θα το κυνηγούσα πάρα πολύ.

Εσείς οι πληκτράδες είσαστε μια κινούμενη σαπουνόπερα 😅
Είμαστε οι βασιλιάδες των μουσικών οργάνων (όχι όλοι, όσοι ξέρουν να παίζουν :ROFLMAO: )

1740318991344.jpeg

1740319023801.jpeg

Το πιστευω οτι ο Κως θα τα πηγαινε τελεια ως Youtuber!
και σε κανναλι μουσικης τεχνολογιας θα ηταν καταπληκτικος!
Δε θα εβαζε καθολου φιτιλιες σε διαφωνουντες, δεν υπηρχε καμια απολυτως περιπτωση να τρολαρει, και θα ειχε τεραστιο κοινο. Ξερω τουλαχιστον εναν που δε θα εχανε επισοδιο!!!!!
ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back