Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Λοιπον όσοι κάνετε δίαιτα απομακρυνθείτε από την οθόνη.

Κεμπάπ

Χοιρινές μοσχαρίσιες

Ζαμπονοτυροπιτες

Τυροπιτάρι

Τυροπιτάκια

Και μια σπεσιαλιτέ μοσχαράκι κοκκινιστό τυλιγμένο με μελιτζάνα.

Προβολή συνημμένου 39015Προβολή συνημμένου 39016Προβολή συνημμένου 39017Προβολή συνημμένου 39018Προβολή συνημμένου 39019Προβολή συνημμένου 39020









 
Αυτό το μοσχάρι με την μελιτζάνα με τελείωσε κανονικά.

Γλίστραγα στο πάτωμα μέχρι να φέρω την σφουγγαρίστρα για τα σάλια.

Πρέπει να πάρω και τα χάπια για την μαρμαρυγή γιατί μ' έπιασε μια ταχυπαλμία.

Τα γλυκά πότε θα τα ανεβάσεις?

Εστιατόριο έχεις ή είσαστε μεγάλη οικογένεια;


Εγώ την άλλη φορά, νόμιζα ότι είχε πάει σε γαμήλιο γλέντι.

 
Ήρθε το σόι απο το χωριο? Παντρεύεται κανείς?

 
Ήρθε το σόι απο το χωριο? Παντρεύεται κανείς?


Μπα, μάλλον θα έχει φύγει η σύζυγος από το σπίτι και θα φάει μόνος του.

Αλλιώς θα είχε άλλα τόσα φαγητά ασούμε.

 
Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε.

Κανείς δεν ασχολείται....όλοι με τα φαγιά.

Για δώσε μας πληροφορίες για το rig σου.

Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox?

Μετά τί έχει το chain...δώσε στοιχεία...

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συμφωνω με @LK

Απο θορυβο πως τα παει η Μπος?

Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο?

 
Συμφωνω με @LK

Απο θορυβο πως τα παει η Μπος?

Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο?
Εγώ έχω αυτή.

Την πήρα μάλλον για να γεμίσει το κενό στον πάγκο, και επειδήΣ είναι αναλογικιά και μου θύμισε τη γιαγιά μου.

Δεν ξέρω ούτε πως ανάβει, ούτε από που....ούτε την άνοιξα ποτέ.

Ελπίζω να βοήθησα.

koyzina.jpg

 
Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox?


Καλά βρε, σε ενδιαφέρει μια σύγχρονη κεραμική Bosch?

Να 'τανε καμιά ΙΖΟΛΑ του 60 να πω "πάει στο δγιάολα, είναι vintage".

 
Καλά βρε, σε ενδιαφέρει μια σύγχρονη κεραμική Bosch?

Να 'τανε καμιά ΙΖΟΛΑ του 60 να πω "πάει στο δγιάολα, είναι vintage".
Όχι για εμένα, για τα νέα τα παιδιά...

 
Σε τεχνολογικό φορουμ είμαστε.

Κανείς δεν ασχολείται....όλοι με τα φαγιά.

Για δώσε μας πληροφορίες για το rig σου.

Βλέπω την Κεραμική BOSCH HKR390050 66Lt Inox?

Μετά τί έχει το chain...δώσε στοιχεία...
Η HKR39B150 ειναι.
Το rig ειναι ψυγειοκαταψυκτης morris >> καταψυκτης arielli >> μιξερ kenwood >> φριτεζα delonghi >>  μικροκυματα general electric >> φουρνος bosch >> πλυντηριο πιατων bosch >> καφετιερες krups, dolce gusto >> ηλεκτρικο μπρικι IQ.

Συμφωνω με @LK

Απο θορυβο πως τα παει η Μπος?

Δηλαδη με portable rig στην κουζινα (για να σε πιανουν οι τσικνες κ να εμπνεεσαι) γινεται ηχογραφηση, ή το επιπεδο θορυβου της μπος ειναι πολυ υψηλο?
Πολυ χαμηλος θορυβος.

 
Ααα το rig εχει κι ενα Nedis σκεύος για φοντύ με τυρια ή σοκολατα (FCFO110EBK6), ενα CAMPINGAZ BISTRO ACTIV για τηγανισμα με γκαζι (για πολυ δυνατη θερμοκρασια) κι ενα ειδικο φουρνακι για πιτσα ARIETE 902 PIZZA PARTY DA GENNARO, αλλα κατι εχει παθει και μου ριχνει την ασφαλεια. Θα τσεκαρω μηπως φταιει η εξοδος του  Voodoo Lab X8 Power Supply.

Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984. Εχω αλλαξει μονο λαστιχακι στεγανοποιησης και βαλβιδα που ειχε σπασει το συρματακι μεσα που την κραταει ορθια για να γυριζει.

η φωτο ειναι απο καινουργια, αλλα ειναι σχεδον ιδια.
image.png

.

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984.


Είχαμε κι εμείς αλλά μας την έκλεψαν ρε γμτ.

Και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει χύτρα που να μπορώ να εμπιστευτώ και να έχει μια λογική τιμή.

Οπότε είμαστε άχυτροι.

 
Είχαμε κι εμείς αλλά μας την έκλεψαν ρε γμτ.

Και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει χύτρα που να μπορώ να εμπιστευτώ και να έχει μια λογική τιμή.

Οπότε είμαστε άχυτροι.
https://www.facebook.com/marketplace/item/930289121588365/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A5e91ecf1-0cb1-47e7-a40f-8cd6dc50b379

 
Δεν νομιζω να βγαινει πια. Και οι καινουργιες ειναι μαπα


Και στα δύο αυτά συμφωνώ.

Η μια χάνει νερά, η άλλη μπλοκάρει όταν βράζεις όσπρια, η τρίτη κολλάει, η τέταρτη χαλάει γρήγορα, κλπ.

 
Το μυστικο οπλο ομως ειναι η vintage χυτρα ταχυτητας SEB. Πρεπει να την εχω απο το 1984. Εχω αλλαξει μονο λαστιχακι στεγανοποιησης και βαλβιδα που ειχε σπασει το συρματακι μεσα που την κραταει ορθια για να γυριζει.
Αυτή τη σεμπ την έχει η μάνα μου ακόμα.  Η φάση είναι ότι της πήρα πριν 10 χρόνια μια με εύκολο άνοιγμα να μην ταλαιπωρείται με το σφίξε σφίξε, κάπως κράτησε, πάει ακομα, αλλά καμία σχέση με τη γριά. Εγώ είμαι στην 2η τώρα. Μια τεφαλ του κατοστάρικου δεν εκλεινε καλά ποτέ, μια πυραμις έχουμε τώρα, κι αυτή κάνει κουτσουγκέλες πού και πού, αλλά τόσο ώστε να την ανεχόμαστε.

Αν είναι να δωσω 500 για να πάρω χύτρα, να μου λείπει. Να πάρω άλλο ένα όργανο και να τρώω τηγανητά, αφτο μάλιστα.

 
Εγώ πάντως χύτρα δεν έχω. Δεν τη συμπάθησα ποτέ. Βάζω κατσαρόλα και βράζω με τις ώρες πολύ χαμηλά. Πολλές φορές ανω των 4 ωρών. Δεν ειναι τραγικο, απλά θέλει προγραμματισμό. Συνηθως όλα τα φαγητά που γίνονται στην κατσαρόλα είναι πολύ γευστικότερα όταν μεινουν και μια δυο μέρες στο ψυγείο. Επομένως συνηθως τα μαγειρεύω και προκαταβολικά. Δηλαδή κοκκινιστά, λεμονάτα, κυνήγια κλπ τα μαγειρεύω πάντα την προηγούμενη.

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top