Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Η 48ωρη αυτοφαγια στα πλαίσια της διαλειμματικης νηστειας έπρεπε να σπάσει...πανηγυρικά 

Ήπια και ωραία κόκκινη μπυριτσα μαζί 

IMG_20211009_182257.jpg

Η 48ωρη αυτοφαγια στα πλαίσια της διαλειμματικης νηστειας έπρεπε να σπάσει...πανηγυρικά 

Που είναι το φαγητό?

Με ζαμπονότυρα την έβγαλες?

Που είναι το φαγητό?

Με ζαμπονότυρα την έβγαλες?

μα δεν.......πεινουσα πολυ ... και ειπα να τσιμπησω οτι μου αρεσει περισσοτερο στην ζωη αυτη (αλλαντικα και τυρια ) δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα.....?  

ε καλα μη νομιζεις οτι το εχω και συστημα ειδικα αλλαντικα 2-3 φορες το μηνα τρωω δυστυχως πλεον....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μα τι ωραία χωροθέτηση έκανες ρε φίλε στα σαλάμια και τυριά. 

Με το μάτι κέρδισες τις εντυπώσεις. Και πόσο σημαντικό είναι αυτό φίλε μου...

Τα καλύτερα μεζεδάκια να έχεις, αμα τα βάλεις χύμα στο πιάτο, χάνουν τη μισή τους νοστιμιά.

Χρυσοχέρης! Με το κέντημα πως τα πας;?

μα δεν.......πεινουσα πολυ ... και ειπα να τσιμπησω οτι μου αρεσει περισσοτερο στην ζωη αυτη (αλλαντικα και τυρια ) δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα.....?  

ε καλα μη νομιζεις οτι το εχω και συστημα ειδικα αλλαντικα 2-3 φορες το μηνα τρωω δυστυχως πλεον....
αύριο είναι η κατάλληλη μέρα να πας να κάνεις γενική αίματος.

Και στο δρόμο πάρε και ένα dufalac γιατί με τοσο κασέρι και σαλάμι θα σου χρειαστεί σε 3 μέρες

γιατί με τοσο κασέρι

Μα δεν έχει κασέρι η ποικιλία :)

Μοτσαρελα, sharp chedar,ροκφόρ έπαιξε. 

Το σαλάμι το έσκισαν οι άλλοι εγώ χτύπησα μπρεζαολα βασικά που είναι και άπαχη :) (καλά όχι ότι δεν χτύπησα 2,3,4 κομμάτια:) )

Μα δεν έχει κασέρι η ποικιλία :)

Μοτσαρελα, sharp chedar,ροκφόρ έπαιξε. 

Το σαλάμι το έσκισαν οι άλλοι εγώ χτύπησα μπρεζαολα βασικά που είναι και άπαχη :) (καλά όχι ότι δεν χτύπησα 2,3,4 κομμάτια:) )
κίτρινο τυρί είναι...

αλλά δε μας είπες ότι ήταν κι άλλοι

αλλά δε μας είπες ότι ήταν κι άλλοι

Σε έχει τυφλωσει η Brent Mason :)

δεν τα εφαγα ολα μονος μου μπρε...ειχα και παρεα.....?  

κίτρινο τυρί είναι..

A ξέχασα ότι είσαι Ζαλονικιος :)

Το κασερι είναι όπως το σουβλάκι που δεν είναι καλαμακι?  :):)

κιτρινο τυρί πάντως ούτε το ροκφόρ, ούτε η μοτσαρελα είναι :)

Τα καλύτερα μεζεδάκια να έχεις, αμα τα βάλεις χύμα στο πιάτο, χάνουν τη μισή τους νοστιμιά.

+1000

Πρώτα χορταίνει το μάτι και μετά η κοιλιά. 

A ξέχασα ότι είσαι Ζαλονικιος :)

Το κασερι είναι όπως το σουβλάκι που δεν είναι καλαμακι?  :):)

κιτρινο τυρί πάντως ούτε το ροκφόρ, ούτε η μοτσαρελα είναι :)

εγω είδα την οροσειρά των Ανδεων σε τυρί....τώρα αν ήταν εισαγόμενα ή εγχώρια....μικρή διαφορά (αφού δεν τα έφαγα εγώ)

παρεμπιπτόντως μια που μιλάτε για τυριά... όσοι δεν την ξέρουν ας σπεύσουν να την δοκιμάσουν... προσωπικά την ανακάλυψα πριν κανα χρόνο και σώθηκαααα... το ΜΟΝΟ" πραγματικό" τυρί που μπορεί να καυχιέται χωρίς να ντρέπεται ότι έχει πολύυυυυυ χαμηλά λιπαρά (και μάλιστα διατηρεί και γεύση μακρυά από άχυρο και πλαστελίνη)...

zemithaell.jpg

Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

ΥΓ. σόρυ για την γκρίζα (καλά "ασπρόμαυρη") διαφήμιση αλλά βιάζομαι να γίνει γνωστό γιατί ακόμα το βρίσκω πολύ δύσκολα στα σμ...☺️

Moυ μ@μησες την ψυχολογια.......

Παω να φτιαξω πιτσες.

Τι ανθρωποι ειστε,πειτε μου?
Ηταν τιμωρια για το μοσχαρακι με χιλοπιτες (ξερεις εσυ)

Σας έχω ζεστό ψωμάκι, με ντομάτες, Gouda και Ρώσικη 

Κοπιάστε (εγώ θα πάω @gvour για πίτσες ?) 

6FAB6864-6513-4745-99C3-AF9F5B370166.jpeg

Θεϊκό Αρνάκι Φρικασέ

Έτσι, δώσε κι άλλο πόνο ....

Πάω να ανοίξω ένα κρασί, να το απολαύσω με το φρικασέ (θα το κοιτάω μόνο, και θα πίνω το κρασάκι).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back