Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας κάνομεν το τραπέζι εάν και όταν βρεθείτε στο κλεινόν άστυ 
To κλεινόν άστυ το αποφεύγω δια ροπάλου, ούτε στο χάρτη δεν θέλω να το βλέπω. Αλλά μπορεί να γίνει κάποια εξαίρεση αν δω κάτι που να με τραβήξει προς αυτό.

Η φωτό που ανέβασες πάντως δεν βοηθάει...

To κλεινόν άστυ το αποφεύγω δια ροπάλου, ούτε στο χάρτη δεν θέλω να το βλέπω. Αλλά μπορεί να γίνει κάποια εξαίρεση αν δω κάτι που να με τραβήξει προς αυτό.

Η φωτό που ανέβασες πάντως δεν βοηθάει...
Πάρτο απόφαση και έλα και θα σε πάμε σε ένα με πολλά Μισελέν, που δεν σερβίρει θαλασσινά, (δεδομενου ότι τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά είναι στη Χαλκίδα) - 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάρτο απόφαση και έλα και θα σε πάμε σε ένα με πολλά Μισελέν, που δεν σερβίρει θαλασσινά, (δεδομενου ότι τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά είναι στην Χαλκίδα) - 
Άσε ρε με τη κάμπια που θέλει και Μισελέν, καμιά χαμπέκα ζαντολάστιχο και πουλί του πέφτει.

Βάλε εσύ τα μαυρομάτικα και τα υπόλοιπα κι εγώ το τσίπουρο να τη κάμνουμε ταράτσα. λέγοντας ιστορίες δια Μουουουουουγκ

Άσε ρε με τη κάμπια που θέλει και Μισελέν, καμιά χαμπέκα ζαντολάστιχο και πουλί του πέφτει.

Βάλε εσύ τα μαυρομάτικα και τα υπόλοιπα κι εγώ το τσίπουρο να τη κάμνουμε ταράτσα. λέγοντας ιστορίες δια Μουουουουουγκ
Εντάξει

Καλός φίλος είναι - και έχω περάσει πολλές ώρες ακούγοντας ωραίες μουσικές που βάζει (σε αντίθεση με εσένα παλιοπανκιό)

Μια βόλτα στην πλατεία Βαρνάβα θα τον πάμε 

έχω περάσει πολλές ώρες ακούγοντας ωραίες μουσικές που βάζει (σε αντίθεση με εσένα παλιοπανκιό)
Μη ξεχάσεις να μου υπενθυμίσεις να σου δώσω ένα αυτόγραφο όταν έρθω, image.gif οι καλόγουστοι πρέπει να ανταμείβονται, και να ενθαρρύνονται θα έλεγα να διαδίδουν την καλή πχιοτική μουσική. image.png

Εντάξει

Καλός φίλος είναι - και έχω περάσει πολλές ώρες ακούγοντας ωραίες μουσικές που βάζει (σε αντίθεση με εσένα παλιοπανκιό)
Μαυρομάτικα με κάμπιες δεν με ακούγεται καυλός συνδυασμός

Μαυρομάτικα με κάμπιες δεν με ακούγεται καυλός συνδυασμός
Ανάλογα από ποια μεριά το βλέπεις το θέμα. Αν το βλέπεις σαν κάμπια, είσαι ok. Αν το βλέπεις σαν μαυρομάτικο πανκ φασόλι, τον ήπιες...

image.png

Μη ξεχάσεις να μου υπενθυμίσεις να σου δώσω ένα αυτόγραφο όταν έρθω,Προβολή συνημμένου 46183 οι καλόγουστοι πρέπει να ανταμείβονται, και να ενθαρρύνονται θα έλεγα να διαδίδουν την καλή πχιοτική μουσική.Προβολή συνημμένου 46182
Έλειψη χιούμορ και ψηλομήτικο post 

Απολύεσαι και καταδικάζεσαι σε μια βδομομάδα υποχρεωρικής ακόρασης RS 

Απολύεσαι
Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύκροτη ζωή μου, και φυσικά δεν θα γίνει τώρα. Η μόνη και τελευταία φορά που απολύθηκα ήταν στον στρατό, με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια (είχα 160 μέρες φυλακή✌️?).

Όπως και να'χει, δεκτή η συγνώμη σου και πάμε παρακάτω. image.gif

Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύκροτη ζωή μου, και φυσικά δεν θα γίνει τώρα. Η μόνη και τελευταία φορά που απολύθηκα ήταν στον στρατό, με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια (είχα 160 μέρες φυλακή✌️?).

Όπως και να'χει, δεκτή η συγνώμη σου και πάμε παρακάτω.Προβολή συνημμένου 46188
πολύκροτή? please define 

Ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Φραπές γλυκός με γάλα on the rocks και πάντα μέσα σε Tupperware shaker.✌️

Μεγάλη εφεύρεση....

image.png

σύμπτωσις... μόλις έκανα share στην κοιλιά μου τα μαυρομάτικα της Σοφίας μετά το mastering λαχανικών... βινυλιοκατάσταση ...?

mavromatika ala npap.jpg

Ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Φραπές γλυκός με γάλα on the rocks και πάντα μέσα σε Tupperware shaker.✌️

Μεγάλη εφεύρεση....

Προβολή συνημμένου 46189
Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι? 

Δεν έχει διαρροή απο εκει στο χτύπημα?

Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι? 

Δεν έχει διαρροή απο εκει στο χτύπημα?
Δεν θυμάμαι πως έγινε η εγκοπή, το έχω πάρα πολλά χρόνια. Έχω δύο ίδια και σε αυτά πίνω σχεδόν τα πάντα, αναψυκτικά, φραπέ, νερό κλπ. Κανονικά ποτήρια χρησιμοποιώ σπάνια, συνήθως μόνο για ποτά. 

Διαρροή δεν υπάρχει γιατί ο φραπές δεν χτυπιέται ποτέ στα συγκεκριμένα shakers, αν χτυπήσω καφέ σε αυτά το αποτέλεσμα θα είναι 90% αφρός.? Τον χτυπάω σε ένα μικρό πλαστικό ποτηράκι που έχει καπάκι με ελάχιστο νερό, τη ζάχαρη και τον καφέ, και γίνεται σαν κρέμα. Μετά το χύνω στο shaker, προσθέτω παγάκια, παγωμένο νερό και γάλα και έτοιμο.?

Παιδιά αν βρεθείτε Καρπενήσι, 2 χλμ έξω από την πόλη, υπάρχει το Νόστος Γεύσεων. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε.

Δεν υπάρχει λέμε.

Ο σεφ δίνει ρέστα.

Και παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα.

Και τιμές απλής ταβέρνας.

.

Παιδιά αν βρεθείτε Καρπενήσι, 2 χλμ έξω από την πόλη, υπάρχει το Νόστος Γεύσεων. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε.

Δεν υπάρχει λέμε.

Ο σεφ δίνει ρέστα.

Και παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα.

Και τιμές απλής ταβέρνας.

.
Τι πήρες;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back