- Πόντοι
- 218
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας κάνομεν το τραπέζι εάν και όταν βρεθείτε στο κλεινόν άστυΕσείς έχετεν, αλλά μας τα κρύβετεν...?
Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας κάνομεν το τραπέζι εάν και όταν βρεθείτε στο κλεινόν άστυΕσείς έχετεν, αλλά μας τα κρύβετεν...?
To κλεινόν άστυ το αποφεύγω δια ροπάλου, ούτε στο χάρτη δεν θέλω να το βλέπω. Αλλά μπορεί να γίνει κάποια εξαίρεση αν δω κάτι που να με τραβήξει προς αυτό.Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να σας κάνομεν το τραπέζι εάν και όταν βρεθείτε στο κλεινόν άστυ
Πάρτο απόφαση και έλα και θα σε πάμε σε ένα με πολλά Μισελέν, που δεν σερβίρει θαλασσινά, (δεδομενου ότι τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά είναι στη Χαλκίδα) -To κλεινόν άστυ το αποφεύγω δια ροπάλου, ούτε στο χάρτη δεν θέλω να το βλέπω. Αλλά μπορεί να γίνει κάποια εξαίρεση αν δω κάτι που να με τραβήξει προς αυτό.
Η φωτό που ανέβασες πάντως δεν βοηθάει...
Άσε ρε με τη κάμπια που θέλει και Μισελέν, καμιά χαμπέκα ζαντολάστιχο και πουλί του πέφτει.Πάρτο απόφαση και έλα και θα σε πάμε σε ένα με πολλά Μισελέν, που δεν σερβίρει θαλασσινά, (δεδομενου ότι τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά είναι στην Χαλκίδα) -
ΕντάξειΆσε ρε με τη κάμπια που θέλει και Μισελέν, καμιά χαμπέκα ζαντολάστιχο και πουλί του πέφτει.
Βάλε εσύ τα μαυρομάτικα και τα υπόλοιπα κι εγώ το τσίπουρο να τη κάμνουμε ταράτσα. λέγοντας ιστορίες δια Μουουουουουγκ
Μαυρομάτικα με κάμπιες δεν με ακούγεται καυλός συνδυασμόςΕντάξει
Καλός φίλος είναι - και έχω περάσει πολλές ώρες ακούγοντας ωραίες μουσικές που βάζει (σε αντίθεση με εσένα παλιοπανκιό)
Έλειψη χιούμορ και ψηλομήτικο postΜη ξεχάσεις να μου υπενθυμίσεις να σου δώσω ένα αυτόγραφο όταν έρθω,Προβολή συνημμένου 46183 οι καλόγουστοι πρέπει να ανταμείβονται, και να ενθαρρύνονται θα έλεγα να διαδίδουν την καλή πχιοτική μουσική.Προβολή συνημμένου 46182
πολύκροτή? please defineΑυτό δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύκροτη ζωή μου, και φυσικά δεν θα γίνει τώρα. Η μόνη και τελευταία φορά που απολύθηκα ήταν στον στρατό, με λίγη καθυστέρηση είναι η αλήθεια (είχα 160 μέρες φυλακή?).
Όπως και να'χει, δεκτή η συγνώμη σου και πάμε παρακάτω.Προβολή συνημμένου 46188
Άμα ακούεις συνέχεια και μόνο χαμουνδ όχι πολύκροτος, αλλά και μονοκρούσσιοςπολύκροτή? please define
Εντάξει - nobody is perfect - όλα καλάΆμα ακούεις συνέχεια και μόνο χαμουνδ όχι πολύκροτος, αλλά και μονοκρούσσιος
Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι?Ας επιστρέψουμε στο θέμα.
Φραπές γλυκός με γάλα on the rocks και πάντα μέσα σε Tupperware shaker.
Μεγάλη εφεύρεση....
Προβολή συνημμένου 46189
Δεν θυμάμαι πως έγινε η εγκοπή, το έχω πάρα πολλά χρόνια. Έχω δύο ίδια και σε αυτά πίνω σχεδόν τα πάντα, αναψυκτικά, φραπέ, νερό κλπ. Κανονικά ποτήρια χρησιμοποιώ σπάνια, συνήθως μόνο για ποτά.Τι εγκοπή είναι αυτή εκει ωρε? Για να σταθεροποιείται το καλαμάκι?
Δεν έχει διαρροή απο εκει στο χτύπημα?
Τι πήρες;Παιδιά αν βρεθείτε Καρπενήσι, 2 χλμ έξω από την πόλη, υπάρχει το Νόστος Γεύσεων. Να πάτε οπωσδήποτε να φάτε.
Δεν υπάρχει λέμε.
Ο σεφ δίνει ρέστα.
Και παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα.
Και τιμές απλής ταβέρνας.
.