- Πόντοι
- 36
Έλα ρε γκρινιάρη σε έβαλε ο άνθρωπας ένα άσθμα της προκοπής και αμέσως θύμωσες, σαβουρατζή, ε σαβουρατζή ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:>![]()
![]()
Να πάρε άλλο ένα υπέροχο άσθμα
Έλα ρε γκρινιάρη σε έβαλε ο άνθρωπας ένα άσθμα της προκοπής και αμέσως θύμωσες, σαβουρατζή, ε σαβουρατζή ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:>![]()
![]()
Άσπρισε γιατί κατάλαβε ότι δε θα βγάλει φράγκο απ'την περίπτωσή σου! ;D ;D ;DΕκτός κι αν νομίζεις ότι είσαι η μόνη περίπτωση στον κόσμο που τους έχει θάψει όλους....samy paraga είπε:Με είπε κάποια στιγμή ένας νεκροθάφτης, αχρείαστος νάμαι, αλλά πάρε μια κάρτα μου. Άσπρισε όταν του είπα πως όταν πεθάνω, δεν έχω κανέναν να νοιαστεί για το τομάρι μου, μια και τους έθαψα όλους ;D ;D ;D
Αυτό δεν είναι τίποτα...πού να έβλεπες τι γινόταν με τους Linard SkynerdWaterfall-K είπε:Pink Floy?? WTF? Που πηγε το D?Καλα που το εβαλες Magna, μου θυμισες να αλλαξω μπαταρια στο λαμπακι του Pulse. 8)
Τους ειχα δει κι εγω το 1996 Αθηνα. Εσπερναν.magna είπε:Τους είχα δει Σαλονίκη όταν είχαν πρωτοέρθει.
Πιπέρι σύντροφε συναγωνιάρη, δεν ομιλούμε εις την γαλλικήν σε μία κιουρία λαίμαι, όμως αφού. Την προσκαλούμε να πιεί μαζί μας, αρκεί να μη βάζει τπτ φρίκουλες στο τζουκ μποξ ;D ;D ;DJohnny.T είπε:.........να σουρωσουμε σαν αντρες.Ειμαι με το Σαμυ ουτως η αλλεως απλα εγω δεν σας αντεχω και τα χωνω στα γραδα μου.
Αν νομίζουν αι υπαλλήλοι μου πως με τοιούτες φωτογραφίες που βγάνουνε, θα τους αγοράσω μπουθάρες καινουργείς, είναι μακριά νυχτωμένοι και το απολυτήριον είναι ήδη πογεγραμμένο λαίμαι ;D ;D ;DDinosp είπε:Όταν βλέπω Ντιαγκο ξυπνάει ο Φαζιος μέσα μου
Ωραίες οι φωτό του Νάσου