Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
>:(
Indian_kicks_1.gif
Έλα ρε γκρινιάρη σε έβαλε ο άνθρωπας ένα άσθμα της προκοπής και αμέσως θύμωσες, σαβουρατζή, ε σαβουρατζή  ;D ;D ;D

Να πάρε άλλο ένα υπέροχο άσθμα

Συνεχιζω στο στυλ του Samy, αλλα με ενα αρκετα πιο σοβαρο κομματι...
image.gif

pitik_dance.gif

@Waterfall Δεν ηθελα να σε στεναχωρησω, με συγχωρεις  :P

Δεν πειραζει Jim, αρκει που καταλαβες το λαθος σου. Δες το παρακατω τωρα. 

image.gif
Pitik_disco.gif

samy paraga είπε:
Με είπε κάποια στιγμή ένας νεκροθάφτης, αχρείαστος νάμαι, αλλά πάρε μια κάρτα μου. Άσπρισε όταν του είπα πως όταν πεθάνω, δεν έχω κανέναν να νοιαστεί για το τομάρι μου, μια και τους έθαψα όλους  ;D ;D ;D
Άσπρισε γιατί κατάλαβε ότι δε θα βγάλει φράγκο απ'την περίπτωσή σου! ;D ;D ;DΕκτός κι αν νομίζεις ότι είσαι η μόνη περίπτωση στον κόσμο που τους έχει θάψει όλους....

Ας ακούσω τη φωνάρα της Sam 8)

Pink Floy?? WTF? Που πηγε το D? :P Καλα που το εβαλες Magna, μου θυμισες να αλλαξω μπαταρια στο λαμπακι του Pulse. 8)

Waterfall-K είπε:
Pink Floy?? WTF? Που πηγε το D? :P Καλα που το εβαλες Magna, μου θυμισες να αλλαξω μπαταρια στο λαμπακι του Pulse. 8)
Αυτό δεν είναι τίποτα...πού να έβλεπες τι γινόταν με τους Linard Skynerd :P

Τα διόρθωσαν όμως μετά τα κραξίματα. ;D

Τους είχα δει Σαλονίκη όταν είχαν πρωτοέρθει.Απίστευτο trip live!Λες και πήγα ταξίδι στα '70ς.Σ'αυτό φύγαμε στο διάστημα όσοι ημασταν στο μύλο.Πάω να φύγω τώρα γιατί τα επιθετικά σχόλια ποτέ δεν ήταν της αρεσκείας μου.Πολύ βαρετά βρε παιδί μου...και ως γνωστόν (ή δεν είναι?) οι ανασφάλειες ανήκουν σ'αυτόν που τις κουβαλάει ;D ;D ;D

μπον νουί!

Καλησπέρα Johnny.T - ευχαριστώ (ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΥΛΑΝ ρε σεις - έλεος)

Λευτεριά στον κύριο Στέφανο, λαιμαι -

magna είπε:
Τους είχα δει Σαλονίκη όταν είχαν πρωτοέρθει.
Τους ειχα δει κι εγω το 1996 Αθηνα. Εσπερναν.

Last edited:
Johnny.T είπε:
.........να σουρωσουμε σαν αντρες.Ειμαι με το Σαμυ ουτως η αλλεως απλα εγω δεν σας αντεχω και τα χωνω στα γραδα μου.
Πιπέρι σύντροφε συναγωνιάρη, δεν ομιλούμε εις την γαλλικήν σε μία κιουρία λαίμαι, όμως αφού. Την προσκαλούμε να πιεί μαζί μας, αρκεί να μη βάζει τπτ φρίκουλες στο τζουκ μποξ  ;D ;D ;D

Εκ μέρους σου ζητώ σεγνώμη απ τη μανδάμ και ΠΑΜΕ παρακάτ λαίμαι φίλοους και φύλη  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=3UtuLTV8Bak

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πίσω πανκιά - Πίσω (δις*)

* ρε ομοδενδρε (συγγενές με το αλλόφυλε) σύντροφε τι έγινε και όλοι κάνουν πράξεις σε διΣ. Πως ειναι αυτο το διΣ - τοχεις?

Πίσω πσιλομπέι λαίμαι  ;D ;D ;D Διστιχώς λαίμαι τόχω  ;D ;D

Όταν βλέπω Ντιαγκο ξυπνάει ο Φαζιος μέσα μου

Ωραίες οι φωτό του Νάσου

BTW το παρακάτω, του Johnny A, δεν αρχίζει ακριβώς όπως αρχίζει και το παραπάνω?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Dinosp είπε:
Όταν βλέπω Ντιαγκο ξυπνάει ο Φαζιος μέσα μου

Ωραίες οι φωτό του Νάσου
Αν νομίζουν αι υπαλλήλοι μου πως με τοιούτες φωτογραφίες που βγάνουνε, θα τους αγοράσω μπουθάρες καινουργείς, είναι μακριά νυχτωμένοι και το απολυτήριον είναι ήδη πογεγραμμένο λαίμαι  ;D ;D ;D

Ι κεντ σταντ δεμ ενιμορ λεμε...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back