Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
Ολος αυτος ο χαμος και οι περιγραφες για να βρουμε το...Senor? :-X ΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Τι πινετε εκει πανω ρε γ@μω την τερλα σας?
mock.gif
Samy να σου γνωρισω τον κολλητο μου τον Γιαννη που εχει την ιδια μνημη με σενα, θα τα βρειτε μια χαρα.

Ο τυπος με ειχε βαλει πριν κατι χρονια να ψαχνω στη δισκοθηκη μου κανα μισαωρο να του βρω να ακουσει το "Ο Τυχοδιωκτης". Οταν καταλαβα οτι εννοουσε το...Soldier Of Fortune, στο τσακ κρατηθηκα και δεν τον πεταξα απ'την ταρατσα.
laugh4.gif
tomato.gif
Nα με συμπαθάς Wf αλλά ο φίλος σου είχε δίκιο και μην τον βάζεις στην ίδια κατηγορία με το Σάμυ!Ένας "τυχοδιώκτης" υπάρχει στο μουσικό στερέωμα κι εσύ ειδικά όφειλες να τον ξέρεις.... ;D ;D ;D

Για την περιγραφή του Σάμυ απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφραστώ.......... ??? ??? ???

Waterfall-K είπε:
Τα βλεπεις? Ακομα χαμενα τα εχεις.
Εγώ ακόμα βλέπω και ακούω καλά, εσύ παραμορφώνεις και δεν αντιλαβού τα σουστά λαίμα.

Τράβα τώρα να ακούσεις αυτιά που σε έβαλε η Μάνγκας, σε συνδυασμό πάντα με τον Χ''τσίου

Και πούστε ;D ;D ;D, φώναξε και το Τρόλει να ακούσετε κανά Πράσον συντροφιά  ;D ;D ;D

Είxε δε πέσει μεγάλη ανάλυση στην Αντίπαρο για το αν είναι καλό ή κακό να είσαι ο τυχοδιώκτης των Purple.

Όταν ξεκίνησαν οι Triumph με σαφείς επιρροές από Rush.Btw φοβερός ο Rik Emmett 8)

magna είπε:
Nα με συμπαθάς Wf αλλά ο φίλος σου είχε δίκιο...
Οντως. Ηταν λαθος μου. :-[ Πανω απ'ολα ειμαστε Ελληνες. Αυτη η ξενομανια μας εχει φαει τοσα χρονια. Tι θα πει Soldier Of Fortune, Lazy, Perfect Strangers? Μας χαλανε τα ωραιοτατα Ελληνικα αντιστοιχα "Τυχοδιωκτης, Τεμπελης, Τελειοι Ξενοι"?
eyeroll.gif

Samy, αρχισε ο Νικολακης.
e_Nikos_tv.gif
Ωρα να αλλαξω δωματιο και να παω προς καθιστικο/κουζινα μερια να φαμε και τιποτα. Εσυ αραξε εδω και ποσταρε οτι θες χωρις αγχος. Μην ανησυχεις, οταν γυρισω θα πω σ'εναν Mod να σβησει οσα ποστς ειναι ασχετα με μουσικη. Ολα τα ποστς σου δηλαδη.
laugh4.gif
laugh4.gif

samy paraga είπε:
Εγώ ακόμα βλέπω και ακούω καλά, εσύ παραμορφώνεις και δεν αντιλαβού τα σουστά λαίμα.

Τράβα τώρα να ακούσεις αυτιά που σε έβαλε η Μάνγκας, σε συνδυασμό πάντα με τον Χ''τσίου

Και πούστε ;D ;D ;D, φώναξε και το Τρόλει να ακούσετε κανά Πράσον συντροφιά  ;D ;D ;D
βάλε καμιά εκτέλεση της προκοπής..... ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Όχι, θα ακούμε Τζέλο Μπιάφρα. Χάλια είναι ρε Σάμυ, απλώς νοσταλγείς τα νιάτα σου. Άσε, ξέρω...

και μιας και πιάσαμε τα νεκροτράγουδα ας ακούσω αυτό μιας και θα πάω να κάνω χρέη θανάτου εντός ολίγου.... ;D ;D ;D

καληνύχτες!

trolley είπε:
Όχι, θα ακούμε Τζέλο Μπιάφρα. Χάλια είναι ρε Σάμυ, απλώς νοσταλγείς τα νιάτα σου. Άσε, ξέρω...
 Τι ξεύρεις βρε Τρόλει, πως ήσουν γέρος απ τα νειάτα σου ακούγοντας τον μηχανικό ήχου των Floyd  που γούστερνε Λιακόπουλο και Ντένιγκεν?  ;D ;D ;D ή πως έμεινες..... :D

magna είπε:
και μιας και πιάσαμε τα νεκροτράγουδα ας ακούσω αυτό μιας και θα πάω να κάνω χρέη θανάτου εντός ολίγου.... ;D ;D ;
Με είπε κάποια στιγμή ένας νεκροθάφτης, αχρείαστος νάμαι, αλλά πάρε μια κάρτα μου. Άσπρισε όταν του είπα πως όταν πεθάνω, δεν έχω κανέναν να νοιαστεί για το τομάρι μου, μια και τους έθαψα όλους  ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=Sy8iUI_ayuo

samy paraga είπε:
Τι ξεύρεις βρε Τρόλει, πως ήσουν γέρος απ τα νειάτα σου ακούγοντας τον μηχανικό ήχου των Floyd  που γούστερνε Λιακόπουλο και Ντένιγκεν?  ;D ;D ;D ή πως έμεινες..... :D
Πωωω... φανατίλα... και με λέει εμένα "γέρο".

Καλά, άκου ότι θες.

trolley είπε:
Πωωω... φανατίλα... και με λέει εμένα "γέρο".

Καλά, άκου ότι θες.
Φχαριστώ λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Φχαριστώ λαίμαι  ;D ;D ;D
Βρε μην κάνεις τον άνετο. Δεν μασάμε.

Εσύ πετιέσαι και κοροϊδεύεις τον Πάρσονς, αυτός δεν σε έχει υπ' όψιν του.  ;D ;D ;D ;D

Να, κάτσε να σε γυρίσω εκεί που έχασες τον δρόμο σου...

Oλαντ στην tv, Samy εδω. Δεν υπαρχει σωτηρια λεμε...
eyeroll.gif

Κι εκει που εισαι ετοιμος να πεταξεις το πιατο στην tv, ανοιγει η γεφυρα, ξεχνιεσαι και καλμαρεις.
daydream.gif

trolley είπε:
Βρε μην κάνεις τον άνετο. Δεν μασάμε.

Εσύ πετιέσαι και κοροϊδεύεις τον ΠΡάσον, αυτός δεν σε έχει υπ' όψιν του.  ;D ;D ;D ;D
μη μπλεκόμαστε λαίμαι, πολλοί δεν με έχουν υπόψιν, τι να κάνουμε.

δλδ πιστεύεις πως θα έπρεπε να με ξεύρουν? ή να το πω αλλέως, γιατί θα έπρεπε να ξεύρω εγώ αυτούς?

Έκαναν κάτι? Να κοίτα ο Δέλτας έπιασε πρώτη φορά DAW  και λειτούργησε, έγινε ξαφνικά Νταράλας? Άσεμε τώρα, ακούω Τσίου  ;D

Φίλοους τουριστανέ κοίτα μη πέσεις από καμιά γέφυρα και μας χαλάσεις το ίματζ σα τουριστικό προορισμό λαίμαι  :P

Τελικά η κυρία με το λατινικό όνομα ήταν σενιόρ. Ε ρε τι πάθαμε, τα 'λεγε ο καλός πολιτευτής ότι ΠΑΜΕ κατευθείαν για το έβδομο δαχτυλίδι του καθαρτηρίου κύριοι, τα ύστερα του κόσμου κύριοι. 

https://www.youtube.com/watch?v=c3t5nmgRVMs

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back