EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχαtrolley είπε:Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;
EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχαtrolley είπε:Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;
Εδώ είσαι ακόμη εσύ; Άντε βρε να κοιμηθείς. Όταν εγώ αγόραζα δίσκους εσύ δεν είχες αποφασίσει να γεννηθείς ακόμη.Johnny.T είπε:EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχα
Σωστος, με εξαιρεση τους Animals.trolley είπε:Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;
Φυσικα, για τι αλλο?Επίσης.. αν δεν θες τα CD, γιατί αγοράζεις τη Real News? Για να την... διαβάσεις..;;;;
Όχι... εντάξει.... όπως την βρίσκει καθένας (εννοώ ότι είναι σκουπίδι, αλλά ξέρεις τι λένε για τις κολοκυθίπιττες).Waterfall-K είπε:Σωστος, με εξαιρεση τους Animals.
Φυσικα, γιατι αλλο?
Το εικονίδιο με το χασμουρητό δείχνει ότι έχεις απαξιώσει τη γνώμη μου, πριν ακόμη την πω. Μην αλλάξεις εφημερίδα, για τύπους σαν εσένα την γράφουνε...Waterfall-K είπε:Ενταξει, αφου ειναι σκουπιδι, να αρχισω να αγοραζω Εθνος, Βημα, Ελευθερο Τυπο κλπ, που ειναι πιο σοβαρες. Προτεινε μας και κατι, μπας και ξεκολλησουμε απ'τα σκουπιδια τυπου Real News.![]()
Τι να πεις ωρε Trolley? Την χαρακτηρισες ηδη "σκουπιδι". Απ'αυτο καταλαβαινει κανεις οτι ή δεν την εχεις διαβασει ποτε ή οτι ζεις στην κοσμαρα σου.trolley είπε:Το εικονίδιο με το χασμουρητό δείχνει ότι έχεις απαξιώσει τη γνώμη μου, πριν ακόμη την πω.
Κι εσυ μην αλλαξεις την Bild, για τυπους σαν εσενα την γραφουνε...Μην αλλάξεις εφημερίδα, για τύπους σαν εσένα την γράφουνε...
Επισης.Καλή βδομάδα και... καλές δουλειές... ;D ;D ;D ;D
Δεν διαβάζω Bild.Waterfall-K είπε:Τι να πεις ωρε Trolley? Την χαρακτηρισες ηδη "σκουπιδι". Απ'αυτο καταλαβαινει κανεις οτι ή δεν την εχεις διαβασει ποτε ή οτι ζεις στην κοσμαρα σου.
Κι εσυ μην αλλαξεις την Bild, για τυπους σαν εσενα την γραφουνε...
Επισης.![]()
Εγώ παντρεύτηκα. Τη Γεωργία.pericles είπε:@Τrolley &Waterfall :τρωγεστε μεταξυ σας σαν κατι παλιες μου γνωριμες (γεροντοκορες ηταν) τη Βουλα και την Γεωργια ! ;D ;D