Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
trolley είπε:
Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;
EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχα

Johnny.T είπε:
EΝω εσυ που τα εχεις ειδες χαηρι.χαχαχχααχαχχαχχχαχχα
Εδώ είσαι ακόμη εσύ; Άντε βρε να κοιμηθείς. Όταν εγώ αγόραζα δίσκους εσύ δεν είχες αποφασίσει να γεννηθείς ακόμη.

trolley είπε:
Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;
Σωστος, με εξαιρεση τους Animals.

Επίσης.. αν δεν θες τα CD, γιατί αγοράζεις τη Real News? Για να την... διαβάσεις..;;;;
Φυσικα, για τι αλλο?

Waterfall-K είπε:
Σωστος, με εξαιρεση τους Animals.

Φυσικα, γιατι αλλο?
Όχι... εντάξει.... όπως την βρίσκει καθένας (εννοώ ότι είναι σκουπίδι, αλλά ξέρεις τι λένε για τις κολοκυθίπιττες).

Animals, λοιπόν...

Ενταξει, αφου ειναι σκουπιδι, να αρχισω να αγοραζω Εθνος, Βημα, Ελευθερο Τυπο κλπ, που ειναι πιο σοβαρες. Προτεινε μας και κατι, μπας και ξεκολλησουμε απ'τα σκουπιδια τυπου Real News.
yawn0000.gif

Νυχτερινη εργασια, υπο τους ηχους του χειροτερου ισως cover art στην κατοχη μου :P

Κατσε να ακουσουμε και ενα κανονικο Animals, δηλαδη με Burdon/Price/Valentine/Chandler/Steel και οχι "Eric Burdon And The Animals" που ηταν μια εντελως διαφορετικη μπαντα.
image.gif

Αμ γινεται Animals χωρις το χαρακτηριστικο παιξιμο και ηχο του Alan Price στο organ?
image.gif

Waterfall-K είπε:
Ενταξει, αφου ειναι σκουπιδι, να αρχισω να αγοραζω Εθνος, Βημα, Ελευθερο Τυπο κλπ, που ειναι πιο σοβαρες. Προτεινε μας και κατι, μπας και ξεκολλησουμε απ'τα σκουπιδια τυπου Real News.
yawn0000.gif
Το εικονίδιο με το χασμουρητό δείχνει ότι έχεις απαξιώσει τη γνώμη μου, πριν ακόμη την πω. Μην αλλάξεις εφημερίδα, για τύπους σαν εσένα την γράφουνε...

Καλή βδομάδα και... καλές δουλειές...  ;D ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
CD με Fall δίνει;

Τελευταία φορά που πήρα ριαλ θυμάμαι ταξίδευα στην Εύβοια και είχα πάθει πολιτισμική παράκρουση αφού είχα σκυλοβαρεθεί όλα τα cd που είχα στ' αυτοκίνητο και οι σταθμοί στο ραδιόφωνο γλυκά μπερδεύονταν ο ένας με τον άλλο. Εκεί πρωτάκουσα την πάντα συγκροτημένη φωνή του Χατζηνικολή να λέει ότι το τεύχος κυκλοφορεί με Πανούση και σταμάτησα στο επόμενο ψιλικατζίδικο. Μια ωραία κοπέλα μου έδωσε την εφημερίδα και το cd. Της έγνεψα ευχαριστημένος και μάλλον μούγκρισα κάτι σαν "ευχαριστώ" αφού κομπλάρω όταν βλέπω ωραίες γυναίκες. Μετά κάθισα στη θέση του οδηγού και ξεχώρισα κάποια άσματα.

Αυτό το αφιερώνω στον ευερέθιστο μας τρόλευ.

trolley είπε:
Το εικονίδιο με το χασμουρητό δείχνει ότι έχεις απαξιώσει τη γνώμη μου, πριν ακόμη την πω.
Τι να πεις ωρε Trolley? Την χαρακτηρισες ηδη "σκουπιδι". Απ'αυτο καταλαβαινει κανεις οτι ή δεν την εχεις διαβασει ποτε ή οτι ζεις στην κοσμαρα σου.

Μην αλλάξεις εφημερίδα, για τύπους σαν εσένα την γράφουνε...
Κι εσυ μην αλλαξεις την Bild, για τυπους σαν εσενα την γραφουνε...

Καλή βδομάδα και... καλές δουλειές...  ;D ;D ;D ;D
Επισης.
hello2.gif

Waterfall-K είπε:
Τι να πεις ωρε Trolley? Την χαρακτηρισες ηδη "σκουπιδι". Απ'αυτο καταλαβαινει κανεις οτι ή δεν την εχεις διαβασει ποτε ή οτι ζεις στην κοσμαρα σου.

Κι εσυ μην αλλαξεις την Bild, για τυπους σαν εσενα την γραφουνε...

Επισης.
hello2.gif
Δεν διαβάζω Bild.

Να σε ρωτήσω κάτι; Νομίζεις ότι σε πληρώνουμε για να μας λες τη γνώμη σου για οτιδήποτε; Όχι, δε σε πληρώνουμε. Ο λόγος είναι ότι η γνώμη σου δεν μετράει περισσότερο από τη γνώμη οποιουδήποτε άλλου. Βάζεις δίπλα σε κάτι που παραδέχθηκες (ότι δηλαδή διαβάζεις την εφημερίδα των Χατζηνικολάου / Κουρή), κάτι που δεν ισχύει (ούτε το είπα, ούτε το παραδέχθηκα).

Επειδή είσαι και λίγο αργός, πάμε πάλι.

α) Κάτι που παραδέχθηκες.

β) Κάτι που δεν είπε κανείς.

Μόνο στο ελληναράδικο μυαλό σου μπορεί το α να είναι ίσο με το β.

Κατάλαβες;

@Τrolley &Waterfall :τρωγεστε  μεταξυ σας σαν κατι παλιες μου γνωριμες (γεροντοκορες ηταν) τη Βουλα και την Γεωργια ! ;D ;D

pericles είπε:
@Τrolley &Waterfall :τρωγεστε  μεταξυ σας σαν κατι παλιες μου γνωριμες (γεροντοκορες ηταν) τη Βουλα και την Γεωργια ! ;D ;D
Εγώ παντρεύτηκα. Τη Γεωργία.

;D ;D

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back