- Πόντοι
- 36
Δεν λέει......... είναι ο τίτλος λαίμαιMarvin+ είπε:Που λέει do you, Mr. Jones?
Για τον WTF-k και υμείς Δειλάνιδες, μέχρι τις 6,30 που θα σηκωθώ να έχετε βρει το άσθμα, μη σας απολύσω λαίμαι ;D ;D ;D
Δεν λέει......... είναι ο τίτλος λαίμαιMarvin+ είπε:Που λέει do you, Mr. Jones?
Γιατι ρε Samy χανεις τον χρονο σου αδικα ψαχνοντας? Αφου στο εχω πει 800 φορες, για οτι σχετικο με DP, τραγουδια, σπανιες ηχογραφησεις και live, βιντεο, μπλουζακια/μπρελοκ με το λογοτυπο τους, αυτογραφα, εισιτηρια στη μαυρη κλπ, εμενα θα ρωτας.samy paraga είπε:Έψαχνα ώρα στου σωλήνα, αλλά βαρέθηκα λαίμαι ο άνθρωπας.
Αφεντικο,μια και ξερω οτι η σκεψη σου φτανει μακρια ;D και λαμβανοντας υποψη το αποκατωsamy paraga είπε:ο τίτλος είναι ένα όνομα, μάλλον λατίνου-ας
Μηπως δεν ειναι ονομα αλλα το αποκατω(δε βρηκα τη στουντιο)?όμως είναι γνωστό άσθμα, όχι τπτ σπάνιο.Όνομα ανδρικό, ή γυναικείο.....όχι αυτά που αναφέρεις .
Αφτό ίνε- λατίνας. Απλά μάλλον έμπλεξες τα γκρουπ. ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Ατρέου νο, δεν είναι ταύτο, ο τίτλος είναι ένα όνομα, μάλλον λατίνου-ας
gvour είπε:Αφεντικο,μια και ξερω οτι η σκεψη σου φτανει μακρια ;D και λαμβανοντας υποψη το αποκατω
Μηπως δεν ειναι ονομα αλλα το αποκατω(δε βρηκα τη στουντιο)?
Μετα απο αυτο η ξαναπροσλαμβανομαι η απολυομαι οριστικα. ;D ;D
Να σε πω την αληθεια,με βοηθησε κι αυτο,οτι ενω δεν ειναι αγνωστο οπως ειπες,ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ λαίμαι......................το ότι η εταιρία έχει εξαφανίσει κάθε εκτέλεση ορίτζιναλ απ του σωλήνα ήταν η αιτία που δεν το έβρισκα.
Μη το πολιτικοποιούμε το πράμα, αυτά είναι ταπεινά θέματα που αφορούν τους θεσμούς-το λογιστή μου, μη με σπαταλάς το πολύτιμο δημιουργικό μου χρόνο με ποταπά προβληματακια λαίμαι φίλοους συνεργάτη ;D ;D ;Dgvour είπε:Κι επειδης χορτασα το απολυεσαι-προσλαμβανεσαι,κατι δεδουλευμενα που ειχα μηπως να τα επαιρνα με την ευκαρια;
Ραντεβού στα τσιπουράδικα σύντροφε ;D ;D ;DDinosp είπε:Σάμυ, μου φαίνεται οτι ψάχνεις το Señor
Πάλι μπλέκεις τις βούρτσες με τις πίτσες, ορά Βασίλη Παπακωσταντίνου-Dp etc etc.Waterfall-K είπε:Οταν καταλαβα οτι εννοουσε το...Soldier Of Fortune,
Διαβασε τις 3 τελευταιες σελιδες και θα καταλαβεις (ή να πω καλυτερα, θα θυμηθεις? ;D) ποιος εχει μπερδεψει τις πιτσες με τις βιρτσες (εισαι και διπλα στην Βιλγαρια παναθεμα σε... ;D ;D)samy paraga είπε:Πάλι μπλέκεις τις βούρτσες με τις πίτσες, ορά Βασίλη Παπακωσταντίνου-Dp etc etc.