Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Marvin+ είπε:
Που λέει do you, Mr. Jones?
Δεν λέει......... είναι ο τίτλος λαίμαι

Για τον WTF-k και υμείς Δειλάνιδες, μέχρι τις 6,30 που θα σηκωθώ να έχετε βρει το άσθμα, μη σας απολύσω λαίμαι  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Έψαχνα ώρα στου σωλήνα, αλλά βαρέθηκα λαίμαι ο άνθρωπας.
Γιατι ρε Samy χανεις τον χρονο σου αδικα ψαχνοντας? Αφου στο εχω πει 800 φορες, για οτι σχετικο με DP, τραγουδια, σπανιες ηχογραφησεις και live, βιντεο, μπλουζακια/μπρελοκ με το λογοτυπο τους, αυτογραφα, εισιτηρια στη μαυρη κλπ, εμενα θα ρωτας.
Tea_green.gif

Προφανώς ψάχνεις το Mr bojangles (που δεν ειναι του Ντύλαν)

Αν πεις παλι οχι... ΟΧΙΑ... ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!

To mr. Tambourine Man μάλλον εννοεί.

Απολύεστε άπαντες λαίμαι όμως, δεν ήταν κανένα απ όσα βάλατε . :'(

Ε λοιπόν ήταν και ένα άλλο τραγούδι σιδηρόδρομος που έλεγε το Μπομπ ονόματι Isis που την παντρεύτηκε λέει αλλά δεν στέριωσε ο γάμος και άλλες τέτοιες πολλές περιπέτειες με τυμβωρυχίες, τρελούς τύπους και καταστροφικές παρορμήσεις.

Διάολε, το βρήκα αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό γιατί με τη νέα συγκυβέρνηση η σύνδεσή μου έχει πάρει την κατηφόρα. Σε λίγο θα έχουν καλύτερα ιντερνέτ στην Τουλουάνδη που παλιά την είχαμε την Τουλουάνδη μόνο για τα σαφάρι μας και τις ωραίες μας σκλάβες.

https://vimeo.com/61341838

samy paraga είπε:
ο τίτλος είναι ένα όνομα, μάλλον λατίνου-ας
Αφεντικο,μια και ξερω οτι η σκεψη σου φτανει μακρια ;D και λαμβανοντας υποψη το αποκατω

όμως είναι γνωστό άσθμα, όχι τπτ σπάνιο.Όνομα ανδρικό, ή γυναικείο.....όχι αυτά που αναφέρεις .
Μηπως δεν ειναι ονομα αλλα το αποκατω(δε βρηκα τη στουντιο)?

Μετα απο αυτο η ξαναπροσλαμβανομαι η απολυομαι οριστικα. ;D ;D

samy paraga είπε:
Ατρέου νο, δεν είναι ταύτο, ο τίτλος είναι ένα όνομα, μάλλον λατίνου-ας
Αφτό ίνε- λατίνας. Απλά μάλλον έμπλεξες τα γκρουπ.  ;D ;D ;D

Άκου λίγο να ανοίξουν τα αυτάκια σου  ;)  8)

gvour είπε:
Αφεντικο,μια και ξερω οτι η σκεψη σου φτανει μακρια ;D και λαμβανοντας υποψη το αποκατω

Μηπως δεν ειναι ονομα αλλα το αποκατω(δε βρηκα τη στουντιο)?

Μετα απο αυτο η ξαναπροσλαμβανομαι η απολυομαι οριστικα. ;D ;D

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ λαίμαι......................το ότι η εταιρία έχει εξαφανίσει κάθε εκτέλεση ορίτζιναλ απ του σωλήνα ήταν η αιτία που δεν το έβρισκα.
Να σε πω την αληθεια,με βοηθησε κι αυτο,οτι ενω δεν ειναι αγνωστο οπως ειπες,

παρα το ψαξιμο δεν το εβρισκες στο τουμπ.

Εψαξα να το ποστεψω και δεν υπηρχε απο στουντιο.

Λεω"ολα ταιριαζουν,ονομα ανδρικο η γυναικειο λατινογενες,

δεν πολυπαρχει στο σωληνα κι ας ειναι πασιγνωστο,εβαλαν και οι ανθρωποι πιο πανω

καμια 100αρια κομματια που δεν ηταν".

Κατεληξα λοιπον στο οτι δεν ειναι ονομα. ;D ;D ;D ;D

Κι επειδης χορτασα το απολυεσαι-προσλαμβανεσαι,κατι δεδουλευμενα που ειχα μηπως να τα επαιρνα με την ευκαρια;

gvour είπε:
Κι επειδης χορτασα το απολυεσαι-προσλαμβανεσαι,κατι δεδουλευμενα που ειχα μηπως να τα επαιρνα με την ευκαρια;
Μη το πολιτικοποιούμε το πράμα, αυτά είναι ταπεινά θέματα που αφορούν τους θεσμούς-το λογιστή μου, μη με σπαταλάς το πολύτιμο δημιουργικό μου χρόνο με ποταπά προβληματακια λαίμαι φίλοους συνεργάτη  ;D ;D ;D

Πφφφφφφφ προβλήματα άνευ σημασίας και ουσίας που έχουν οι άνθρωπες

Φτου σου ρε συ... τα σμπρωξα όλα στην Πειραιώς και καταστράφηκα...

Σάμυ, μου φαίνεται οτι ψάχνεις το Señor

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Dinosp είπε:
Σάμυ, μου φαίνεται οτι ψάχνεις το Señor
Ραντεβού στα τσιπουράδικα σύντροφε  ;D ;D ;D

Ολος αυτος ο χαμος και οι περιγραφες για να βρουμε το...Senor? :-X ΕΕΕΕΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Τι πινετε εκει πανω ρε γ@μω την τερλα σας?
mock.gif
Samy να σου γνωρισω τον κολλητο μου τον Γιαννη που εχει την ιδια μνημη με σενα, θα τα βρειτε μια χαρα.

Ο τυπος με ειχε βαλει πριν κατι χρονια να ψαχνω στη δισκοθηκη μου κανα μισαωρο να του βρω να ακουσει το "Ο Τυχοδιωκτης". Οταν καταλαβα οτι εννοουσε το...Soldier Of Fortune, στο τσακ κρατηθηκα και δεν τον πεταξα απ'την ταρατσα.
laugh4.gif
tomato.gif

Waterfall-K είπε:
Οταν καταλαβα οτι εννοουσε το...Soldier Of Fortune,
Πάλι μπλέκεις τις βούρτσες με τις πίτσες, ορά Βασίλη Παπακωσταντίνου-Dp etc etc.

Ημαρτόνε δλδ, σύρε και δες Χ''λάκη λαίμαι και άσε μας στον οίστρο μας το ποιοτικό ξαναματαλαίμαι  ;D

Wasted ε wasted φρίκουλα  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Πάλι μπλέκεις τις βούρτσες με τις πίτσες, ορά Βασίλη Παπακωσταντίνου-Dp etc etc.
Διαβασε τις 3 τελευταιες σελιδες και θα καταλαβεις (ή να πω καλυτερα, θα θυμηθεις? ;D) ποιος εχει μπερδεψει τις πιτσες με τις βιρτσες (εισαι και διπλα στην Βιλγαρια παναθεμα σε... ;D ;D)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back