Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Για τον φίλοους με τις γκράπες

Απ όταν είχα πάρει το άλμπουμε ταύτο κει γύρω στα 80 κόλλαγε πάντα η βελόνα στην εισαγωγή του άσθματος. Τυχαίο? Δεν νομίζω γκράπα φίλοους

Γειά σου κι εσένα Magna λαίμαι, απλά βαριέμαι να μεταφράσω γαλλικά, όποιος ξέρει, ξέρει  ;D

samy paraga είπε:
Για τον φίλοους με τις γκράπες
Άσε φίλος, ρακή ήταν η "γκραπα" τελικα (και αρχικά)... Τωρα τελευταία τη βρισκω με τις μετονομασίες... Να για παράδειγμα χθες "Ι drowned my sorrow" με ενα πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο...

Dinosp είπε:
Άσε φίλος, ρακή ήταν η "γκραπα" τελικα (και αρχικά)... Τωρα τελευταία τη βρισκω με τις μετονομασίες... Να για παράδειγμα χθες "Ι drowned my sorrow" με ενα πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο...
Μη μπλέκεις τα αποστάγματα παιδί μου Γκράπα  ;D ;D ;D

Θα συνεχίσω αλά Γαλλικά

tsk3.gif

Kαλησπερουδια σε ολους,Σαμυ,Ντινο,WFK και Magna.

Dinosp είπε:
πολυ ωραιο άσπρο "ρούμι"... ρεθυμνιωτικο...
Eνα τετοιο τιμησα μολις,γνησιο Ρεθεμνιωτικο. :)

Aπ'τα αγαπημενα μου Kinks:

Waterfall-K είπε:
Να έχεις κάτι να ασχολείσαι ενόσω ημείς θα ακούμε σοβαρή μουσική  ;D

Γιατί ο Λόρδας, μπορεί και να σε συγχωρέσει για τα μπλίμπλίκια σου, αλλά οι πραγματικοί θεοί ποτέ για το γούστο σου ;D ;D ;D

Δεν παταω καν το Play. Απορριπτεται και μονο απο τον τιτλο. Ασε που το εχω ξαναδει, δυστυχως. Αυτος ο απιθανος ο Παπακωνσταντινου τραγουδησε ως και το...Thunderstruck των AC/DC. Η ντραμερ/τραγουδιστρια του δηλαδη...
eyeroll.gif

Αλλα αρκετα με τις αστειες περιπτωσεις, καιρος ειναι να μπει μια πχιοτικη νοτα στο θρεντ.
image.gif

Last edited:
αφιερωμένο και στους δυο σας... ;D ;D ;D

Ωραιο θεμα, αλλα δεν μπορω να ακουσω Ιταλικα και Γαλλικα με τιποτα. :P Ιδιαιτερα τα Ιταλικα με τρελαινουν. Την επομενη φορα παντως που θα σκεφτεις να αφιερωσεις κατι στον Samy, βαλε κατι του γουστου του. Η Eurovision εχει απειρα κομματια... ;D

Waterfall-K είπε:
Ωραιο θεμα, αλλα δεν μπορω να ακουσω Ιταλικα και Γαλλικα με τιποτα. :P Ιδιαιτερα τα Ιταλικα με τρελαινουν. Την επομενη φορα παντως που θα σκεφτεις να αφιερωσεις κατι στον Samy, βαλε κατι του γουστου του. Η Eurovision εχει απειρα κομματια... ;D
Μπρε Τσίου, μπρε Τσίου, η μόνη σχέση με τη Γιουρο βΥζιον που έχω εγώ είναι πως ο Τέρρυς έπαιξε κάποτες.

Γκραπ-α

Waterfall-K είπε:
πτου... και είχα την ελπίδα να το χορέψετε κάποτε στον προφήτη Ηλία ατενίζοντας τον Εύριπο... ;D :P

μια που το λες (αν και κάνει πως δεν του αρέσει) θα του αφιερώσω την France Gall από την χρονιά που γεννήθηκα...  8)

npap είπε:
και για να μη μας πάθει και τίποτα...
Ασε, θα τον επαναφερω εγω. Γιουχου Samy, κοιτα την RS δισκογραφια μου. ;D
image.png

4 ολοκληρα αλμπουμ!! :P Τα λιγουρευεσαι? Τα λιγουρευεσαι? ;D Επρεπε να γινω 43 χρονων για να αποκτησω τα πρωτα μου RS αλμπουμ, να'ναι καλα ο Χατζηνικολαου και η Real News. ;D

Τωρα το ερωτημα ειναι τι θα τα κανω αυτα τα CD. Να τα ακουσω χλωμο το βλεπω. Τζακι δεν εχω να τα χρησιμοποιουσα για προσαναμμα. Να τα χαρισω σε καποιον? Κι αν με βρισει?...
chin.gif

όχι βία ρε... είναι πονηροί οι καιροί... :)

Waterfall-K είπε:
ολοκληρα αλμπουμ!! :P Τα λιγουρευεσαι? Τα λιγουρευεσαι? ;D Επρεπε να γινω 43 χρονων για να αποκτησω τα πρωτα μου RS αλμπουμ, να'ναι καλα ο Χατζηνικολαου και η Real News. ;D
Να στοιχηματίσω ότι δεν έχεις ούτε δίσκους των Beatles, ούτε των Animals, ούτε του Dylan;

Επίσης.. αν δεν θες τα CD, γιατί αγοράζεις τη Real News? Για να την... διαβάσεις..;;;; (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ).

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back