Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Waterfall-K είπε:
πιες κανα μιλκο, αφου δεν το αντεχεις.
Ουχί Μίλκο, ουχί Γιόκο τσόκο-γάλα εισαγωγής σε σκόνη.

Προτιμούμε τοπικά προιόντα.

Εβροφάρμα-Ροδοπη-Νεογαλ-Σεργαλ-Κρικρί, οι νοτιώτεροι με διαφεύγουνε λαίμαι ;D ;D ;D

αλλά βασικά, μέχρι Θεσσαλία έχει αγελαδινό γάλα, οι πιο κάτω, έχουν κάποιες δήθεν φάρμες για να λένε πως βάζουν και λίγο από ελλάντα

Εσύ Κάταρακτ να παίρνεις λόου φατ λαίμαι είσαι σε επικίνδυνη ηλικία με αυτά που ακούς κιόλας είσαι επιρρεπής στη χλαπάτσα  ;D ;D ;D

Τη στάχτη για γιαούρτι λαίμαι

"...These are my suspensions

And I'll never know how this was a lost cause

And both sides are even

They are even and alone..."

samy paraga είπε:
ωραιος, νομιζα οτι ηταν man or astroman, δεν τοξερα οτι ηταν δικο τους, ουτε καν τους ηξερα τους rezillos ο ρεζιλος, ντροπη μου  :-X

πορωθηκα τωρα, ετοιμος για εσπρεσσακι και αστροσερφ k@υλωτ!κ0

καινούργιοι BJM σε καινούργια μονοπατια.

8)

Hey...

Φιλιά σε όλους αδέρφια

Ρε σεις, εναν κιθαρίστα διάσημου συγκροτήματος που ειναι συνέχεια με ενα τσιγάρο στο στόμα... Πως τον λενε?

640x905_10299_Keith_Richards_2d_caricature_portrait_smoking_picture_image_digital_art.jpg
    ;D ;D ;D

Dinosp είπε:
Ηγώ δεν ξεύρω τπτ, με έναν διάσημο συνθέτη-πιανίστα Σαλονικιό ήμανε το απόγευμα και πίναμε κάτι τσίπρα στη Δρυμιά  8)

Δεν ξέρω πώς μου 'ρθε. Ίσως επειδή το κομμάτι γ@μάει...

Έτσι για να θυμόμαστε τις παλιές αγάπες (χωρίς παρεξήγηση...) 

Έμαθα από έμπιστες πηγές ότι επίκειται λίαν συντόμως, συνεργασία των Paraga studios με διάσημο συνθέτη-πιανίστα Σαλονικιό...... Βρε λές;

cigaret13 είπε:
Έμαθα από έμπιστες πηγές ότι επίκειται λίαν συντόμως, συνεργασία των Paraga studios με διάσημο συνθέτη-πιανίστα Σαλονικιό......
Ανώνυμη πηγή των North Paraga's Studios ανέφερε στο πρακτορείο Αλ Τζατζίκια, πως η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα παρουσία τοπικού ταβερνιάρη που παίζει κρουστά.

Η συνάντηση τελείωσε χωρίς ανακοινώσεις περί συμφωνίας , μιας και απ τη συνάντηση απουσίαζε ο Ιορδάνης, λόγω κωλύματος-πότιζε το χωράφι του- που παίζει το καλύτερο τζουρά στη περιοχή.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν εν ευθέτω χρόνο και πάντως μετά το μάζεμα του καπνού τον Αύγουστο, μέχρι να βρεθεί κοινός τόπος.

γιουπι αι εο... :)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back