Τι μουσικη ακουτε?

Έλα βρε παρεξηγιάρη μου! :lol: 8)
Τώρα την πάτησες, μπήκε στην υπογραφή και θα κάτσει μεχρι να το βαρεθώ :D :D :P

Παρεπιπτόντως για υπογραφή με greasemonkey ή Opera (που τελικά υποστηρίζει απο μόνος του user js) θες μόνο 3 γραμούλες κώδικα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα ελληνικά... πρέπει βλέπεις να έχεις υλοποίηση js που να υποστηρίζει απο μόνη της unicode text files ή να γράψεις μερικες γραμμές κώδικα ακόμα οπου θα βάλεις κάποια συνάρτηση που θα κάνει το σωστο encoding... οπότε ή γραφετε στα Ελληνικά με unicode character escape codes ή γραφετε στα αγγλικά και ξενοιαζετε

Οτι υπάρχει μετά το τελευταίο \n (δηλαδή απο το \u και όλα τα υπόλοιπα μέχρι να κλείσουν τα εισαγωγικά) είναι η υπογραφή.

Code:
var textpostarea = document.getElementsByName("message")[0];
var messageNode = document.createTextNode("\n\n--\n\u03b5\u03af\u03bc\u03b1\u03b9 \u03c8\u03b1\u03b3\u03bc\u03ad\u03bd\u03bf\u03c2");
textpostarea.appendChild(messageNode);
--

είμαι ψαγμένος

Δεν ακουω ειδη, αλλα τραγουδια.

Πιστευω πως η αρμονια, που ειναι η υψιστη μουσικη αξια, επεκτεινεται περα απ'το ηχο.

Οταν ακουσεις το σωστο τραγουδι τη σωστη στιγμη και με τη σωστη ψυχικη ετοιμοτητα, συμβαινει κατι μαγικο. Ψαχνω αυτες τις στιγμες.

σχεδον τα παντα (εκτοσ απο hip-hop k σκυλαδικα)

αλλα το αγαπημενο μου ειδοσ ειναι progressive rock/metal!!

Οτιδήποτε έχει να κάνει με:

Nick Drake, Cat Power, Keren Ann, Max Richter, Radiohead, Ονειροπαγίδα, Broadcast, Spiritualized, Sigur Ros, Silver Jews, Smog, Sonic Youth, Beck, Belle & Sebastian, The Beatles, Iron & Wine, Vashti Bunyan, Vetiver, Wilco, Bob Dylan, Air, Isan, Tom Waits, Brian Eno, Ray Charles, Electrelane, Frank Sinatra, Portishead, Miles Davis, Mazzy Star, John Coltrane, Papa M, Elliot Smith, Pearl Jam, Bjork, Velvet Underground, Neil Young, Nick Cave, Mum, Leonard Cohen, Julie London, Johnny Cash, Rolling Stones, James Yorkston, Bonnie Prince Billy, Sufjan Stevens, Godspeed You Black Emperor, Grateful Dead, Dusty Springfield, Deus, Curtis Mayfield, Mogwai, Beth Orton, Χατζιδάκις, Morning Recordings, Animal Collective, Letters Letters, Panda Bear, Ms John Soda, Pavement, Spiritualized, The Innocence Mission, Sufjan Stevens, Yo La Tengo......

ουφ... :P..έχει κι άλλα...αλλά κουράστηκα....;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back