- Πόντοι
- 36
Λίγο άμα αφήσεις λάσκα τα φρικιά ξεφεύγουν..Τζον Τίκι- Γκάρι Μούρε κλπ κλπ ;D ;D ;D
Πίσω στα άσυλα ρε
Πίσω στα άσυλα ρε
Εγώ φίλοους για το καλό σου το λέω πως δεν πρέπει να πίνεις όλη μέρα μπάφους σε χαλάνε. Μπορεί να είσαι φρικιό, αλλά λυπάμαι να σε γλιέπω νέο άνθρωπα να μας εύχεσαι καλά χριστούγεννα μες το κατακαλόκαιρο.gvour είπε:Τους εχω και σε πακετο,Πιστολιζει ;D:
1.Μάλιστα!Του παρελθόντος αιώνος όπως έχω ματαδηλώσει δημοσίως!samy paraga είπε:1. δε φτάνει που είσαι γραία σα της Σαμοθράκης τα πανιά, τις βάθρες, τα κατσίκια.
2. δε φτάνει που είσαι γεροντοφρικουλίτσα και το παραδέχεσαι.
Έρχεσαι να μας διαδώσεις και ανυπόστατες φήμες, πως κάποτε τάχα ήξερες κάποιον πανκ κλπ κλπ.
Ιστορίες γι αγρίους με μπάφους δλδ καλή μου γεροντοφρικουλίτσα, αλλά φευ, ο καλός ο πανκ σέβεται τις γραίες και τους γέροντες.
Ο θεός της αγάπης να σας έχει καλά μανδάμ φρικου-Λίτσα και σας και τους συνομηλίκους σας λαίμαι ;D ;D ;D
Πεεερρρααασαν τα Χριστουγεννννναααααα?samy paraga είπε:να μας εύχεσαι καλά χριστούγεννα μες το κατακαλόκαιρο.
Απολύεσαι ;D ;D ;D
Mπορει να λενε για BB,Albert,Freddie αλλα ο πραγματικος King ειναι ενας.Waterfall-K είπε:Ricky King
χαχαχαχαχα ο Γούναρης μπροστά του φαντάζει hard core ;DWaterfall-K είπε:Εξαιρετικη συνθεση, ευφανταστη ενορχηστρωση, καταπληκτικη σκηνοθεσια με γρηγορες εναλλαγες εικονων, μα πανω απ'ολα, η αστειρευτη ενεργεια και η δυναμικη σκηνικη παρουσια που μονο ενας Ricky King εχει.
Για να ελεγξω τις αντοχες σας....![]()
Συμφωνώ αορίστως gvour! ;Dgvour είπε:@ magna
Kλασσικο των Gun και με φοβερη ριφφαρα.
To αυτο και το αποκατω.
το πρώτο το στειλες... με τον πρέποντα σεβασμόν, χαιρετώ σας...samy paraga είπε:Που θα πάει θα τα εξαφανίσομεν όλα τα φρικιά κάποια μέρα...
Eίναι παλιός στο κουρμπέτι...Το slide, αν και προσπάθησε να το κρύψει του το'κλεψα ;DWaterfall-K είπε:Μετα τον B.B. που μας αφησε, μονο ενας King υπαρχει πλεον. Μα που τη βρισκει τοση ενεργεια ο ατιμος... ;D ;D ;D Η τεραστια επιρροη παντως που ειχε πανω σε κιθαριστες ειναι παραπανω απο εμφανης, αρκει να ακουσει κανεις τον Steve Morse, τον Vai, ακομα και τον Allan Holdsworth, για να πειστει οτι ο Ricky ηταν, ειναι και θα ειναι ο απολυτος ηλ. Rock/Fusion κιθαριστας των τελευταιων 40 χρονων.
Ακουστε/δειτε το ολο, ειναι εμπειρια ζωης. Δινει μαθηματα ο Γερμανος λεμε...![]()
Στο τέλος θα βγούμε και συγγενείς ;Dnpap είπε:το πρώτο το στειλες... με τον πρέποντα σεβασμόν, χαιρετώ σας...
οι παράλληλες μικρές ιστορίες κάνουν όλο και μικρότερους παράλληλους κύκλους...
Αντε να ανεβασω ενα ακομα αγαπημενο, το κλασσικο πλεον Pan του Costas. Δεν ξαναβγαινουν πλεον τετοια πχιοτικα hits...magna είπε:Ανεβάστε εσείς να ακούω γιατί βαριέμαι...
Μ'άρεσαν οι επιρροές από Jethro...Το τέχνασμα έπιασε τόπο.Δε με αποφεύγουν πια τα solos μου.Τέτοια θα ακούω! ;DWaterfall-K είπε:Αντε να ανεβασω ενα ακομα αγαπημενο, το κλασσικο πλεον Pan του Costas. Δεν ξαναβγαινουν πλεον τετοια πχιοτικα hits...![]()