Ρε φιλως,εγω δε σε εβρισα. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Π...τάνα... έβαλες κομματάρα 8)
Ετσι, σκετο. ;D ;D ;Dtrolley είπε:Σε κατάλαβα κανάγια. Απλώς δεν γουστάρεις καμία μουσική
Σκεψου η παραπανω συνθεση να εγραφε στον τιτλο "Παπαθανασιου" αντι για "Koechlin". Το βριξιμο που θα ειχε φαει απ'τον Samy..... :-X
;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Ρε φιλως,εγω δε σε εβρισα. ;D
Ας ειναι.
trolley είπε:Εσείς που βάζετε Έλτον Τζων, να ξέρετε ότι είσαστε ΑΝΩΜ ΑΛΟΙ.
Μα δεν ειπα τιποτα για καποιον,απλως αυτοχαρακτηριστηκα.Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D ;D
Φίλος πρόσεχε γιατί ο admin πήρε το όπλο του ;D ;D ;D ;D
Αφιερωμένο 8)
;D ;D ;Dgvour είπε:Μα δεν ειπα τιποτα για καποιον,απλως αυτοχαρακτηριστηκα.
Αμα θελει ο αντμιν ας με μπαναρει.
Αλλα θα πλερωσει(σε δραχμας?). ;D ;D ;D ;D ;D
Τον έχεις ευνουχίσει καλλιτεχνικά βάζοντάς τον να παίζει Κλαμάχα αλλά με Μούγκο ήχόχρωμα. Ήδη έχει αναζητήσει καλλιτεχνικό άσυλο στη "Δύση" (τοπικό σκυλάδικο, του οποίου τυγχάνω ιδιοκτήτης). Του μόστραρα 60 ευρώ και μου έπαιξε τέσσερις φούγκες στη ψύχρα.samy paraga είπε:Ρε σούργελα, οι Paragas έχουν το καλύτερο πληχτρά του ΝΟΙΖ, δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε λαίμαι.
Υπάρχει άλλο ένα :Jazzjoker είπε:Το πρώτο, τελευταίο και μοναδικό μήνυμα θετικής ενέργειας που ανέχομαι. ;D
Δεν ανησυχώ - υπάρχει ελπίδα - θα παρέμβει η suicide squadJazzjoker είπε:Το πρώτο, τελευταίο και μοναδικό μήνυμα θετικής ενέργειας που ανέχομαι. ;D