Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
yameth είπε:
Ψυχραιμία σε παρακαλώ φίλε gutter.
οκ, ειμαι κουρδισμενος

Άκου φίλος gutter, υπό άλλες συνθήκες, αυτό το post που μου απευθύνεσαι με μάλλον όχι και τόσο κομψό τρόπο, θα αποτελούσε το εφαλτήριο για μια από τις γνωστές, ατέρμονες, βλακώδεις και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις.

Αλλά τώρα οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για να αναλωθούμε σε ανούσιες κοκορομαχίες.
και κρισιμες να μην ηταν δεν εχω σκοπο να συζητησω για εκφυλισμενα σκουπιδια ετσι κ αλλιως, τις αποφασεις μου τις εχω παρει, και ο ελτον τζων ειναι εμετικος.

Μιας κι το'φερε η κουβέντα είμαι με το Σουτζούκι ορεινή αιτ/νία παναιτωλικό μεριά,αριστερά βλέπω τριχωνίδα,δεξιά λυσιμαχία.Ο ουρανός βαρύς,έτοιμος για βροχή,αστραπόβροντα στο βάθος,μεσαιωνικά χρώματα να περπατάνε πάνω στις λίμνες κι ακούω αυτό:

Μαγεία!

okay.gif

Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον.

gutter είπε:
και ο ελτον τζων ειναι εμετικος.
Σεβασμός στις απόψεις του συμφορουμίτη :

Johnny.T είπε:
Το δικο μου σχολιο για τα μαρτενς και το Πονγκο γιατι σβηστηκε
Ναι ρε, μην τα σβήνετε.

Τζώνυ εγώ είμαι μαζί σου. Κάποτε ήμουνα με το μέρος τους, αλλά τώρα σβήνουν και τα δικά μου. Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια.

trolley είπε:
Να βρεθούμε καμιά μέρα να πάμε για βόλτα στην Ομόνοια.
τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D

marathon είπε:
τι όργανο είπαμε παίζεις φίλος? ;D
Το' πιασες γατόνι ε;

Απαντώ : μακαρονάδα.

atreu73 είπε:
Magna αυτό το αφιερώνω σε εσένα αλλά κρυφά από τη γυναίκα μου - που είναι πολύ ζηλιάρα αφού να φανταστείς δεν μου επιτρέπει ούτε Facebook να έχω γιατί θα με δούνε οι παλιές μου συμμαθήτριες που με έφτυναν και θα καταλάβουν τι κελεπούρι έχασαν - με μία όμως δεύτερη σκέψη. Ελπίζω να το ακούσει και ο gutter που σιχαίνεται τον έλτον.
Σε ευχαριστώ πολύ atreu! :)(πάντα κρυφά απ'τη γυναίκα σου ;D).Πολύ όμορφο κομμάτι,όπως όμορφη ήταν και η διασκευή από my morning jacket

Αρκετα με την πολιτική...

Ωρα για μουσικη

http://youtu.be/MUioyH0vi4k

Οχι στους διχασμούς - ναι στον σεβασμό της αντίθετης άποψης

Θάνατος στα πανκια

Εκτός απ τους DP υπάρχει άλλο ένα σήμα κατατεθέν γκρουπ των φρικιώνενε, οι Eloy.

Το επόμενο στάδιο της φρικωσίνης, είναι η αυτανάφλεξη εξαιτίας συσσώρευσης υπερβολικής μπρώμας στη μαλλούμπα  ;D ;D ;D

Θάνατος στους Τριχωνίδες φρίκουλες

samy paraga είπε:
Θάνατος στους Τριχωνίδες φρίκουλες
Σε κατάλαβα κανάγια. Απλώς δεν γουστάρεις καμία μουσική με πλήκτρα. Παραδέξου το.

trolley είπε:
Σε κατάλαβα κανάγια. Απλώς δεν γουστάρεις καμία μουσική με πλήκτρα. Παραδέξου το.
Αφτό είναι, μα τα χίλια ακέφαλα βουβάλια και μα το Τουτάτη με ξεσκέπασες λαίμαι  :o

ΝΑΙ βρε Γιώργη... ΝΑΙ πέστα επιτέλους... ΝΑΙ λαίμαι...  :-* ;D

ΝΑΙ βρε Γιώργη και αυτό με αγάπη για πάρτη σου

https://www.youtube.com/watch?v=sg6xaFZStEI

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άσπρα πλήκτρα, μαύρα πλήκτρα, Γιουνκέρ είσαι μια παλιοχαμούρα.

Gutter κάνε λίγο αγάπη και άκου.

samy paraga είπε:
Αφτό είναι, μα τα χίλια ακέφαλα βουβάλια και μα το Τουτάτη με ξεσκέπασες λαίμαι  :o

Γιατί όταν κάποιος θέλει να πείσει ότι έχει μουσική παιδεία και εκτός ροκ, μου βάζει έναν συνθέτη που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει ούτε η μάνα των παιδιών του δεν θέλει να τον ξέρει ούτε η μάνα του Γιούνκερ;

Βάλε και Γκριγκόρ Αραπιάρ.

trolley είπε:
Βάλε και Γκριγκόρ Αραπιάρ.
Δεν το γνωρίζω τον κύριο, πέραν αφτού ουδέν σχόλιον τριχωνίδιε φρίκουλα  ;D ;D ;D

samy paraga είπε:
Δεν το γνωρίζω τον κύριο
Είναι Αρμένιος συνθέτης μουσικής δωματίου, επιζήσας της γενοκτονίας που έγινε γνωστός με την όπερα "Τσα-Τσα-Ρα", παρουσιάζοντας κουβανικές επιρροές αλλά με το τεράστιο πλεονέκτημα του να μην έχει πάει ποτέ στη Κούβα.

Άσε τη guitar music.

Κάτσε να βάλω και 'γω κάτι από κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε ο Γιουνκέρ σε συμπαράσταση του κόκκινου Χμερ από τον ορεινό κάμπο της κας Σεβαστής με τα ρύζια.

Πλήκτρα ρε. Χτυπάτε τον τον κόκκινο με πλήκτρα μέχρι να πει το ναι.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back