Dinosp είπε:Οταν μιλάει ο έρωτας καλσόν ειναι οι λοιποί να σιωπούμε
Μικρέ, πιάσε δυο βερμουτακια
σου'χω γαλλικό.Ζβγιεν ζουβού σινεμά.....πλάκα πλάκα έχει ωραίο μπάσο
Dinosp είπε:Οταν μιλάει ο έρωτας καλσόν ειναι οι λοιποί να σιωπούμε
Μικρέ, πιάσε δυο βερμουτακια
Προσουχή στα σουροπιαστά, είναι και γέροντας, έχει ζαχάρω ;D ;D ;Dmagna είπε:σου'χω γαλλικό.Ζβγιεν ζουβού σινεμά.....πλάκα πλάκα έχει ωραίο μπάσο
...οπότε μου χρωστάνε 60/3......20 μπύρες αύριο! ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ρε συ Magna αν είχες 10 μπύρες και ήπιες τις 2 σου μείναν 8 (αν μιλάς για ευρώ αλλάζει το πράγμα)! ;D ;D
Εγώ πάντως που τα έχω ξεπεράσει αυτά όταν έχω 10 μπύρες πίνω .... 12! ;D ;D ;D
Εύα μ' ακούς?
Όχι απλά 20 μπύρες!magna είπε:...οπότε μου χρωστάνε 60/3......20 μπύρες αύριο! ;D ;D ;D
samy paraga είπε:Τα ΜΕΤΑΧΑ να τα ξεχάσετε λαίμαι παλιοκοπριές μακρυμαλλούσες
Και τώρα αφιέρωσις εις το τρλό αγόρι που διαφεντεύει τα τρελά νερουά λαίμαι
Δημοσιογράφοι, λαμόγιαTerry RoscoeBeck5 είπε:Τι είναι αυτά που ακούτε μπρε;
Εδώ θέλει χαρούμενες μουσικές, γιορτινές. Είμαστε και επίσημα εδώ και λίγα λεπτά σε διεθνή στάση πληρωμών.
Παίζουμε πρώτη είδηση σε όλο το πλανήτη 8) Έχω ανοίξει μπουκάλι κρασί λαίμαι
Ουούου... yeahhh, άλλη μια μοναδική εμπειρία σε αυτή τη ζωή ;D
Δι ακόμη μίαν φορά μπας και το εμπεδώσετε κοπριές του ελέους ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Καλά ρε θεομπαίχτη, από... σοβιετική εκτέλεση;;D ;D ;D
Σιγα τα ωα. Εγω εχω αραξει με μισολιτρο γλυκο παγωμενο φραπε και βλεπω Αδωνι, Ευαγγελατο και Θεοχαρη μαζι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Παίζουμε πρώτη είδηση σε όλο το πλανήτη 8) Έχω ανοίξει μπουκάλι κρασί λαίμαι
Στο εχω ξαναπει, αν και στα γεραματα, τα αυτια σου αρχιζουν σιγα σιγα να αποβαλουν το ρετσινι που εχει συσσωρευτει μετα απο τοσα χρονια Punk ακουσματων.
Καληνύχτα και respect για την διαφορετική υπέροχη ματιά που μας δίνεις.magna είπε:είμαι Σάρτη(χαλκιδική),απ'τον Άθω βγαίνει μια τεράστια ιουλιανή πανσέληνος κι απ'τη δύση δύει ενας κατακόκκινος πελώριος ήλιος.Και τα δυο ταυτόχρονα κι έχει γεμίσει ο ουρανός!
Ανατριχίλα,φευγιό και καληνύχτα!