Τι μουσικη ακουτε τωρα? III

Status
Not open for further replies.
Και αυτό για τον φίλο μου τον Παράγκα

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το ακόλουθο άσμα είναι αφιερωμένο στην συνάδερφο Σία Κοσιώνη, για τον επαγγελματισμό και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε, έχοντας απέναντι της την σχιζοφρενή, παραληρηματική και ανάγωγη κυρία- πριν λίγο στο ΣΚΑΪ.

Το άντεξε και μπράβο της
+1000000

Νομίζει ότι είναι ....

Τα πράματα είναι απλά, πιο απλά δεν γίνονται, ξαφνικά και εντωμεταξύ εκεί που είχαμε την Αντονέλα,εμφανίστηκε η Μάνγκα, μετά άλλαξε φύλο η Σιγαρέτα13 και τώρα ενεφανίσθει και τρίτη γυναίκα, καθόσον η πρώτη , η Αντονέλα δλδ εξηφανίσθει λαίμαι........και οποία σύμπτωση, είναι ΚΑΙ αυτή φρικιό, ακούει γένεσις.

Πλάκα με κάνετε, έτσε? Χαρίλατρε, άσε το παραμύθι  ;D ;D ;D

Ευτυχώς είμαι ανορθόδοξος και θα σωθώ  :D

Ο πρωθυπουργός μας ομολογεί τώρα, ζωντανά, ότι δεν ξέρει να παίζει τον ζουρνά.

Ο σιγαρέτων δεν είναι γυναίκα. Είναι ένας μακρυμάλλης με μούσια.

Θυμίστε μου σε καμιά ώρα να πάω να πάρω τα 60 μου.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Το ακόλουθο άσμα είναι αφιερωμένο στην συνάδερφο Σία Κοσιώνη, για τον επαγγελματισμό και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξε, έχοντας απέναντι της την σχιζοφρενή, παραληρηματική και ανάγωγη κυρία- πριν λίγο στο ΣΚΑΪ.

Το άντεξε και μπράβο της
Και αυτο αφιερωμένο στην επαγγελματική διαστροφή του Τερρυ που τον υποχρέωσε να υπομείνει αυτο το θέαμα...

Εγω, παλι, επέλεξα τον στρουθοκαμηλισμό... Άλλαξα κανάλι και προσποιήθηκα οτι η συνέντευξη αυτη δεν υπήρξε ποτε ... Οι αντοχές μου εχουν τα όρια τους... Και το χιουμορ μου απέχει πολυ απο το λεπτο του atreu και δεν με βοηθάει todie...

samy paraga είπε:
Τα πράματα είναι απλά, πιο απλά δεν γίνονται, ξαφνικά και εντωμεταξύ εκεί που είχαμε την Αντονέλα,εμφανίστηκε η Μάνγκα, μετά άλλαξε φύλο η Σιγαρέτα13 και τώρα ενεφανίσθει και τρίτη γυναίκα, καθόσον η πρώτη , η Αντονέλα δλδ εξηφανίσθει λαίμαι........και οποία σύμπτωση, είναι ΚΑΙ αυτή φρικιό, ακούει γένεσις.
Συμπέρασμα:οι γυναίκες έχουμε όλες μουσικό γούστο ;D ;D ;D

Περί εξαφανίσεων και αλλαγές φύλων να ασχοληθούν άλλες υπηρεσίες ;D

atreu73 είπε:
Ο σιγαρέτων δεν είναι γυναίκα. Είναι ένας μακρυμάλλης με μούσια.
  Πρώην μακρυμάλλης με μούσια, πλέον κοντοκουρεμένος με "φράπα" μάγουλα. Καλησπέρα!

cigaret13 είπε:
  Πρώην μακρυμάλλης με μούσια, πλέον κοντοκουρεμένος με "φράπα" μάγουλα. Καλησπέρα!
Τι μου θύμησες τώρα...

ΥΓ: Thanx Ντίνο. Πάντως και τώρα έχει υπερσουρεαλισμό στο STAR  ;D

Τον σχεδόν συνονόματο, προ αμνημονεύτων ετών τον είχα καθηγητή στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας- τον είχα σε εκτίμηση τότε.

Είναι απίστευτο τι μπορούν να κάνουν οι ψεκασμοί στον άνθρωπο  ;D Έχω χάσει πάσα ιδέα για το άτομο.

O Jon Anderson, δεν δεχόταν να παίξει ζωντανά υλικό από το άλμπουμ Drama (στο οποίο δε συμμετείχε). Όταν έφυγε, η κατάσταση άλλαξε. Στα πλήκτρα, του Wakeman το παιδί. :)

Όσο πάει γίνεται και καλύτερο  ;D

Μιλάει ο... burned και τερματίζουν τα κοντέρ λαίμαι  ;D

Βρε ουρτ...  

Και κάτι κατάλληλο για την μέρα :

Ποταπά ιπποκείμενα, να λούζεστε με λούστρεξ

Αφού όμως αποθάνω λαίμαι ε?

Νωρίτερα να χρησιμοποιείτε καραφλέξ  ;D ;D ;D

trolley είπε:
Και κάτι κατάλληλο για την μέρα :
Κομματάρα  8)

Why does it happen?

Because it happens

Roll the bones..

Πάντως έχε πίστη, μπορεί να συμβαίνει τώρα, αλλά δεν θα συμβαίνει για πολύ. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ταχύτατα  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντως έχε πίστη, μπορεί να συμβαίνει τώρα, αλλά δεν θα συμβαίνει για πολύ. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ταχύτατα  ;)
Ελπίζω να εννοούμε τους ίδιους... :) :) :)

trolley είπε:
Ελπίζω να εννοούμε τους ίδιους... :) :) :)
Αυτούς ακριβώς- την  Ρόζα και τα λοιπά γκρουπούσκουλα  ;)

Η μακακία ήταν ότι υπήρξε το Distant Early Warning, αλλά κλείσαμε τα μάτια- και τώρα πάρε κύριε... ρουπίες  ;D Όμως τώρα είναι pay back time και όποιος νομίζει ότι το πουρουπουπού θα έχει συνέχεια, πλανάται πλάνην οικτράν  ;)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back