το δικό μου και τα ίδια κάνει και πιο όμορφο είναι ;Dsamy paraga είπε:Δεν έχουμε το ίδιο Σουζούκι, εσύ έχεις τζουτζουκάκι, υπάρχει διαφορά ορειβάτρα του Παναχαικού 8)
Διάσελο Κυνηγού, εκεί στα μέρη σου
cigaret13 είπε:Είδος προς εξαφάνιση...... :-X
Διάσελο Κυνηγού, τοπωνύμιο πάνω απ τις πηγές του Αροάνιου λαίμαι , αλλά τα τζουτζούκια τα γύμνι, ίσα μέχρι καμιά παραλία στη Ζαχάρω είναι ικανά να πάνε δια να ακούσει η πτωχή-πλην τιμία- ορειβάτρα ιδιοκτήτριά τους το παραμύθι των ημερών που λέγεται YES ;D ;D ;Dmagna είπε:και δεν έχω σχέσεις με το μοβόρικο είδος των κυνηγών ;D ;D ;D
Κατά βάθος, Samy, όλοι κρύβουμε μια γυναίκα μέσα μας.......samy paraga είπε:Καλωσορίζω το νέο μέλος, τη κιουρία Σιγαρέτον13 ;D ;D ;D
Με πέτυχες με τη σκανδάλη στο χέρι αγαπητέ..cigaret13 είπε:Είδος προς εξαφάνιση...... :-X
Άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα πιαστείς ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Διάσελο Κυνηγού, τοπωνύμιο πάνω απ τις πηγές του Αροάνιου λαίμαι , αλλά τα τζουτζούκια τα γύμνι, ίσα μέχρι καμιά παραλία στη Ζαχάρω είναι ικανά να πάνε δια να ακούσει η πτωχή-πλην τιμία- ορειβάτρα ιδιοκτήτριά τους το παραμύθι των ημερών που λέγεται YES ;D ;D ;D
Το "δικό" μου βίντεο, φίλτατε, προσδιορίζει καλύτερα την "κατάσταση".....Emfasis είπε:Με πέτυχες με τη σκανδάλη στο χέρι αγαπητέ..
cigaret13 είπε:Κατά βάθος, Samy, όλοι κρύβουμε μια γυναίκα μέσα μας.......
Στην Δράμα ξέρουν από pole dancing...? Αν και 49 ετών και 110 κιλά, χλωμό το βλέπω..... :magna είπε:να δω το Σάμυ στο στύλο και τι στον κόσμο.... ;D ;D ;D
110 κιλά?Στη στέρηση τα μπανκιά.Έτσι άλλος ένας που ήξερα,ιδεγιολόγος.... ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Στην Δράμα ξέρουν από pole dancing...? Αν και 49 ετών και 110 κιλά, χλωμό το βλέπω..... :![]()
;D ;D ;D
Το πας από δω, το πας από κει, ετοιμάζεσαι για πτνα, ή παραδουλ7τρα λαίμαι ε? ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Το "δικό" μου βίντεο, φίλτατε, προσδιορίζει καλύτερα την "κατάσταση".....
να'τα,να'τα και τα αφεντιλίκια........(-τι κάνει η επανάσταση?-γ......(νικολαίδης)samy paraga είπε:Το πας από δω, το πας από κει, ετοιμάζεσαι για πτνα, ή παραδουλ7τρα λαίμαι ε? ;D ;D ;D